Veliko moških se pritožuje nad spolnim življenjem. Saj veste, včasih bi lahko rekli, da je poroka ali zaveza za moškega na nek način “prevara”. Ko sta moški in ženska v fazi ogrevanja, ko še hodita, je crkljanje na sporedu skoraj vsakič, ko sta skupaj. In moški z veseljem “podpiše”, da naj tako ostane celo življenje. Ko pa se preselita skupaj, pa ga čaka kruta realnost in intimni trenutki so na sporedu vedno po redkeje.

Šalo na stran, gremo bolj resno naprej. Danes želim deliti z moškimi nasvet kako lahko popestrijo svoje spolno življenje, kaj lahko naredijo, da bodo intimni trenutki bolj pogosto na sporedu. Znanstvena fantastika? Absolutno ne, kljub temu, da je ogromno moških že malo obupalo, da bo zopet posijalo sonce.

Nasvet lahko preberejo tudi ženske in ga nežno posredujejo svojemu dragemu, vendar ne kot neko obtožbo, izsiljevanje, kazanje s prstom, sem ti rekla, ti še vedno ni jasno, ampak iz ljubezni. PS: Če ne veste, kako mu tp povedati, razložiti, predlagati, da lahko sprejme in ni nekega trenja, pa vas vabim na coaching pri meni in bomo vse to pogledali.

Moškim svetujem, da se osredotočijo in začnejo vlagati na dveh področjih. Ne vem kaj ste sedaj pomislili, vendar to nista fitnes in finance! Večje mišice in boljši izgled vsekakor pomagata k večji privlačnosti, vendar se bojim, da bo ta privlačnost naletela na napačne oči. Tudi finance lahko pomagajo, vendar jih za enkrat predlagajmo z rezervo, idejo glede financ vam zaupam na koncu.

Kateri sta torej področji, ki lahko moškemu pomagata popestriti spolno življenje? Prvo področje je skrb za perilo. Prav ste prebrali. Ko moški, pravi moški, po moško, prevzame skrb za pranje in obešanje perila, z občasnim likanjem, ki je kot jagoda na smetanovi torti, se njegovi dragi sprosti kar nekaj prostega časa. Tako bo lahko zadihala in malo prišla k sebi.

Drugo področje udejstvovanja je skrb za posodo in občasno pospravljanje kuhinje. Odnašanje smeti je obvezna oprema ali pa dodana vrednost. V obeh primerih bo draga dobila nekaj ekstra časa in zopet našla čas, da zopet začne občudovati svojega princa in zagotavljam vam, da bo našla čas in energijo, da se vam bo večkrat posvetila. Ne morem dati nobenega zagotovila, vendar po mojih izkušnjah lahko računate vsaj na enega do nekaj večerov, ko bosta oba imela čas, da se posvetita drug drugemu.

Želite še več intimnosti? Okrepite področje kopalnice in pričakujte spremembe! Mislim, da je sesanje hiše povsem moško področje. Paziti morate samo to, da se teh stvari ne lotevate, ker želite več intimnosti, temveč zato, ker razumete, da sta stanovanje in gospodinjstvo tudi vaša, da je pravilno, da doprinašate in pomagate svoji dragi. Več, kot bo imela časa zase, več kot bo imela energije, več bo lahko imela časa tudi, da vam bo hvaležna in vas občudovala.

Ste pričakovali bolj moški nasvet? Dragi moški, mislite, da nam je pod čast, da pospravimo hišo, poskrbimo za posodo, perilo. Za ležanje na kavču in televizijo ne rabiš ja***. To zmore vsak. In če je vaša moškost omejena na roštiljanje enkrat na mesec, je čas za spremembe. Pravi moški poskrbi za svojo kraljico. Pravemu moškemu ni težko, ni ga sram in ve zakaj.

Aha še finance. Seveda je rešitev tudi, da povečate finance, najamete gospodinjsko pomočnico in bosta oba imela več časa. Pa še gospodinjski pomočnici boste pomagali. Učinek za vse.

Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, uspešna in samostojna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo. Vem, večina izmed nas začne s partnerstvom še preden postanemo takšni. Pa vendar, v življenju nam pripada vse najboljše, to si zaslužimo in na nas je, da to postanemo.

PS. Če te stvari delam tudi jaz? Seveda, skoraj vse in vedno več! Pa deluje? Svetujem samo tisto za čemer lahko stojim in zadnje čase stojim vedno pogosteje 😉

Similar Posts