Menu Close

**Ponudba za individualno delo z mano 1-na-1!**

Želite obuditi/prebuditi svoje partnerstvo, mu dati novega zagona, želite izboljšati partnersko komunikacijo, imeti več razumevanja v partnerstvu, občutiti več privlačnosti in spolne energije, želite več skupnega časa in intimnosti, bližine, ujemanja, sreče in ljubezni. To vabilo je namenjeno predvsem tistim, ki razumete, da je za spremembo vašega partnerstva potrebna sprememba vaše energije.

Kaj morate vedeti?

Energijska Terapija je sestavljena iz Energijskega zdravljenja in Energijskega Reprogramiranja. Naše življenje, naši odnosi in naši rezultati v življenju so takšni, kot je naša Energija. Naša energija pa je takšna, kot so naši Programi, ki upravljajo naše življenje. Če želimo spremeniti svoje življenje, moramo spremeniti naše Energijske Programe in našo Energijo!

Naši Programi se oblikujejo skozi življenje. Oblikujejo jih prepričanja, vrednote, način, kako doživljamo stvari. Oblikujejo jih naši starši, okolica, šola, prijatelji, skratka življenje. V življenju velikokrat nismo dobili prave osnove, pravih Programov, zato pogosto delamo napake, se napačno odzivamo v partnerstvu, imamo napačen odnos do partnerja, ne znamo komunicirati in zaradi tega energijsko drug drugega poškodujemo. Če želimo narediti spremembo, moramo najprej spremeniti te naše Energijske Programe in se Energijsko pozdraviti.

Najbolj pomemben del Terapije je Energijsko Zdravljenje Energijskih poškodb, ki so nastale v času našega življenja. Zaradi Energijskih poškodb smo bistveno bolj občutljivi, ranljivi in hitreje odreagiramo na vse, kar se nam dogaja v odnosu. Včasih kar eksplodiramo, ko nam partner nekaj reče ali ko se nam nekaj zgodi. Zaradi Energijskih poškodb postanemo utrujeni, otopeli, se oddaljimo od partnerja.

Energijsko zdravljenje je kot neke vrste meditacija, pri kateri jaz kot Energijski zdravilec in prevodnik, prevajam energijo, ki vas zdravi. Pri Energijskem zdravljenju lahko občutite mravljince, toploto, nekateri pa tudi fizično občutijo Energijo. Gre za globinski in zelo močan proces. Ko se energijsko pozdravimo, ko se zacelijo naše rane, ko postanemo energijsko močnejši, se nas stvari, dogodki in odnosi ne dotaknejo več tako kot prej in začne se spreminjati naša situacija. Imamo več energije, začutimo nov zagon, željo po življenju in ljubezni.

Energija in energijsko zdravljenje sta osnova in potem gremo naprej na spreminjanje naših prepričanj in programov, ki so te poškodbe povzročili. Ko zacelimo in pozdravimo svojo preteklost, lahko zgradimo čudovito prihodnost.

Energijsko reprogramiranje izgleda kot pogovor, ki pa poteka v močni Energijski atmosferi in se zaradi tega spreminjajo naši Energijski Programi. Doživeli boste nove uvide in aha-je glede situacij, dogodkov in odnosov. Dotaknila se bova prepričanj, razumevanj, ki se jih ponavadi sami niti ne zavedate, jih ne opazite, ne veste, da jih imate, vendar jih morate spremeniti, če želite spremeniti svoje Programe.

Energijske Terapije potekajo preko spletne video konference, do katere lahko dostopate od koderkoli na svetu, potrebujete samo internet in mobilni telefon. Energija deluje in je dovolj močna, da ne potrebujete biti prisotni “v živo”, kar je tudi praktično in nam vzame bistveno manj časa, kot pa osebni obiski kakega centra.

pexels-andre-furtado-1429395

Po mojih izkušnjah je dovolj, da je prisoten in z mano dela eden od partnerjev. Ko se začnete spreminjati, ko se začne spreminjati vaša Energija, je med vama in partnerjem most in začne se spreminjati tudi on. Kar nekaj je takih primerov, ko na začetku ni bilo ničesar in se partner ni odzival, nato pa po nekem trenutku, čudež in vse se je spremenilo. Čudež je dejansko Energija, ki dela čudeže.

