Hočeš čudovito življenje? Ne hvala?

Si nezadovoljen/a v življenju ali preprosto hočeš več od življenja? Več denarja, več prostega časa, več zabave, boljše partnerstvo, več potovanj, lepšo postavo… In zakaj tega še nimaš?

V življenju vemo, da se tisto čemur posvečamo pozornost povečuje. In če želimo dobiti boljše odgovore, si moramo začeti postavljati boljša vprašanja.

Kaj je razlika med bogatimi in revnimi ljudmi? Seveda v denarju vsi najprej pomislijo. Ampak prava razlika je v energiji. Revni ljudje, revna energija, revne ideje (malo ali nič idej), revne rešitve za situacije, revna navodila za življenje. Bogati ljudje, bogata energija, bogate ideje (nešteto idej), bogate rešitve in bogata navodila za življenje.

Torej, če želimo spremeniti svoje življenje, moramo spremeniti svojo energijo. Energija pa je odvisna od naših sporočil in našega razumevanja življenja. Nekateri ljudje so se rodili z darom, da so bili rojeni v bogatem okolju, vsi stali pa lahko tja pridemo s treningom. Treningom preko katerega spremenimo svoj pogled na življenje.

Rekli smo, da se tisto na kar se osredotočamo povečuje! Sedaj pa si poglej koliko časa v dnevu se osredotočaš na svoje probleme in koliko časa na rešitve teh problemov.

Nimaš ideje kako do več denarja? VZEMI SI ČAS, DA DOBIŠ IDEJE KAKO DO VEČ DENARJA!

Nimaš ideje kako bi bilo lahko življenje še bolj zabavno? VZEMI SI ČAS, DA DOBIŠ IDEJE KAKO SE LAHKO ŠE BOLJ ZABAVAŠ?

Karkoli ti manjka v življenju oz. bi želel/a imeti več…. VZEMI SI ČAS, DA DOBIŠ IDEJO KAKO IN KJE DO VEČ!

Kako to izgleda v praksi?

Nimaš denarja? Vsako jutro si vzemi nekaj časa in si zapiši 10 idej kako do več denarja! V začetku bodo to večinoma neuporabne ideje, vendar dan za dnem, ko se natreniraš, boš začel/a dobivati vedno boljše ideje. Si predstavljaš 10 idej na dan!, 70 idej na teden, cca 300 idej na mesec in vsaj 1000!!!!! novih idej na leto. Nekatere ideje bodo neuporabne, nekatere boš opustil/a, nekatere se bodo ponavljale, nekatere boš razvil/a do neskončnosti,… Vse skupaj pa je trening pri katerem postajaš vedno boljši/a.

Pomisli še enkrat – si že slišal/a za človeka, ki bi na leto dobil 1000 novih idej za povečanje posla in bi bil reven? To je lahko samo tisti, ki ostane pri idejah in ne uresniči nobene. To stanje imenujemo različna stopnja depresije, ki pa je seveda posledica pomanjkanja energije. In če nimaš dovolj energije, potem moraš najti način, da jo dobiš in se jo naučiš regenerirati.

Torej 1000 novih idej kako do več denarja, 1000 novih idej kako se še bolj zabavati v življenju, partnerstvu, izboljšati medsebojne ali poslovne odnose, 1000 novih idej zakaj je življenje čudovito in zakaj ga moramo uživati in biti hvaležni za vsak trenutek.

Če želiš izboljšati svoje življenje, je sedaj, ko bereš te vrstice, najboljši trenutek v tvojem življenju. Si predstavljaš vsako leto 1000 novih idej zamisli in priložnosti na vsakem področju tvojega življenja. Si upaš samo pomisliti kako se lahko tvoje življenje spremeni v 10 letih? Že kar malo kičasto… Za nas, ki pe nismo navajeni. Pa se bomo zelo hitro navadili!

Problem v življenju je ravno v tem, da se zelo hitro oz. celo zelo prehitro vsega navadimo. Dobrega in slabega. In potem iz dobrega postopoma v slabega in niti ne opazimo tega preveč, da smo padli… Zato je treba ves čas imeti vklopljeno zavest in spremljati kaj se z tabo dogaja. Kakšen je moj dan, kako se počutim, kako doživljam stvari, kako lahko vse skupaj še izboljšam?

Življenje je čudovito, ko imamo mi čudovit pogled na življenje. In čudovit pogled razvijamo dan za dnem. Trening čudovitega življenja. Slišal sem za zelo malo ljudi, ki so se nekega dne zbudili v čudovito življenje, poznam pa kar nekaj ljudi, ki pa so do tega prišli korak za korakom, s treningom. Treniram in grem zavestno dan za dnem, trenutek za trenutkom, korak za korakom proti mojemu novemu čudovitemu življenju, ki je vsak trenutek bolj čudovito. In hvaležen sem vesolju za to možnost in priložnost.

PS. In naš naslov “Hočeš čudovito življenje? Ne hvala!” ??? Vsak, ki danes še ni in ne bo ničesar naredil, kar ga približa boljšemu življenju, si dejansko boljšega življenja ne želi. Ali vsaj ne dovolj! Kako močno si ga ti želiš?