Hočete VEČ od življenja, pa ste se nekje zataknili?
Vam je zmanjkalo energije?  Verjamete, da lahko dosežete in vam pripada VEČ?
Hočete začeti znova? Ste pripravljeni na spremembo? 

Uspeh v življenju ni naključje, ampak je rezultat točno določenih “sestavin”!

petermanMoje ime je Miran Peterman, sem RECHARGE Life Coach (življenjski trener) in pomagam vsem, ki želite narediti nov začetek ali nove rezultate na področju partnerstva, posla, športa in življenja nasploh in sicer tako, da vas naučim regenerirati življenjsko energijo, zgraditi vizijo in zaživeti nov življenjski slog (postavimo cilje, naredimo urnik: aktivnosti, osebna rast, regeneracija, zabava). Mojih delavnic in osebnih svetovanj se je v zadnjih nekaj letih udeležilo preko 2000 zadovoljnih strank.

V življenju lahko imate in dosežete vse kar si želite, ne glede kje se sedaj nahajate in kakšna je vaša trenutna situacija!
VEDNO LAHKO ZAČNETE ZNOVA – IN RAVNO SEDAJ, KO TO BERETE JE PRAVI TRENUTEK!

 

V spodnjem videu* boste izvedeli kateri so Štirje stebri, ki jih moramo razumeti,
če želimo biti uspešni na kateremkoli področju našega življenja!

*s klikom na sliko boste preusmerjeni do video webinarja 4Sterbri Uspeha
youtube1

Moja zgodba…

Moja življenjska zgodba je, da sem imel vizijo, imel sem sanje, cilje, imel sem svoj plan. In kar nekaj časa mi je vse šlo kot po maslu. Dosegel sem vse kar sem si zamislil. Potem pa je pred petnajstimi leti prišlo obdobje, ko sem opazil, da kar ne morem in ne morem narediti odločilnega preboja. Študiral sem ogromno motivacijske literature, poslušal mp3, video seminarje, vendar je nekaj manjkalo, vedno mi je malo zmanjkalo. 

In potem sem se srečal z “regeneracijo energije”. Spoznal sem, da ne glede koliko imam znanja, če nimam kapacitete energije, da to znanje (ideje, plane in vizijo) spravim v življenje, je vse skupaj le filozofija. (več…)


Tvoja zgodba…

Ljudje se rodimo z določeno kapaciteto pozitivne energije; nekateri več, drugi manj in določeno količino pozitivnih sporočil. To je naše gorivo v življenju. In potem v toku življenja, v vsakodnevnih “bitkah” to energijo porabljamo, porabljamo pozitivna sporočila…  In če nimamo sistema kako se regenerirati, se počasi izpraznimo. In ko nimamo več energije, nimamo rezultatov.


Regeneracija energije je proces, 
je trening, kjer se naučiš kako se znebiti stare, utrujene, negativne energije in sprejeti novo svežo, trening, kjer se naučiš regenerirati pozitivna sporočila. Trening, ki ti pomaga, da postajaš vedno močnejši. Če veš kje izgubljaš energijo in to zaustaviš in se naučiš absorbirati novo, se regenerirati, potem je to resnično začetek novega življenja. Sestavljal sem zgodbo v celoto in tako je nastal RECHARGE Life Coaching.

RECHARGE Life Coaching je trening kjer:

-regeneriraš svojo energijo
-povečaš svojo motivacijo
-postavljaš cilje pri katerih ne zgubljaš energije
-razumeš zakone, vidiš kaj si delal narobe in česa nisi delal

-začneš na stvari gledati drugače
-narediš nov začetek

Tehnika deluje na vseh nivojih. Ljudje, ki so “brez” energije, se regenerirajo, uspešni pa s to tehniko postanejo še bolj uspešni. “No limits!”

pics

TVOJ USPEH = REGENERACIJA ENERGIJE + MOTIVACIJA + ZNANJE


Trening
 (RECHARGE Life Coaching) poteka preko skypa ali video konference. Energija in informacije neomejeno potujejo ne glede na razdaljo. Učinek treninga preko interneta je pri tej tehniki enak kot pri osebnem kontaktu v živo!

Si pripravljen/a na spremembo življenja?

Vabim te na RECHARGE transformacijo:

Analiza Potenciala

Postavljanje Ciljev

RECHARGE sproščanje, regeneracija

Vizija, Poslanstvo

Finance, Bogastvo

Partnerstvo, Odnosi

Analiza transformacije, program za samostojni razvoj

Ali si pripravljen/a narediti kar je potrebno, da prideš do svojega CILJA?

RECHARGE trening me je tako ojačal, da se z veseljem spopadam z vsakodnevnimi izzivi, ker vem, da sem jih sposobna rešiti. Občutki strahu, jeze in obupa postajajo zmeraj šibkejši in vem, da bodo nekega dne popolnoma izzveneli.

Na poslovnem področju se pozitivna energija odraža z večjim povpraševanjem po mojih storitvah, saj jo prenašam tudi na svoje stranke. (Tina, 30 let)

Kar pa zadeva službo, pa sedaj z veliko manj vloženega truda in stresa, dosegam enake rezultate kot prej. Ostaja mi veliko časa, ki ga lahko kvalitetno porabim zase in za svojo družino.

RECHARGE treningi zame vsekakor pomenijo pozitivno izkušnjo. Priporočam ga vsem, ki bi radi, da se jim življenje obrne na bolje, vsem ki želijo izstopiti iz sivine vsakdanjika, v katerem smo z vseh strani bombardirani slabimi novicami, vsem, ki želijo obvladovati svoje življenje, vsem, ki želijo, da pozitivna energija vodi njih in to prenašati na svoje bližnje in sodelavce… (Tadeja, 38 let)

Zakaj začeti s treningom?  življenje se ti obrne na glavo 🙂  sproščen, brez skrbi, vse jasno, strahov se znebiš, vrne se smisel za humor in tisti potlačen otrok v nas pride spet na plano, itd itd… 🙂  u glavnem zakon je če si hočeš mal u glavi poštimat .. (Tone, 31 let)

V svetu obstaja mnogo fantastičnih treningov, s pomočjo katerih lahko postaneš uspešen/a, vendar je pri vseh odločilno, da moraš imeti že v osnovi dovolj veliko kapaciteto energije. Drugače ni rezultatov. RECHARGE  trening pa omogoča, da regeneriraš svojo energijo in svoja sporočila. Ko imaš dovolj energije, lahko dosežeš karkoli! 
(Miran Peterman)

Prijavi se na BREZPLAČNI pogovor!

1. pogledala bova  kakšna je tvoja trenutna situacija – izzivi, težave, stresi, situacije,…

2. definirala bova cilje ( kam oz. kaj hočeš)

3. pogledala katera omejujoča sporočila in programi te ločijo od cilja

4. določila bova način treninga oz. svetovanja  ter pogledala kaj lahko narediš sam/a in kje potrebuješ pomoč

Prijavljam se na brezplačni pogovor!

[si-contact-form form=’12’]