Kako izboljšati našo partnersko KOMUNIKACIJO?

(BREZPLAČNA Delavnica)

  • Partnerska komunikacija je najbolj pomemben del našega partnerstva. Če je komunikacija v redu, če deluje, če se lahko pogovorimo, dogovorimo, držimo dogovora, potem delujejo tudi drugi aspekti našega partnerstva!
  • Kaj delamo narobe in kateri načini naše komunikacije vodijo oziroma so nas pripeljali v partnersko krizo? Kaj si globoko v sebi želimo od partnerske komunikacije?
  • Kateri so resnični razlogi, zakaj imamo težave pri partnerski komunikaciji? Kaj se dogaja v ozadju naše komunikacije, zaradi česar komunikacija ne deluje?
  • Kaj je rešitev, kateri so koraki, da lahko izboljšamo/spremenimo našo partnersko komunikacijo, da lahko sproščeno in ljubeče komuniciramo, brez, da moramo ves čas paziti, kaj in kdaj nekaj rečemo? Da smo lahko to, kar smo. Spoštovani, sprejeti, slišani in razumljeni. In Ljubljeni! <3

Kdaj: Delavnico si lahko OGLEDATE TAKOJ!

Potrebujete: Pametni telefon ali računalnik, internet
Prijavite se: Zgoraj preko Obrazca! 
Navodila za ogled: Prejmete po emailu takoj po prijavi.
PS. Delavnica bo na ogled samo nekaj časa

POMEMBNO:
Po prijavi prejmete najprej (zaradi GDPR) “Potrditveni email” (ki ga morate POTRDITI!), nato pa še “Navodila za udeležbo”!
Če jih ne prejmete, mi OBVEZNO sporočite na info(at)miranpeterman.com ali GSM: 040 416 792!

*Brezplačna udeležba na Delavnici, je moje darilo ob vaši prijavi na Novičke in obvestila o ponudbi in delavnicah www.miranpeterman.com. 
S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji o varstvu osebnih podatkov (link >>).

PS. Če se ne morete prijaviti, vam forma ne deluje, se vam karkoli zatika, me prosim kontaktirajte na info(at)miranpeterman.com .

Oglejte si nekaj izsekov iz delavnice

miran_linkedin_opt

Miran Peterman

Energijski Ekspert za Zdravljenje Partnerstva, Certificirani Energy Success Coach (Energijski Trener za Uspeh), Ustanovitelj Energy Success Coaching Akademije, Transformacijski Trener, Mentor, Življenjski in Motivacijski Trener, Predavatelj, bivši profesionalni kolesar, mojster borilne veščine WonHwaDo.

Zgodbe in rezultati strank – Izkušnje strank

sanja-slikarka1

Postala sem srečna ženska. Zadovoljna. V sebi čutim moč in veselje. Moje življenje je takšno, kot sem si ga vedno želela. 

Spoznala sem, da je mogoče ustvariti življenje, v katerem lahko uživam in sem preprosto srečna.

Maja, 43, življenjski trener
tina-podjetnica1

Miranu sem zelo hvaležna, da mi je stopil na pot. Osebni treningi z njim so mi pomagali videti tisto, česar sama nisem mogla videti. 

Miran je vreden zaupanja, kar je najpomembnejše. In ko začutiš zaupanje, se odpreš in zdravljenje se lahko začne …

Tina, 35, svetovalka, podjetnica
melita-podjetnica1

Moje življenje se je v devetih mesecih treninga že močno spremenilo. Na življenje gledam z drugačnimi očmi. Vse bolj zaupam življenju, vedno bolj prihajam v stik sama s seboj, vedno bolj ljubim in cenim življenje. Trening priporočam predvsem za tiste, ki resnično hočejo v svojem življenju nekaj spremeniti.

Sabina, 43, podjetnica

Copyright © Miran Peterman