Ko hočeš oditi iz službe, ostani še 10 minut

business-meditation2

Danes imam zate zelo uporaben nasvet: “Ko hočeš oditi iz službe, ostani še 10 minut!”

Le zakaj naj ostanem še dodatnih 10 minut, že tako sem pozen/a in se mi mudi domov? Mudi se ti domov, mudi se ti in še vedno si poln/a stresa. In tak/a hodiš vsak dan domov, to pomeni, da svoje skrbi, svoj stres in del svoje službe prinašaš domov.

In potem v takem stanju srečaš svoje najdražje. Tiste, ki so dejansko smisel tvojega življenja in katerim bi moral/a prinašati domov veselje, srečo, pozitivno energijo.

Torej, ko hočeš oditi iz službe, pospravi vse iz svoje mize, zapri poslovne obveznosti, utišaj telefon, da te nihče ne moti. Zapri oči in nekajkrat globoko zavzdihni. Vzemi si 10, lahko več minut, da se umiriš, sprostiš, napolniš z energijo.

To lahko delaš v tišini ali pa si prižgi priljubljeno meditacijsko glasbo iz YouTube. Skrbi in napetost se bodo počasi stopile, dvignil se ti bo nivo energije in odšel/a boš domov popolnoma drugačen/a, svež, prerojen. Bistveno bolj kot si bil prej!

Kaj pa če nimaš pogojev v službi, pisarno deliš s sodelavci, nimaš svoje pisarne,…? Isti obred lahko narediš doma v avtu, na parkirišču ali greš na kratek sprehod preden zaviješ domov.

Vem, da delaš dolge dneve, da nimaš časa, se mudi in te vsaj nekdo čaka. Ali pa si utrujen/a in želiš čimprej pobegniti. Vse razumem, vendar če te razumem, ti ne morem pomagati. Če prideš domov ali v družbo utrujen/a, tako in tako nihče nima veliko od tebe in 10 minut ne bo igralo nobene vloge.

Torej vabim te, ne samo vabim, izzivam te, da tri dni zaporedoma potestiraš, narediš obred in mi javiš na email svoja opažanja. Verjamem, da boš hotel/ ta obred nadaljevati!

POMEMBNO: Sedaj, ko prebiraš te vrstice, si takoj naredi opomnik, da popoldne ne pozabiš svoje dobre namere in v naglici odhitiš domov. Ne pozabi – to delaš zase!

PS. Zelo ti priporočam tudi kratko vodeno Energijsko meditacijo s Coachem. Enkrat (ali več) na teden se takoj po službi oz., ko ti ustreza poveževa preko Skypa, narediva sproščanje in se na kratko pogovoriva. Presenečen/a boš nad rezultati. Odprava stresa in regeneracija sta hitrejša in močnejša, kot če ju delaš sam/a. Kontaktiraš me lahko tukaj (klikni )

Kakšne so prednosti, če delaš s Coachem:
– podpora ves čas
– močnejša tvoja odločitev
– termin daš na koledar in se ga držiš
– vodstvo in nasvet, ko se ti zatakne
– bistveno hitrejši napredek
– investicija, ki se povrne na drugih področjih življenja
(za kontakt klikni tukaj >> )