Denar in Energija – Delavnica

En lep pozdrav

Samo še par dni nas loči do naše delavnice “Denar in Energija”. Na delavnici ne bomo govorili samo o denarju, dejansko bomo zelo malo govorili o denarju. Delevnica je priporočljiva za vse, ki hočete lepše in srečnejše življenje. 

Življenje je energija in od tega kakšna je naša energija, so odvisni naši rezultati. Druga komponenta, pomembna za rezultate pa je znanje in razumevanje življenja. Kjerkoli smo v življenju zataknjeni, se vrtimo v krogu in ne moremo naprej, pomeni, da nečesa ne razumemo. 

Vsi hočemo biti srečni, uspešni in živeti življenje polno ljubezni. In kaj nam preprečuje takšno življenje. Naše blokade, naša negativna prepričanja, naši programi, ki nam dajejo rezultate katere si ne želimo.

Vsi poznamo zakon privlačnosti in vemo, da v svoje življenje pritegnemo stvari, ki so posledica energije, ki jo oddajamo. Ne glede kako se trudimo in vizualiziramo lepše življenje, le tega ne dobimo dokler nam ne pripada. 

Kaj moramo storiti, drugače razumeti in spremeniti, da se premaknemo naprej, zaživimo novo življenje, bomo pogledali na delavnici. Na delavnici ne bo teorije, delali bomo na sebi. Pogledali bomo vsa področja našega življenja, vključno s partnerstvom in osebno rastjo, vse kar vpliva na našo energijsko situacijo. Od kod prihaja naša energija, kako jo regenerirati, kje nam odteka, da je še nimamo dovolj, da še nimamo dovolj momenta, da se premaknemo naprej.

Vsi si želimo frekvenco obilja. Frekvenca obilja je dejansko samo obilje idej, rešitev, navodil, potem pa moramo iti v akcijo. Kakšno akcijo in kako bomo pogledali na delavnici!

“Denar in Energija” je samo delovni naslov delavnice, bistvo delavnice pa je sprememba naše energije, naše vibracije, našega razumevanja, odkritje tistega, kar nas zadržuje, da zaživimo svoj potencial. Delavnica še zdaleč ni namenjena samo tistim, ki si želite več denarja, ampak vsem, ki hočete izboljšati življenje in dobiti odgovore na svoja vprašanja. Denar je samo posledica in nagrada za našo energijo in naš doprinos. 

To je nekaj stvari, ki sem jih želel podeliti z vami, kajti zaradi samega naslova sem dobil kar nekaj vprašanj ali je to primerno zame. 

Moja želja je, da odidete iz delavnice s praktičnim znanjem, novo energijo in novim pogledom in resnično lahko naredite nov korak v svojem življenju.

Delavnica tokrat ni brezplačna, ker si res želim, da nanjo pridete tisti, ki res želite novo znanje in nove rezultate, ste pripravljeni na akcijo in ne samo opazovanje. Delavnica ne bo informativna ampak praktična, konkretna in uporabna. In verjamem, da bo na delavnici res vrhunska ekipa. Si zraven?


Kaj so finance in kako delujejo, kdo jih dobi in zakaj jih dobi,
energija obilja in zakon privlačnosti, blokade pri pridobivanju financ,
kaj lahko naredim za povečanje financ, kako uživati v služenju denarja?

Vabim te na praktično delavnico, kjer boš lahko naredil/ korak naprej
v razumevanju in doživljanju financ, spremenil/a svoje programe,
dobil/a praktična navodila za služenje financ, odgovore na tvoja vprašanja,
spremenil/a in ojačal/a svojo Energijo

Delavnica bo trajala (skoraj) 4 ure.
Na začetku bomo imeli 90 minut sproščanja (intenzivne meditacije), da se regeneriramo,
energijsko napolnimo in pripravimo na sprejemanje znanja. 

Denar je Energija,
zato ga moramo energijsko dojemati. Če želimo povečati svoje finance
moramo spremeniti svojo energijo in razumevanje, ki nas blokira, da nimamo rezultata.
Delavnica bo praktična (in prizemljena)!

Denar in Energija

Termin:
Delavnica je že zaključena