Menu Close

BREZPLAČNA Partnerska Diagnostika

Prijavite se na BREZPLAČNO Partnersko Diagnostiko!

Želite več od vašega partnerstva, boljšo komunikacijo, več razumevanja in sprejemanja, več energije in sreče, pa ne veste kako?

Vabim vas na BREZPLAČNO Partnersko diagnostiko vašega partnerstva.

Med neobveznim 15-20 minutnim telefonskim klicem (pogovorom) boste dobili BREZPLAČNO Analizo vašega partnerstva (partnerske situacije) ter nekaj nasvetov in korakov za izboljšanje vašega partnerstva. Prijavite se spodaj!

Kako vam lahko pomagam?

Imam posebno sposobnost, da čutim energijo izza vaših vprašanj in situacije in energijsko vidim sliko vaše situacije, vidim, kaj in zakaj se nekaj dogaja ter intuitivno dobim odgovore za rešitev. Na ta način lahko bistveno hitreje pridete do pravih korakov, odgovorov in usmeritev, ki jih potrebujete za transformacijo vašega partnerstva.

.

NAVODILA (Za vsak slučaj, če se kaj zatakne)

  1. Korak – Na koledarju (spodaj) Izberite želeni Datum pogovora!
  2. Korak – Izberite prosti Termin! Če je vaš želeni termin ta dan že zaseden, poskusite izbrati drug dan. Če nikakor ne morete najti ustreznega termina, me kontaktirajte po emailu info(at)miranpeterman.com in bova skupaj našla ustreznega.
  3. Korak – Termin Potrdite (Confirm)!
  4. Korak – Izpolnite Vprašalnik – na kratko opišite svojo situacijo!
  5. Korak – Vprašalnik Pošljite! (Schedule Event)!


POMEMBNO:

Če emaila ne boste dobili, mi prosim javite, še prej pa poglejte med vsiljeno pošto in promocijski Inbox.

*Brezplačna Partnerska Diagnostika je moje darilo ob vaši prijavi na Novičke in obvestila o ponudbi in delavnicah www.miranpeterman.com. S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji o varstvu osebnih podatkov (link >>).