Menu Close

Energy Success Life Blueprint

RE-CHARGE Your Life, Your Relationship and Your Business (Finance)!

RE-GENERIRAJ svoje Življenje, svoje Partnerstvo in svoj Posel (Finance)!

1. Odkrij svoj Potencial! Najdi svoje poslanstvo!

 • Kaj te veseli v življenju, kaj rad/a delaš?
 • V katerih stvareh, veščinah si dober/a?
 • Kaj lahko daš svetu, kaj potrebuje svet?
 • Kaj lahko delaš in si za to plačan/a? S katero tvojo sposobnostjo lahko služiš denar?

2. Življenje je Energija.

 • Kako imeti ves čas dovolj Energije?
 • Regeneracija Energije in Energijsko polnjenje.
 • Uporaba intuicije, dobivanje odgovorov, idej, rešitev in komunikacija preko intuicije.

3. Živi svoj (Osebni) Potencial.

 • Kakšni so tvoji cilji, vizija v osebnem življenju?
 • Kakšna so tvoja prepričanja, vrednote, vizija v osebnem življenju?
 • Kako prebuditi svoj polni potencial in živeti več življenja? (Master Your-Self)

4. Izkusi Ljubezen - Partnerstvo, družina.

 • Kakšni so tvoji cilji, vizija na področju partnerstva?
 • Kakšna so tvoja prepričanja, vrednote, vizija na področju partnerstva?
 • Umetnost partnerskega odnosa, ki vodi k večji povezanosti in prebudi strast. (Master Your Family)

5. Prevzemi kontrolo nad tvojim življenjem! - Finance, Posel, služba.

 • Kakšni so tvoji cilji, vizija na področju financ, posla, službe, doprinosa svetu?
 • Kakšna so tvoja prepričanja, vrednote, vizija na področju financ, posla, službe, doprinosa svetu?
 • Kako uživati v poslu in povečati rezultate brez, da si utrujen/a na koncu dneva? (Master Your Business)

6. Rast in razvoj.

 • Kako prevzeti kontrolo nad svojim življenjem in zaživeti, kot si ti želiš?
 • Kako postaviti prioritete v življenju, ki bodo podpirale tvojo vizijo in cilje?
 • Kako spremeniti razmišljanje, da lahko spremeniš svoje življenje?
 • Kako preprečiti, da preteklost vpliva na tvojo prihodnost?
 • Pravi temelji za trajno srečo, ljubeče odnose, zadovoljstvo in uspeh v življenju. (Master the Universe)

7. Vizija za tvojo prihodnost!

 • Pregled, analiza, ovrednotenje in praznovanje doseženega.
 • Postavitev novih ciljev in vizije!
 • Izdelava plana za sproščeno, srečno, izpolnjeno in strastno življenje polno Energije!

Želite vedeti ali je ta program pravi za vas? Vabim vas na kratek pogovor.  (kliknite >>)

Energy Success Coaching Programi (po dogovoru)

Individualni 1 -2 - 1 coaching

Namenjen je tistim, ki želite konkretne spremembe, večje rezultate, življenjsko transformacijo, povečanje kreativne energije, premagati stres in utrujenost, rešitev ali nadgradnjo partnerstva, več financ, hitrejši razvoj na osebnem, poslovnem področju, večjo stabilnost in rezultate pri športu! 

Program je sestavljen iz individualnega coachinga (1-2-1) enkrat tedensko v živo preko spletne video konference (Dostopate lahko od doma, potrebujete telefon ali računalnik in internet, kar je praktično. Sprememba se dogaja v vašem okolju in ne v moji pisarni, kar je zelo pomembno za vas.) in vsakodnevne podpore (preko spleta, FB skupine, osebnega kontakta, …). Program je individualno prilagojen, termini so po dogovoru. 

