Menu Close

Program Čudovitega in Uspešnega Partnerstva

Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, samostojna in uspešna Posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo!”

Program Čudovitega in Uspešnega Partnerstva vsebuje naslednje module:

 • Trije Ključi do Ljubečega Spoštovanja
 • Štirje Mostovi Učinkovite Komunikacije
 • Štiri Sestavine Strastne Ljubezni in Romantike
 • Tri Vrata do Zadovoljne Intimnosti
 • Štirje Koraki do Sreče in Izpolnjenosti
 • Štirje Gradniki Trajne Povezanosti
 • Formula za Navdušeno Preživljanje Skupnega Časa
 • Pet Temeljev Harmonične Skupne Rasti
couple_program

Vsi Moduli Programa so zgrajeni na temelju Štirih Energijskih Stebrov Uspeha. Če želimo imeti Čudovito in Uspešno Partnerstvo, potem potrebujemo:

 1. Znanje in razumevanje o partnerstvu, komunikaciji, ljubezni, romantiki, spoštovanju, skupni rasti, povezanosti. Če nismo zadovoljni s svojim življenjem in partnerstvom, potem zagotovo nečesa ne vemo ali ne znamo in nekatere stvari delamo narobe!
 2. Spremeniti moramo naše podzavestne programe, ki povzročajo naše napačne odločitve, dejanja, odzive, komunikacijo in jih zamenjati s pravimi, ki nas podpirajo. V partnerstvu je prav tako zelo pomembno, da imamo usklajena pričakovanja in vrednote glede partnerstva, drugače smo velikokrat razočarani.
 3. Odstraniti moramo energijske blokade, ki so posledica naših preteklih slabih izkušenj in čustvenih reakcij, drugače smo kot tempirana bomba, ki čaka, da bo eksplodirala, ko nam partner stopi na žulj. Pozdravitimoramo tudi naše energijske rane, da nismo več tako občutljivi na vse, kar se nam zgodi in dogaja okoli nas.
 4. Ustvariti moramo pravo podporno okolje, da se lahko razvijamo, rastemo, smo pozitivno usmerjeni, motivirani in imamo dovolj energije. Takšno okolje nam pomaga, da smo lahko umirjeni, potrpežljivi in ljubeznivi do sebe in partnerja!

To pomeni, da Program Čudovitega in Uspešnega Partnerstva deluje in podpira transformacijo na vseh nivojih; mentalnem, čustvenim, energijskem, duhovnem in fizičnem.

miran_linkedin_opt

Kako vam lahko pomagam?

Imam posebno sposobnost, da čutim energijo izza vaših vprašanj in situacije in energijsko vidim sliko vaše situacije, vidim, kaj in zakaj se nekaj dogaja ter intuitivno dobim odgovore za rešitev. Na ta način lahko bistveno hitreje pridete do pravih korakov, odgovorov in usmeritev, ki jih potrebujete za transformacijo vašega partnerstva.

Moje Poslanstvo je, da pomagam Milijon Parom do Čudovitega in Uspešnega Partnerstva!

Program Čudovitega in Uspešnega Partnerstva - Ponudba:

 • Enkratno Šestdeset Minutno Individualno Svetovanje
 • LevelUp Eno Mesečno Individualno Svetovanje
 • Trimesečni Program Čudovitega in Uspešnega Partnerstva (individualni in skupinski)
 • Enoletna Akademija Čudovitega in Uspešnega Partnerstva  (individualna in skupinska)

Za več informacij me kontaktirajte. Program in način plačila lahko prilagodimo vašim potrebam.
Vabim vas na BREZPLAČNO Partnersko Diagnostiko (Kliknite tukaj →).