Menu Close

**Program ČUDOVITEGA Partnerstva!**

“Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, uspešna in samostojna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo.” (Miran Peterman)

Ključ (ideal) srečnega partnerstva je, da najprej sami dosežemo neko osebno zrelost in uspešnost v življenju, postanemo srečni in znamo uživati življenje in potem najdemo partnerja, ki je na podobnem osebnem nivoju in skupaj z njim delimo življenje.

V praksi pa so ponavadi stvari precej drugačne. V partnerstvo vstopimo nepripravljeni, z nejasnimi pričakovanji, preteklo prtljago, velikokrat energijsko poškodovani in zaradi tega stvari ne tečejo, kot bi želeli. Vendar ni prepozno!

Če želite obuditi svoje partnerstvo, mu dati novo priložnost, izboljšati partnersko komunikacijo, imeti več razumevanja v partnerstvu, občutiti več privlačnosti in spolne energije, imeti več skupnega časa in intimnosti, bližine, ujemanja, sreče in ljubezni, potem je to ponudba za vas!

Če stvari v odnosu ne tečejo, s partnerjem nista srečna, imata probleme s komunikacijo, razumevanjem in sprejemanjem, nista zadovoljna, ne čutita (več) privlačnosti, sta se oddaljila, živita drug mimo drugega in nista intimna, je vzrok v tem, da vaju pri tem blokirajo vajini podzavestni programi.

Kaj moramo vedeti?

 • Naši Programi se oblikujejo skozi življenje. Oblikujejo jih prepričanja, vrednote, način, kako doživljamo stvari. Oblikujejo jih naši starši, okolica, šola, prijatelji, skratka življenje.
 • V življenju velikokrat nismo dobili prave osnove, pravih Programov, zato pogosto delamo napake, se napačno odzivamo v partnerstvu, imamo napačen odnos do partnerja, ne znamo komunicirati in zaradi tega energijsko drug drugega poškodujemo.
 • Ni dovolj , da samo spremenimo svoja prepričanja; če ne spremenimo svojih programov in se energijsko ne pozdravimo, nas naši podzavestni programi blokirajo , zaradi energijskih poškodb pa smo občutljivi in ranljivi.
 • Če želimo narediti spremembo, se morajo spremeniti naši energijski programi in se moramo energijsko pozdraviti.

Kako vam lahko pomagam?

Moja sposobnost je, da lahko energijsko vidim program, ki vas blokira, pozdravim energijske poškodbe, ki so nastale zaradi tega programa in stari program zamenjam z novim, ki vas podpira, da imate lahko boljše partnerstvo; več razumevanja, več privlačnosti in spolne energije, več intimnosti, več skupnega časa in sreče.

*Program ČUDOVITEGA Partnerstva*

V toku (tri do šest mesečnega) “Programa ČUDOVITEGA Partnerstva”, bova delala na energijskem spreminjanju podzavestnih programov:

 • kakšna so (lahko) moja pričakovanja od partnerstva,
 • katere vrednote so mi pomembne,
 • kako komunicirati s partnerjem, ga poslušati,
 • kako ga sprejemati in biti sprejet/a,
 • doživljanje ljubezni in intimnosti v partnerstvu,
 • kako uskladiti čas, denar in cilje,
 • kako se razvijati: osebni nivo >> družina >> posel (služba) in kariera?
pexels-andre-furtado-1429395

Cilj programa je Partnerstvo, kjer sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, uspešna in samostojna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo.

V partnerstvu ima vsak izmed partnerjev svojo vizijo in cilje glede partnerstva, svoje vrednote in pričakovanja. Naslednji korak pa je, da skupaj s partnerjem oblikujemo še skupno vizijo, cilje, vrednote in pričakovanja za vajino partnerstvo.

Po mojih izkušnjah je dovolj, da je prisoten in z mano dela (vsaj) eden od partnerjev. Ko se začnete spreminjati, ko se začne spreminjati vaša Energija, je med vama in partnerjem most in začne se spreminjati tudi partner. Kar nekaj je takih primerov, ko na začetku ni bilo ničesar in se partner ni odzival, nato pa po nekem trenutku, čudež in vse se je spremenilo. Čudež je dejansko Energija, ki dela čudeže.

pexels-designecologist-3172311

“Neštetokrat sem mu rekla, da nikoli več nočem slišat besede “ljubezen”. In vse se je začelo potapljati. In hvala Bogu smo prišli v kontakt s tabo (Miran o.p.). Teh nekaj mesecev treninga, “domačih nalog”, spreminjanja dnevnega ritma, ogromnega pisanja, zapisovanja, je privedlo do tega, da mu sedaj sije ljubezen iz oči, brez besede “ljubezen”, zna jo pokazati v pravi meri, ki je meni všeč. Enako je z mano. Že nekajkrat mi je rekel, da še ni videl takšnega pogleda pri meni. Waaaaaw … Kot, da sva na novo zaljubljena, kot da sva se šele spoznala. Nikoli nočem izgubiti teh občutkov.”

(Andreja, 43 let)

 • Energijsko reprogramiranje izgleda kot pogovor, ki pa poteka v močni Energijski atmosferi in se zaradi tega spreminjajo naši Energijski Programi. Zaradi energije pa se hkrati zdravijo tudi poškodbe, ki so nastale zaradi teh programov.
 • Doživeli boste nove uvide in aha-je glede situacij, dogodkov in odnosov. Dotaknila se bova prepričanj, razumevanj, ki se jih sami niti ne zavedate, jih ne opazite, ne veste, da jih imate, vendar jih morate spremeniti, če želite spremeniti svoje Programe.
 • Najboljše rezultate po mojih izkušnjah dosežemo pri tri do šest mesečnem Programu, da se lahko Energijski proces Reprogramiranja in Zdravljenje v celoti izvede. Vaše partnerstvo potrebuje čas, da se pozdravi, prilagodi in spremeni.
 • Šestdeset-minutnni coaching-trening poteka enkrat tedensko, v času, ki je prilagojen samo vam, štiri srečanja mesečno.
 • Ves čas trajanja programa imate mojo 24/7 energijsko podporo, podporo za vaša vprašanja preko Facebooka, emaila in SMS, ter po potrebi kratek “klic v sili”.
 • Moja obljuba je, da Vam pomagam zaživeti srečno partnerstvo. Če želite, lahko rešite in obudite partnerstvo v katerem ste sedaj ali pa se pozdravite in pripravite na novega.

Coaching-treningi potekajo preko spletne video konference, do katere lahko dostopate od koderkoli na svetu, potrebujete samo internet in mobilni telefon. Energija deluje in je dovolj močna, da ne potrebujete biti prisotni “v živo”, kar je tudi praktično in nam vzame bistveno manj časa, kot pa osebni obiski svetovalnega centra.

Rezervirajte si svoj termin za pogovor!

Za več informacij o Programu ČUDOVITEGA Partnerstva, vas vabim na kratek pogovor, da pogledava, če je to pravi program za vas in če se bova ujela, se bova potem kar dogovorila za termin ter čim prej začela. Prijavite se še danes, čaka vas čudovita prihodnost! Na pogovor se prijavite (Kliknite tukaj! >>)