Kako zgraditi partnerstvo, ki traja?

Najdite ključ do trajnega in izpolnjujočega partnerstva!

Si predstavljate, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi zgradili partnerstvo, ki vas navdihuje in traja? Odnos, ki vas motivira in je hkrati poln romantike in vizije. Partnerstvo, ki postane ekipa za skupna doživetja in vznemirljivo pot!

Z veseljem vas vabim na ogled spletne delavnice z naslovom “Kako zgraditi partnerstvo, ki traja?”.

Partnerstvo je ključnega pomena za uspeh na vsakem koraku. Verjetno se strinjate, da ni vedno enostavno najti pravega partnerja in ohranjati odnos, ki bo vzdržal vse izzive. Naša delavnica je zasnovana tako, da vam prinese vpogled v skrivnosti gradnje trdnega in dolgotrajnega partnerstva, ki bodo dvignila vaše življenje na višjo raven.

Kaj boste izvedeli na delavnici?

1. Razumevanje koncepta partnerstva:
Najprej se bomo poglobili v sam koncept partnerstva. Razjasnili bomo, kaj je sploh partnerstvo, se dotaknili naše vsakodnevne realnosti in ugotovili, kako se temu idealu čim bolj približati.

2. Izgradnja trdnega partnerstva:
V nadaljevanju se bomo osredotočili na konkretne korake, ki jih lahko sprejmete za gradnjo trdnega partnerstva. Zaupali vam bomo orodja in pristope, ki vas lahko pripeljejo tja.

3. Razumevanje nivojev partnerstva:
Spoznali bomo različne nivoje partnerstev, ki obstajajo, ter vam pomagali ugotoviti, na katerem nivoju trenutno delujete vi. To vam bo omogočilo boljše razumevanje vaših trenutnih odnosov in podalo smernice za izboljšave.

.

Ne glede na to, ali ste v iskanju ljubezni, želite okrepiti/spremeniti obstoječ odnos ali pa preprosto želite razumeti, kako vzpostaviti globlje povezave z ljudmi, ki jih imate radi, boste na tej delavnici pridobili neprecenljive veščine.

Pridružite se nam na spletni delavnici, kjer boste pridobili vizijo in znanje, ki vas bosta pomagala zgraditi čudovit odnos, ki bo trajal.

 

Osebno Vabilo na Delavnico

Kdaj: Delavnico si lahko OGLEDATE TAKOJ!

Potrebujete: Pametni telefon ali računalnik, internet
Prijavite se: Zgoraj preko Obrazca! 
Navodila za ogled: Prejmete po emailu takoj po prijavi.
PS. Delavnica bo na ogled samo nekaj časa

POMEMBNO:
Po prijavi prejmete najprej (zaradi GDPR) “Potrditveni email” (ki ga morate POTRDITI!), nato pa še “Navodila za udeležbo”!
Če jih ne prejmete, mi OBVEZNO sporočite na info(at)miranpeterman.com ali GSM: 040 416 792!

*Brezplačna udeležba na Delavnici, je moje darilo ob vaši prijavi na Novičke in obvestila o ponudbi in delavnicah www.miranpeterman.com. 
S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji o varstvu osebnih podatkov (link >>).

PS. Če se ne morete prijaviti, vam forma ne deluje, se vam karkoli zatika, me prosim kontaktirajte na info(at)miranpeterman.com .

miran_linkedin_opt

Miran Peterman

Energy Success Coach (Energijski Trener za Uspeh), CEO Energy Success Coaching AkademijeW.E.S.C.A Coach, strokovnjak za Osebno Rast, Življenjski in Motivacijski Trener, Energijski Ekspert za Partnerstvo, Partnersko svetovanje, Transformacijski Trener, Mentor, Predavatelj, bivši tekmovalni kolesar, mojster borilne veščine WonHwaDo.

Coachingom in svetovanjem se ukvarjam že več kot 10 let. Mojih individualnih treningov ter delavnic pa se je udeležilo že preko tisoč učencev in udeležencev. 

Izkušnje strank

“Postala sem srečna ženska. Zadovoljna. V sebi čutim moč in veselje. Moje življenje je takšno, kot sem si ga vedno želela. 

Spoznala sem, da je mogoče ustvariti življenje, v katerem lahko uživam in sem preprosto srečna.”

Maja, 43, življenjski trener

“Miranu sem zelo hvaležna, da mi je stopil na pot. Osebni treningi z njim so mi pomagali videti tisto, česar sama nisem mogla videti

Miran je vreden zaupanja, kar je najpomembnejše. In ko začutiš zaupanje, se odpreš in zdravljenje se lahko začne …”

Tina, 35, svetovalka, podjetnica

“Moje življenje se je v devetih mesecih treninga že močno spremenilo. Na življenje gledam z drugačnimi očmi. Vse bolj zaupam življenju, vedno bolj prihajam v stik sama s seboj, vedno bolj ljubim in cenim življenje. Trening priporočam predvsem za tiste, ki resnično hočejo v svojem življenju nekaj spremeniti.”

Sabina, 43, podjetnica