Kako se (ponovno) zbližati s svojim partnerjem?

(BREZPLAČNA Interaktivna Tematska Spletna Delavnica)

  • Sta se s partnerjem odtujila, med vama ni več prave komunikacije, velikokrat tišina, privlačnost se je ohladila, ni več intimnosti?

  • Zakaj se sploh oddaljimo, zakaj prihaja do medsebojnih napetosti? Kaj lahko naredite, kako se lahko (ponovno) zbližate s svojim partnerjem?

  • Svoja vprašanja boste na delavnici lahko zastavljali tudi preko mikrofona, ali pa preko klepeta. Vprašate lahko karkoli, kar je povezano s partnerstvom in osebno rastjo.

  • Na vaša vprašanja vam bo odgovarjal Miran Peterman, Coach z več kot deset letnimi izkušnjami svetovanja na področju partnerstva in osebne rasti

  • Veselim se našega skupnega raziskovanja in novih odgovorov!

    Miran Peterman

Kdaj: 14.10.2021 ob 18.15 uri

Potrebujete: Pametni telefon ali računalnik, internet
Prijavite se: Zgoraj preko Obrazca! 
Navodila za udeležbo: Prejmete po emailu takoj po prijavi.


POMEMBNO:
Po prijavi prejmete najprej (zaradi GDPR) “Potrditveni email” (ki ga morate POTRDITI!), nato pa še “Navodila za udeležbo”!
Če jih ne prejmete, mi OBVEZNO sporočite na info(at)miranpeterman.com ali GSM: 040 416 792!

*Brezplačna udeležba na Delavnici, je moje darilo ob vaši prijavi na Novičke in obvestila o ponudbi in delavnicah www.miranpeterman.com. 
S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji o varstvu osebnih podatkov (link >>).

PS. Če se ne morete prijaviti, vam forma ne deluje, se vam karkoli zatika, me prosim kontaktirajte na info(at)miranpeterman.com .

Delavnico vodi:

miran_linkedin_cut

Miran Peterman

Energijsko Zdravljenje Partnerstva, Partnersko svetovanje, Certificirani Energy Success Coach (Energijski Trener za Uspeh), Ustanovitelj Energy Success Coaching Akademije, Transformacijski Trener, Mentor, Življenjski in Motivacijski Trener, Predavatelj, bivši profesionalni kolesar, mojster borilne veščine WonHwaDo.

Coachingom in svetovanjem se ukvarjam že več kot 10 let. Mojih individualnih treningov ter delavnic pa se je udeležilo že preko tisoč učencev in udeležencev. 

Zgodbe in rezultati strank – Izkušnje strank

sanja-slikarka1

Postala sem srečna ženska. Zadovoljna. V sebi čutim moč in veselje. Moje življenje je takšno, kot sem si ga vedno želela. 

Spoznala sem, da je mogoče ustvariti življenje, v katerem lahko uživam in sem preprosto srečna.

Maja, 43, življenjski trener
tina-podjetnica1

Miranu sem zelo hvaležna, da mi je stopil na pot. Osebni treningi z njim so mi pomagali videti tisto, česar sama nisem mogla videti. 

Miran je vreden zaupanja, kar je najpomembnejše. In ko začutiš zaupanje, se odpreš in zdravljenje se lahko začne …

Tina, 35, svetovalka, podjetnica
melita-podjetnica1

Moje življenje se je v devetih mesecih treninga že močno spremenilo. Na življenje gledam z drugačnimi očmi. Vse bolj zaupam življenju, vedno bolj prihajam v stik sama s seboj, vedno bolj ljubim in cenim življenje. Trening priporočam predvsem za tiste, ki resnično hočejo v svojem življenju nekaj spremeniti.

Sabina, 43, podjetnica

Copyright © Miran Peterman