Jutranji Skupinski Trening

Self-Confidence-Self-Esteem-Hypnosis

Po jutru se dan pozna, pravi slovenski pregovor. Od tega na kakšen način začneš svoj dan, je v veliki meri odvisno kakšen je tvoj dan. Če dan začneš navdušeno, poln/a pozitivne energije, pozitivnih sporočil, z jasnimi cilji in plani, potem lahko od takšnega dneva veliko pričakuješ.

Si predstavljaš, da imaš vsak dan dovolj energije, se veseliš življenja, se znaš soočati s situacijami, ki ti niso več problemi ampak izzivi, priložnosti… Zveni fantastično, vprašanje pa je kako to doseči in vzdrževati?

Jutranji skupinski trening je sestavljen iz sproščanja in pogovora. 

Sproščanje pozitivno vpliva tako na dušo kot na telo, človek se napolni z energijo in se regenerira. Dobi nov pogled in zagon za življenje, ukrepanje, spremembe. 

Pogovor, preko katerega se spreminjajo vzorci in odpravljajo blokade. Ki vodi k novemu razumevanju življenja. Pomaga, da na življenje začnete gledati z bolj svetle, pozitivne strani. Da imate več energije, motivacije.

Vabim te, da se udeležiš “Jutranjega skupinskega treninga” in se sam/a prepričaš kakšno spremembo lahko naredi drugačen začetek dneva. PS. Vabim te tudi, če že imaš svoj jutranji ritual, mogoče je čas za nekaj novega, svežega ali dodatnega.

Jutranji Skupinski Trening


Trening poteka preko interneta, tako, da se ga lahko udeležuješ iz udobja domačega naslanjača ali pa delovnega mesta. Potrebuješ računalnik (slušalke, mikrofon) ali mobilni telefon ter internetno povezavo.

Termin: vsak delovni dan med 6:00 in 7:00. Poleg treninga v živo zjutraj, lahko poslušate posnetke v “knjižnici posnetkov”, ki je na voljo ves čas 24/7.

Da te lahko bolje spoznam, tvoje cilje in potrebe ter podrobneje predstavim način jutranjega treninga, te vabim na krajši predstavitveni pogovor.

Rad/a bi se udeležil/a jutranjega treninga:


[contact-form-7 404 "Not Found"]