Si predstavljaš, kakšno bi bilo tvoje življenje, če denar ne bi bil ovira?

Si predstavljaš, kakšno bi bilo tvoje življenje, če denar ne bi bil ovira, če te ne bi bilo strah, sram, če se ne bi ustavil, ker ne veš, ne znaš, ne poznaš pravih ljudi?
.
Kako lahko tudi ti začneš živeti takšno življenje?

.

Ključ je v tem, da razloge spremeniš v MOTIVACIJO!

Ključ je v tem, da razloge, v bistvu pa so to izgovori, zakaj to ne moreš in zakaj to ni možno, spremeniš v MOTIVACIJO!
.
Tako sem utrujena od vsega, družina me okupira, za vse sem sama in enostavno nimam časa zase, za branje knjig, za meditacijo, kaj šele, da bi razmišljala o kaki vadbi, pravi Simona. NAROBE!
.
Ravno zato, ker si utrujena, naveličana, tvoja družina in otroci nimajo nič od tebe. Utrujena in nesrečna mama je v bistvu slaba mama. Ravno zato, ker si utrujena in naveličana, moraš najti čas zase, čas, da si vsaj malo oddahneš, se regeneriraš. Več, kot imaš, več lahko daš.
.
Jana ima slabo plačo in si želi nove službe. Vendar jo je strah. Pravi: Imam dva majhna otroka in kredit in si ne morem privoščiti, da bi sedaj iskala novo službo. NAROBE!
.
Ravno zaradi tega, ker imaš mala otroka in ker imaš kredit, potrebuješ več denarja. Tvoji otroci in tvoja družina si zaslužijo več. Ravno zaradi tega, ker imaš male otroke in kredit, MORAŠ najti drugo službo, ki te bo bolj podpirala in kjer boš več zaslužila.
.
Jože si želi spremeniti življenje, želi si nove službe, več zaslužiti, vendar nima denarja za mentorja, Coacha. Rad bi si našel nekoga, ki me bo lahko usmerjal in motiviral, vendar nimam denarja, da bi si lahko ti privoščil. NAROBE!
.

Ravno zato, ker nimaš, moraš najti način, da dobiš!

Ravno zato, ker nimaš denarja, potrebuješ mentorja. Denarja nimaš zato, ker nečesa ne razumeš, delaš stvari narobe, nimaš pravega odnosa do denarja, osebnega razvoja. Ravno zato potrebuješ nekoga, ki te bo usmerjal. Ravno zato si ne moreš privoščiti, da ne bi našel denarja, da bi ga investiral v svoj razvoj. Tudi, če si ga boš sposodil, ko boš več zaslužil, ga boš lahko vrnil.
.
Ravno zato … Kako pa, če ne gre?
.
Ne gre zato, ker imaš druge možnosti. Ker si lahko dovoliš, da se smiliš samemu sebi, ker si lahko dovoliš, da igraš žrtev, čakaš, da te bo nekdo odrešil.
.
Ne gre zato, ker imaš druge možnosti.
.
Dokler ti življenje ne da druge možnosti.
.
Obstaja pa še ena možnost. Ne čakaš, da te življenje stisne v kot, lahko ti pomaga Coach, mentor.
.
Pri svojem delu s strankami dnevno doživljam njihove izdihe olajšanja, ko z mojo pomočjo sprejmejo novo odločitev, postavijo sebe na prvo mesto, brez, da bi bili v občutku krivde ali bi zanemarjali najdražje.
.

Ključ je, da spremenimo podzavestne programi in pozdravimo energijske poškodbe

Ključ je, da spremenimo tvoje podzavestne programi, ki so vplivali na tvoje “staro” življenje, naložimo nove, nova prepričanja in pozdravimo energijske poškodbe, ki so zaradi starega delovanja nastale. Če ne gremo skozi ta proces, nas te poškodbe ves čas ovirajo in preprečujejo, da zaživimo na novo.
.
To, da se postaviš na prvo mesto, je šele začetek. Tukaj se pot razvoja šele začne. In lahko ti pomagam.
.
In mogoče je danes tak dan, da se odločiš.
.
Pošlji mi sporočilo. <3

Similar Posts