Rabim več časa zase, tako ne gre več naprej, moram nekaj narediti, je dejala Andreja.

Razumem, kako pa vam gre, sem jo vprašal.

Ne gre mi, enostavno ne gre. Vem, kaj moram narediti, odločila sem se že najmanj desetkrat, pa se nič ni spremenilo. Samo vprašanje je, kdaj se bom sesedla.

Razumem, sem ji dejal. In kje se vam zdi, da se zatika?

Zagotovo se zatika v meni, vse mi je jasno. Prebrala sem že na tisoče nasvetov, vem, kaj moram narediti. Postaviti se zase, poslušati sebe, sebe dati na prvo mesto …

Razumem, sem ji rekel. In kje se vam zdi, da se zatika?

Res ne vem več, res ne razumem več, je obupano odvrnila.

Nekaj časa sva bila v tišini.

Poglejte Andreja, večina žensk razume, da bi se morala postaviti na prvo mesto, da bi si morala vzeti čas zase. Pa vendar ni to samo stvar odločitve. Če nekaj veš, še ne pomeni, da to znaš in lahko narediš.

Vaše odločitve so odvisne od vaših prepričanj, vaših vrednot in vaših programov. Dokler teh ne spremenite, se ne bo spremenilo skoraj ničesar. In tudi če veste v kaj bi jih morala spremeniti, je težko, ker morate najti način, da prepričate svojo notranjost. Če bi to lahko naredila, bi že zdavno. Nekatere ženske naredijo radikalne spremembe, ki pa zopet niso najboljša rešitev.

Druga stvar pa je, da ste se utrudila. Ste utrujena in ranjena in vse stvari se vas bistveno bolj dotaknejo in vas prizadenejo, kot normalno. Zato se morate energijsko pozdraviti in regenerirati. Ko boste zaceljena in močnejša, boste bistveno lažje spreminjala svoje odločitve.

Veliko žensk poskuša in se vrti v krogu, nekatere presekajo krog na silo, večina pa obupa in ne vidi izhoda. Če imate podporo in spodbudo in sistem dela, se stvari zgodijo in spremenijo in začnete živeti drugačno življenje. Pripada vam!

PS. Želiš RE-GENERIRATI svoje življenje, svoje partnerstvo in svoj posel? Lahko ti pomagam. Za več informacij me kontaktiraj.

Similar Posts