Energijsko sproščanje za spremembo DNK

dna-1370603787LgY

Če želimo spremeniti svoje svoje življenje, če želimo spremeniti svoje rezultate v življenju, moramo spremeniti svojo vibracijo.

Doslej smo ljudje mislili, da so samo misli tiste, ki kontrolirajo našo vibracijo. Zaradi tega je bilo toliko ljudi razočaranih, ko so poskušali uporabljati Zakon privlačnosti v svojem življenju. Fokusirali so se na pozitivne misli, poskušali se uglasiti z obiljem vesolja, vendar rezultatov ni bilo.

Sedaj vemo, da je v ozadju še veliko več. Ne samo misli, celo naše telo oddaja vibracijo v vesolje in ta vibracija nam manifestira rezultate v našem življenju. Torej, če želimo spremeniti našo vibracijo, moramo spremeniti našo DNK, naše celične zapise.

Prvi korak pri spremembi naše DNK je sprememba naše energije. Najhitrejši način spremembe naše energije je Energijsko sproščanje. Energijsko sproščanje se razlikuje od običajne meditacije. Ljudje imamo življenjsko energijo, ki nas ohranja pri življenju, skrbi za našo vitalnost in kreativno energijo, s katero kreiramo v življenju.

Če želimo več rezultatov na vseh področjih življenja, moramo povečati svojo kreativno energijo. Naslednji učinek Energijskega sproščanja, je da naši notranji organi postajajo močnejši. Močnejši kot so naši organi, več energije prenesejo, več energije smo sposobni sprejeti, večji so naši rezultati. V ozadju pa se dogaja cela vrsta za večino nas nevidnih Energijskih korekcij in balansiranja katere izvajajo Energijski mojstri in zdravilci. Ti spreminjajo tudi naše notranje programe.

Vabim te, da se udeležiš
Energijskega sproščanja za spremembo DNK

Kdaj: sobota 21.11.2015 od 9.00 – 10.30

Kje: Ljubljana Bežigrad

Prispevek: 10 Eur