Želite vedeti ali je ta program pravi za vas? Vabim vas na kratek pogovor.  (kliknite >>)

Skupinski Coaching

Namenjen je tistim, ki želite konkretne spremembe, večje rezultate, življenjsko transformacijo, povečanje kreativne energije, premagati stres in utrujenost, rešitev ali nadgradnjo partnerstva, več financ, hitrejši razvoj na osebnem, poslovnem področju, večjo stabilnost in rezultate pri športu! 

Program poteka enkrat tedensko v živo v majhni skupini (max 4 udeleženci) preko spletne video konference (Dostopate lahko od doma, potrebujete telefon ali računalnik in internet, kar je praktično. Sprememba se dogaja v vašem okolju in ne v moji pisarni, kar je zelo pomembno za vas.) in vsebuje vsakodnevno podporo (preko spleta, FB skupine, osebnega kontakta, …). Termin prilagojen skupini. Podpora skupine in kompatibilni partnerji. 

Želite vedeti ali je ta program pravi za vas? Vabim vas na kratek pogovor.  (kliknite >>)

VIP dan

VIP dan je za tiste, ki hočete hitre preboje in takojšne rezultate. Pričakujete lahko jasno sliko trenutne situacije in konkreten, korak za korakom plan, ki ga boste lahko potem izvajali sami. Primeren je za tiste, ki potrebujete nov poriv, odločitev, odcepitev, hitro spremembo! 

Čaka vas intuitivni globinski fokusirani štiri urni (oz. po dogovoru) coaching. V roku 7-10 dni sledi še trideset minutni klic, da preverimo situacijo in implementacijo. Vse skupaj je podprto s 30 dnevnno vsakodnevno podporo (preko spleta, FB skupine, osebnega kontakta, …). VIP dan je individualno prilagojen, termini so po dogovoru. Poteka v živo preko spletne konference (Dostopate lahko od doma, potrebujete telefon ali računalnik in internet, kar je praktično.) ali po dogovoru osebno na atraktivni lokaciji. 

Želite vedeti ali je ta program pravi za vas? Vabim vas na kratek pogovor.  (kliknite >>)

Energijski pretok (Energy Flow)

Je intenzivno energijsko polnjenje, hitra regeneracija kreativne energije, zdravljenje, spreminjanje frekvence, večanje energijskega potenciala, energijsko plutje in vrhunsko uživanje, doživetje višjih energijskih nivojev. Namen je boljše počutje, premaganje stresa in utrujenosti, več energije, povečanje financ, izboljšanje posla, obuditev partnerstva in seksualne energije, energijsko polnjenje za večjo učinkovitost, fokus in večje rezultate. 

Energijski pretok poteka individualno (1 – 2 – 1), v živo preko spletne video konference (Dostopate lahko od doma, potrebujete telefon ali računalnik in internet, kar je praktično.), termini so po dogovoru, zasebnost zagotovljena. 

Želite vedeti ali je ta program pravi za vas? Vabim vas na kratek pogovor.  (kliknite >>)

Energy Success Coaching™ Certifikat (za Coache)

Transformacija življenja, delo z Energijo, ni samo proces spremembe, ampak tudi način življenja. Preverjena “Energy Success Formula” deluje na vseh področjih življenja in na vseh nivojih. Želite to znanje resnično osvojiti, poglobiti, želite to znanje in tehnologijo predajati naprej, želite postati Energy Success Coach™? 

Energy Success Coaching™ Akademija nudi program treninga in certificiranje za bodoče Energy Success Coache. Trening poteka individualno, v živo preko spletne video konference (Dostopate lahko od doma, potrebujete telefon ali računalnik in internet, kar je praktično.) v obliki mentorstva. 

Pomagati drugim, jih voditi skozi življenjsko transformacijo do uresničitve njihovih ciljev in sanj, je najboljše delo in najbolj čudovit poklic na svetu! 

Želite vedeti ali je ta program pravi za vas? Vabim vas na kratek pogovor.  (kliknite >>)

Kako ti lahko pomagam?

