Menu Close

**Program ČUDOVITEGA Partnerstva!**

Prideš domov in je med vama tišina. Ne čutiš privlačnosti. Bliža se vikend, razmišljaš, kako se boš izognila intimnosti s partnerjem in imaš zaradi tega občutke krivde. Intimna nista bila že nekaj mesecev. S partnerjem živita drug mimo drugega, oddaljila sta se in čustveno ohladila. Partnerju poskušaš nekaj že desetič predlagati, pa te ne razume in naredi po svoje. Drug drugega ves čas nekaj obtožujeta, vrtita se v krogu in rešujeta vedno iste težave.

Zveni poznano?

Če želiš obuditi svoje partnerstvo, mu dati novega zagona, izboljšati partnersko komunikacijo, imeti več razumevanja v partnerstvu, občutiti več privlačnosti in spolne energije, imeti več skupnega časa in intimnosti, bližine, ujemanja, sreče in ljubezni, potem je to ponudba zate!

Če ne čutiš (več) privlačnosti do partnerja, če sta se s partnerjem oddaljila, živita drug mimo drugega, če s partnerjem nista intimna, imata probleme s komunikacijo, razumevanjem in sprejemanjem, je vzrok v tem, da vaju pri tem blokirajo vajini podzavestni programi.

 • Naši Programi se oblikujejo skozi življenje. Oblikujejo jih prepričanja, vrednote, način, kako doživljamo stvari. Oblikujejo jih naši starši, okolica, šola, prijatelji, skratka življenje.
 • V življenju velikokrat nismo dobili prave osnove, pravih Programov, zato pogosto delamo napake, se napačno odzivamo v partnerstvu, imamo napačen odnos do partnerja, ne znamo komunicirati in zaradi tega energijsko drug drugega poškodujemo.
 • Če želimo narediti spremembo, se morajo spremeniti naši energijski programi in se moramo energijsko pozdraviti.

Moja sposobnost je, da energijsko vidim program, ki te blokira, pozdravim energijske poškodbe, ki so nastale zaradi tega programa in stari program zamenjam z novim, ki te podpira, da lahko imaš boljše partnerstvo; več razumevanja, več privlačnosti in spolne energije, več intimnosti, več skupnega časa in sreče.

 

Program ČUDOVITEGA Partnerstva

V toku (tri do šest mesečnega) Programa ČUDOVITEGA Partnerstva, bova delala na energijskem spreminjanju podzavestnih programov

 • pričakovanja in vrednote v partnerstvu
 • komunikacija in jezik partnerstva
 • čas, denar in cilji v partnerstvu
 • doživljanje ljubezni in intimnosti

Po mojih izkušnjah je dovolj, da je prisoten in z mano dela eden od partnerjev. Ko se začneš spreminjati, ko se začne spreminjati tvoja Energija, je med vama in partnerjem most in začne se spreminjati tudi on. Kar nekaj je takih primerov, ko na začetku ni bilo ničesar in se partner ni odzival, nato pa po nekem trenutku, čudež in vse se je spremenilo. Čudež je dejansko Energija, ki dela čudeže.

 • Energijsko reprogramiranje izgleda kot pogovor, ki pa poteka v močni Energijski atmosferi in se zaradi tega spreminjajo naši Energijski Programi. Zaradi energije pa se hkrati zdravijo tudi poškodbe, ki so nastale zaradi teh programov.
 • Doživela boš nove uvide in aha-je glede situacij, dogodkov in odnosov. Dotaknila se bova prepričanj, razumevanj, ki se jih sama niti ne zavedaš, jih ne opaziš, ne veš, da jih imaš, vendar jih moraš spremeniti, če želiš spremeniti svoje Programe.
pexels-andre-furtado-1429395

Koliko časa traja Program?

 • Najboljše rezultate po mojih izkušnjah dosežemo pri tri do šest mesečnem Programu, da se lahko Energijski proces Reprogramiranja in Zdravljenje v celoti izvede. Naše partnerstvo potrebuje čas, da se pozdravi, prilagodi in spremeni.
 • Šestdeset-minutnni coaching-trening poteka enkrat tedensko, v času, ki je prilagojen samo tebi, štiri srečanja mesečno.
 • Ves čas trajanja programa boš imela mojo 24/7 energijsko podporo, podporo za tvoja vprašanja preko Facebooka, emaila in SMS, ter po potrebi kratek “klic v sili”.

Coaching-treningi potekajo preko spletne video konference, do katere lahko dostopaš od koderkoli na svetu, potrebuješ samo internet in mobilni telefon. Energija deluje in je dovolj močna, da ne potrebuješ biti prisotna “v živo”, kar je tudi praktično in nam vzame bistveno manj časa, kot pa osebni obiski kakega centra.

pexels-designecologist-3172311

“Razmišljam, kaj bom danes počela. Dan za perilo. Dva pralna stroja. Vse umirjeno in v zrak je prav čutiti ljubezen. Ko me partner samo pogleda, je v njegovih očeh ljubezen. To sem iskala v njemu že leta. Že, ko sva pred leti začela, je kazal “ljubezen” ali karkoli je to že bilo na način, da se je ves čas dobesedno lepil na mene. To me je blazno motilo, saj česa takšnega nisem nikoli doživela in nisem poznala. Velikokrat sva se skregala zaradi tega in dvakrat skoraj končala vezo.

Neštetokrat sem mu rekla, da nikoli več nočem slišat besede “ljubezen”. In vse se je začelo potapljati. In hvala bogu smo prišli v kontakt s tabo (Miran o.p.). Teh nekaj mesecev treninga, “domačih nalog”, spreminjanja dnevnega ritma, ogromnega pisanja, zapisovanja, je privedlo do tega, da mu sedaj sije ljubezen iz oči, brez besede “ljubezen”, zna jo pokazati v pravi meri, ki je meni všeč. Enako je z mano. Že nekajkrat mi je rekel, da še ni videl takšnega pogleda pri meni. Waaaaaw … Kot, da sva na novo zaljubljena, kot da sva se šele spoznala. Nikoli nočem izgubiti teh občutkov.”

(Andreja, 43 let)

Kaj lahko pričakuješ?

 • Ko se energijsko spremenijo naši podzavestni programi, se spremenijo naši odnosi, izboljšata se partnerska komunikacija in partnersko razumevanje.
 • Poveča se nam medsebojna privlačnost in želja po intimnosti, bolj se ujamemo in zbližamo z našim partnerjem.
 • Naše partnerstvo se prebudi in dobi novega zagona.
 • Moja obljuba je, da tebi pomagam razumeti in zaživeti srečno partnerstvo. Če želiš, lahko rešiš in obudiš trenutno partnerstvo ali pa se pozdraviš in pripraviš na novega.

Za več informacij o Programu ČUDOVITEGA Partnerstva, mi pošlji email s tvojo kontaktno številko (na info(at)miranpeterman.com), da se na kratko slišiva in pogledava, če je to pravi program zate in če se bova ujela, se bova potem kar dogovorila za termin ter čim prej začela. Kontaktiraj me še danes, vsak dan, ko odlašaš, samo podaljšuješ svojo osamljenost, nezadovoljstvo in bolečino! Na drugi strani pa te čakajo izpolnjenost, ljubezen in sreča!