Energy Success Formula

Več Energije - Več Rezultatov (na področju osebne rasti, partnerstva in posla)

1. Nov začetek!

  • Kaj resnično hočeš v življenju in zakaj doslej ni delovalo zate?
  • Postavitev novih ciljev in vizije!

Kako ti lahko pomagam?

Intuitivna sposobnost
Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, nek način kot “vesoljski Google”. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še preden dokonča vprašanje. Na ta način ti lahko pomagam do jasne slike glede tvoje situacije, pomagam ti videti stvari, ki jih sedaj ne vidiš, najti rešitve, ki jih sedaj ne poznaš ter dobiti odgovore, ki jih iščeš.


Regeneracija Kreativne Energije
Druga moja sposobnost je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije (Energijskega Pretoka) napolniti s kreativno energijo in regenerirati. Ta frekvenca nas hkrati tudi energijsko zdravi, jača in zato postajamo energijsko močnejši. In tega lahko naučim tudi tebe!

Znanje in informacije so pomembne in vem, da iščeš odgovore na svoja vprašanja, rešitve za svoje izzive. In vse to bova našla. Razumeti pa moraš, da imajo vsi problemi in izzivi korenine v Energiji. Energijske poškodbe, blokade, pomanjkanje energije in premajhna energijska kapaciteta nam lahko preprečuje dosego naših ciljev oz. rezultatov bistveno bolj, kot pa pomanjkanje znanja in informacij.


Sistem dela in razvoja - Energy Success Formula
Obstaja veliko učinkovitih orodij in tehnik, ki ti lahko pomagajo in te privedejo do rezultata. Razne meditacije, duhovne tehnike, NLP, hipnoza, psihologija, tehnike za dvig motivacije, samopodobe in samozavesti, sistemi za osebno rast. Razumeti pa moramo, da so to samo orodja. Kladivo je super, z njim lahko narediš veliko, pa vendar ne moreš popraviti in narediti vsega. In včasih s kladivom narediš še več škode, kot koristi.

Tisto, kar potrebuješ je sistem dela, skupek preizkušenih orodij, ki deluje in daje konkretne rezultate. Osebna rast brez rezultatov je samo filozofija. Sam sem šel skozi zelo težke situacije, ko ni nobena tehnika delovala in sem moral najti pot. Razvil sem sistem dela, Štiri Energijske Stebre Uspeha, s pomočjo katerih lahko vsakdo, na vsakem nivoju, naredi preboj in doseže rezultate ter zaživi življenje, ki si ga želi in zasluži.


Tvoje sposobnosti
Verjamem, da ni naključje, da bereš te vrstice. Verjamem, da si tukaj z razlogom. Verjamem, da si poseben/a in da imaš tudi ti posebne sposobnosti, samo niso razvite in natrenirane.

Moj način dela oz. način treninga (coachinga) je, da ti pomagam priti do cilja; dobil/a boš odgovore, znanje in energijo, to pomeni, da ti pomagam do rešitve situacije ali doseženega cilja in ti po poti pomagam razviti tvoje sposobnosti.

Vem, da iščeš odgovore in iščeš rešitve in vem, da jih potrebuješ. Vendar ni to tisto, kar rabiš. Potrebuješ sposobnosti, s katerimi boš vedno lahko rešil/a svojo situacijo in našel/a pot do cilja. Sposobnost, da vidiš jasno sliko, da dobiš prave odgovore, ko jih potrebuješ in da se znaš regenerirati in imaš vedno dovolj energije. Saj poznaš tisto, ali hočeš ribo, ali pa se hočeš naučiti loviti ribe? In tukaj ti lahko pomagam.

Vabim te na kratek brezplačni pogovor, kjer bova pogledala tvojo situacijo, prav tako pa ti bom predstavil korake, po katerih lahko tudi ti razviješ svoje sposobnosti in postaneš SVOBODEN/A. Na pogovor se prijaviš spodaj in prijavi se zdaj. Se že veselim najinega srečanja.

PS. Zgodbe in rezultate strank si preberi tukaj ( klikni >>)

Individualni 1 -2 - 1 coaching

Namenjen je tistim, ki želite konkretne spremembe, večje rezultate, življenjsko transformacijo, povečanje kreativne energije, premagati stres in utrujenost, rešitev ali nadgradnjo partnerstva, več financ, hitrejši razvoj na osebnem, poslovnem področju, večjo stabilnost in rezultate pri športu! 

Program je sestavljen iz individualnega coachinga (1-2-1) enkrat tedensko v živo preko spletne video konference (Dostopate lahko od doma, potrebujete telefon ali računalnik in internet, kar je praktično. Sprememba se dogaja v vašem okolju in ne v moji pisarni, kar je zelo pomembno za vas.) in vsakodnevne podpore (preko spleta, FB skupine, osebnega kontakta, …). Program je individualno prilagojen, termini so po dogovoru. 

Želite vedeti ali je ta program pravi za vas? Vabim vas na kratek pogovor.  (kliknite >>)