Intuitivna sposobnost
Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, nek način kot “vesoljski Google”. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še preden dokonča vprašanje. Na ta način ti lahko pomagam do jasne slike glede tvoje situacije, pomagam ti videti stvari, ki jih sedaj ne vidiš, najti rešitve, ki jih sedaj ne poznaš ter dobiti odgovore, ki jih iščeš.


Regeneracija Kreativne Energije
Druga moja sposobnost je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije (Energijskega Pretoka) napolniti s kreativno energijo in regenerirati. Ta frekvenca nas hkrati tudi energijsko zdravi, jača in zato postajamo energijsko močnejši. In tega lahko naučim tudi tebe!

Znanje in informacije so pomembne in vem, da iščeš odgovore na svoja vprašanja, rešitve za svoje izzive. In vse to bova našla. Razumeti pa moraš, da imajo vsi problemi in izzivi korenine v Energiji. Energijske poškodbe, blokade, pomanjkanje energije in premajhna energijska kapaciteta nam lahko preprečuje dosego naših ciljev oz. rezultatov bistveno bolj, kot pa pomanjkanje znanja in informacij.


Sistem dela in razvoja – Energy Success Formula
Obstaja veliko učinkovitih orodij in tehnik, ki ti lahko pomagajo in te privedejo do rezultata. Razne meditacije, duhovne tehnike, NLP, hipnoza, psihologija, tehnike za dvig motivacije, samopodobe in samozavesti, sistemi za osebno rast. Razumeti pa moramo, da so to samo orodja. Kladivo je super, z njim lahko narediš veliko, pa vendar ne moreš popraviti in narediti vsega. In včasih s kladivom narediš še več škode, kot koristi.

Tisto, kar potrebuješ je sistem dela, skupek preizkušenih orodij, ki deluje in daje konkretne rezultate. Osebna rast brez rezultatov je samo filozofija. Sam sem šel skozi zelo težke situacije, ko ni nobena tehnika delovala in sem moral najti pot. Razvil sem sistem dela, Štiri Energijske Stebre Uspeha, s pomočjo katerih lahko vsakdo, na vsakem nivoju, naredi preboj in doseže rezultate ter zaživi življenje, ki si ga želi in zasluži.


Tvoje sposobnosti
Verjamem, da ni naključje, da bereš te vrstice. Verjamem, da si tukaj z razlogom. Verjamem, da si poseben/a in da imaš tudi ti posebne sposobnosti, samo niso razvite in natrenirane.

Moj način dela oz. način treninga (coachinga) je, da ti pomagam priti do cilja; dobil/a boš odgovore, znanje in energijo, to pomeni, da ti pomagam do rešitve situacije ali doseženega cilja in ti po poti pomagam razviti tvoje sposobnosti.

Vem, da iščeš odgovore in iščeš rešitve in vem, da jih potrebuješ. Vendar ni to tisto, kar rabiš. Potrebuješ sposobnosti, s katerimi boš vedno lahko rešil/a svojo situacijo in našel/a pot do cilja. Sposobnost, da vidiš jasno sliko, da dobiš prave odgovore, ko jih potrebuješ in da se znaš regenerirati in imaš vedno dovolj energije. Saj poznaš tisto, ali hočeš ribo, ali pa se hočeš naučiti loviti ribe? In tukaj ti lahko pomagam.

Vabim te na kratek brezplačni pogovor, kjer bova pogledala tvojo situacijo, prav tako pa ti bom predstavil korake, po katerih lahko tudi ti razviješ svoje sposobnosti in postaneš SVOBODEN/A. Na pogovor se prijaviš ( tukaj>> ) in prijavi se zdaj. Se že veselim najinega srečanja.

PS. Po (kliku>>) boš preusmerjen/a na stran, kjer boš izbral/a termin svojega pogovora. Med 20 minutnim BREZPLAČNIM Usmeritvenim pogovorom po telefonu ali spletne konference, ti bom pomagal do jasnosti glede tvoje trenutne življenjske situacije in najhitrejše poti, da lahko dosežeš svoje cilje. S prijavo se strinjaš s Pogoji uporabe spletne strani  (link >>).