Izkušnje strank po “Pogovoru z Miranom”


Pozdravljeni,

kot sem vam že povedala, ste se pojavili v mojem življenju povsem “naključno.” In to ravno v obdobju, ko ne vem, kako naprej. To razumem kot sporočilo, da ste lahko ravni vi tisti, ki bi mi pomagali, da stopim po pravi poti.

V najinem razgovoru sem slišala stvari, ki sem jih sicer že slišala, prebrala, vendar ste mi jih vi predstavili drugače, bolj razumljivo.

Odprli ste mi nov pogled na to, kaj pomeni partner, kaj partnerstvo. Mislim, da bi po korakih, ki ste mi jih predstavili, lahko prišla do ciljev, ki jih sicer že vidim, vendar ne poznam poti do njih.

Naj se vam najprej še enkrat zahvalim za čas, ki ste ga danes namenili zame in znanje, ki ste mi ga podali.

Prijazen pozdrav.
Tina


Miran, pozdrav!
Zahvaljujem se za čas in pogovor, ki si mi ga namenil to sredo. Tukaj mi je pa lažje tikati, po današnjih poslušanih posnetkih na Youtube, prebranih blogih, današnjem predavanju:-)

Od pogovora sem odnesla, da sem se zamislila nad sabo oz. kakšno je moje življenje, da sem ugotovila, da se vrtim v krogu, da so potrebne spremembe, odnos do sebe (začela sem že na tem), da sem se zamislila nad svojimi navadami, prepričanji. Da sem še bolj pozorna na svoje misli.

To, da rabim vodnika ali osebnega trenerja (kakorkoli se že reče) sem vedela že nekaj časa.

Vedno sem odlašala stvari oz. jih nisem uredila takoj.  Jutri je na vrsti, da začnem pisati dnevnik z vizijo, cilji, dnevnim urnikom, +  prepričanji, aktivnosti, meditacijo, zvečer analiza dneva. Trening se začne:-)

Lp,
Vesna


Najprej se ti zahvaljujem za tvoj čas, ki si ga porabil zame. Ugotovila sva, da je bil strah tista sila, ki me je gnala, da sem ustvaril to kar sem (materialno), ker pa sem hotel vedno več, se je to začelo odražati na mojem telesnem in duševnem (strah, padec samozavesti, nezmožnost koncentracije, slabost, negativne misli  ipd.) zdravju.

Mislim, da bi se moral otresti teh starih negativnih prepričanj in se naučiti kvalitetno sproščati. Najin pogovor mi je dal tudi potrditev, da sem na pravi poti.

Všeč mi je tvoja misel, da si moraš vsak dan narediti tako, da ne rabiš iskati sprostitve na dopustu – skozi dneve bi moral iti sproščeno.

V nekem trenutku si me vprašal – kaj pa družina – pogovarjala sva se o tem koliko časa delam – mislim, da je družinsko življenje veliko bogastvo.

Praviš, da smo ljudje energijska bitja… Torej skozi nas teče energija… Kaj pa ko ni pretočnosti… Verjetno zbolimo..

Lp Marko


Pozdravljen,

Oglašam se z želeno povratno informacijo po včerajšnjem najinem pogovoru.

Za začetek lahko povem, da sem se prijavila, ker me zanima tema Postavi sebe na prvo mesto,… ker mi je cilj narediti ta preobrat v življenju (biti jaz na prvem mestu), ki bo trajal.

Do sedaj me je vodil tok življenja in bolj kar bo pa bo, pa tudi drugi so me nadvladali in vodili… Zdaj pa temu konec, ker bom zares svoj kreator svojega življenja… in pravim naj se zgodi v moje dobro 🙂

Pogovor mi je bil v osnovi   fajn, počutje v meni na začetku bolj napeto in negotovo….. a na koncu sem bila sproščena, pomirjena in dobila veliko optimizma in volje za naprej.

Malo sem razmišljala o morebitnih napakah… ( mislim da to izvira iz tega, ker sem bila vedno dežurni krivec.) a globoko v sebi čutim čisto vest in da sem vložila veliko truda, sebe in moje energije… in sem ponosna na sebe!!

Pogovor mi je generalno koristil, hvaležna za izmenjavo in za vse odlične primerjave in iztočnice za naprej.

prijazen pozdrav
Simona

Na “Pogovor z Miranom” se prijaviš tukaj >>