Česa nas o denarju niso naučili naši starši, pa bi morali?

Želite bolje razumeti denar in služenje denarja, povečati svoje prihodke? Želite novo službo, boljšo službo, povišico, začeti svojo posel?

  • Vas zanima, kako zaslužiti več denarja, brez, da bi morali več delati ali se dodatno izobraževati,
  • zakaj afirmacije o denarju, vizualizacije in manifestiranje denarja večinoma ne delujejo,
  • česa ne razumejo tisti, ki pravijo, da jih zanimata osebna rast in duhovnost, denar pa ne?

Pogledali bomo mite o denarju, dobro namerne nasvete naših staršev, ki so nam na žalost prinesli več škode, kot koristi, korake za povečanje zaslužka in resnične zgodbe strank, ki so v različnih poklicih dodatno povečali svoje prihodke za 300 – 2000 Eur/mesečno.

Kdaj: Delavnico si lahko OGLEDATE TAKOJ!

Potrebujete: Pametni telefon ali računalnik, internet
Prijavite se: Zgoraj preko Obrazca! 
Navodila za ogled: Prejmete po emailu takoj po prijavi.
PS. Delavnica bo na ogled samo nekaj časa

POMEMBNO:
Po prijavi prejmete najprej (zaradi GDPR) “Potrditveni email” (ki ga morate POTRDITI!), nato pa še “Navodila za udeležbo”!
Če jih ne prejmete, mi OBVEZNO sporočite na info(at)miranpeterman.com ali GSM: 040 416 792!

*Brezplačna udeležba na Delavnici, je moje darilo ob vaši prijavi na Novičke in obvestila o ponudbi in delavnicah www.miranpeterman.com. 
S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji o varstvu osebnih podatkov (link >>).

PS. Če se ne morete prijaviti, forma ne deluje, prosim preverite, če imate vklopljeno, da vaš brskalnik blokira pop-up okna in preusmeritve (pop up and redirects) in jih vklopite.
Opcija, poskusite z drugim brskalnikom. Če naletite na kakršne koli težave, me prosim kontaktirajte na info(at)miranpeterman.com .

miran_linkedin_opt

Miran Peterman

Energijski Ekspert za Partnerstvo, Certificirani Energy Success Coach (Energijski Trener za Uspeh), Ustanovitelj Energy Success Coaching Akademije, Transformacijski Trener, Mentor, Življenjski in Motivacijski Trener, Predavatelj, bivši profesionalni kolesar, mojster borilne veščine WonHwaDo.

sanja-slikarka1

Postala sem srečna ženska. Zadovoljna. V sebi čutim moč in veselje. Moje življenje je takšno, kot sem si ga vedno želela. 

Spoznala sem, da je mogoče ustvariti življenje, v katerem lahko uživam in sem preprosto srečna.

Maja, 43, življenjski trener
tina-podjetnica1

Miranu sem zelo hvaležna, da mi je stopil na pot. Osebni treningi z njim so mi pomagali videti tisto, česar sama nisem mogla videti. 

Miran je vreden zaupanja, kar je najpomembnejše. In ko začutiš zaupanje, se odpreš in zdravljenje se lahko začne …

Tina, 35, svetovalka, podjetnica
melita-podjetnica1

Moje življenje se je v devetih mesecih treninga že močno spremenilo. Na življenje gledam z drugačnimi očmi. Vse bolj zaupam življenju, vedno bolj prihajam v stik sama s seboj, vedno bolj ljubim in cenim življenje. Trening priporočam predvsem za tiste, ki resnično hočejo v svojem življenju nekaj spremeniti.

Sabina, 43, podjetnica

Copyright © Miran Peterman