Najboljše rezultate po mojih izkušnjah dosežemo pri šest mesečni Energijski Terapiji, da se lahko Energijski proces Reprogramiranja in Zdravljenje v celoti izvede. Ponavadi delamo eno šestdeset-minutno terapijo tedensko (v času, ki je prilagojen samo vam!), štiri srečanja mesečno.

Razumeti moramo, da so naše poškodbe in naši Programi nastajali nekaj desetletij in če želimo drugačno življenje, če se želimo osvoboditi preteklosti, zaceliti rane, se pozdraviti, postati energijsko močnejši, zamenjati svojo energijo in se energijsko reprogramirati, potrebujemo čas. Terapija skozi srečanja postaja močnejša in globlja. Na začetku lahko prenesemo mogoče deset do petnajst minut intenzivnega energijskega zdravljenja in smo po terapiji lahko tudi malenkost utrujeni, ker se energija menja, stare stvari gredo ven, nalagajo se nove. Potem pa postajamo močnejši, močnejše in bolj zdravo naše energijsko telo in naša energija. Na življenje in partnerstvo začnemo gledati na drugačen način, v sebi začutimo mir in izpolnjenost. Začutimo srečo in ljubezen.

pexels-designecologist-3172311

“Razmišljam, kaj bom danes počela. Dan za perilo. Dva pralna stroja. Vse umirjeno in v zrak je prav čutiti ljubezen. Ko me partner samo pogleda, je v njegovih očeh ljubezen. To sem iskala v njemu že leta. Že, ko sva pred leti začela, je kazal “ljubezen” ali karkoli je to že bilo na način, da se je ves čas dobesedno lepil na mene. To me je blazno motilo, saj česa takšnega nisem nikoli doživela in nisem poznala. Velikokrat sva se skregala zaradi tega in dvakrat skoraj končala vezo.

Neštetokrat sem mu rekla, da nikoli več nočem slišat besede “ljubezen”. In vse se je začelo potapljati. In hvala bogu smo prišli v kontakt s tabo (Miran o.p.). Teh nekaj mesecev treninga, “domačih nalog”, spreminjanja dnevnega ritma, ogromnega pisanja, zapisovanja, je privedlo do tega, da mu sedaj sije ljubezen iz oči, brez besede “ljubezen”, zna jo pokazati v pravi meri, ki je meni všeč. Enako je z mano. Že nekajkrat mi je rekel, da še ni videl takšnega pogleda pri meni. Waaaaaw … Kot, da sva na novo zaljubljena, kot da sva se šele spoznala. Nikoli nočem izgubiti teh občutkov.”

(Andreja, 43 let)

To ni program partnerske komunikacije, razumevanja partnerstva, postavljanja ciljev, osnov osebne rasti, te stvari morate vsaj bežno že poznati in imeti z njimi izkušnje. Vabilo je namenjeno tistim, ki že sedaj delate na sebi in vam je osebna rast blizu, se izobražujete, berete knjige, obiskujete delavnice in sta vam blizu meditacija in Energija. To ni motivacijski program, motivacija in disciplina morata biti del vašega življenja.

To ni vnaprej posnet Program, ni spletnih video vsebin, ni vnaprej določenega programa in korakov. Delamo v živo, spreminjamo vaše življenje in vašo situacijo, gre za resnično individualno Energijsko zdravljenje in Energijsko Reprogramiranje in se med terapijo popolnoma posvetim samo vam. Ves čas trajanja Energijske Terapije imate mojo tudi Energijsko podporo ter 24/7 dostop do mene za morebitne odgovore na vaša vprašanja preko emaila ali chata.

Ko se Energijsko pozdravite in Energijsko Reprogramirate, se vam izboljšata partnerska komunikacija in partnersko razumevanje. Poveča se vam medsebojna privlačnost in želja po intimnosti, bolj se ujamete in zbližate z vašim partnerjem. Vaše partnerstvo se prebudi in dobi novega zagona.


Če vas ponudba Energijske Terapije zanima
, mi pošljite email na info(at)miranpeterman.com z vašo kontaktno številko, da se na kratko slišiva in pogledava, če je to pravi program za vas in če se bova ujela, se bova potem kar dogovorila za termin terapije ter čim prej začela. Kontaktirajte me še danes, vsak dan, ko odlašate, vas stane več vaše SREČE in LJUBEZNI!