Teden odpravljanja Energijskih Blokad

Ljudje smo energijska bitja. Od tega kakšna je naša Energija, so odvisni rezultati v našem življenju. Če želimo manifestirati drugačne rezultate, moramo spremeniti svojo Energijo in če želimo večje rezultate moramo povečati kapaciteto naše Energije. 

Energijske blokade so blokade, ki preprečujejo nemoten pretok pozitivne Energije. Blokade so posledica našega nerazumevanju življenja, energijskih zakonov, zemeljskih zakonov ter naših poškodovanih energijskih organov.   

Blokade so programi in sporočila s katerimi smo se rodili, jih dobili od naših staršev, okolice v kateri živimo in se gibljemo, države. Zaradi napačnega pogleda na stvari, oddajamo “napačno” energijo in dobivamo “napačne” rezultate. Poleg tega pa nas ta energija še dodatno poškoduje, poškoduje naše energijsko telo in naše energijske organe. 

Ključ je, da spremenimo svoj pogled in razumevanje na življenje in situacije na področju kreativnosti, posla, zdravja, partnerstva in se na ta način začnemo povezovati z drugačno energijo. V procesu se začnemo energijsko regenerirati in zdraviti. Nova energija nam začne prinašati nove rezultate. 

Vabim te, da se udeležiš delavnic, na katerih bomo edpravljali Energijske Blokade na področju kreativnosti, posla in financ, partnerstva in odnosov ter same Energijske kapacitete. Delali bomo na menjavi energije preko sproščanja; na ta način boste prejeli zdravilno energijo, ter na odpravljanju naših blokad, ki se kažejo kot nerazumevanje teh področij. 

Delavnice bodo praktične in interaktivne, potekale bodo preko interneta (spletna konfrenca). Za udeležbo potrebujete internetno povezavo, računalnik, mikrofon in zvočnike ter udobna oblačila.

Skupinice na delavnici bodo manjše, število mest je omejeno, zato vas prosim za čimprejšnjo prijavo. Namen skupinskega dela je tudi, da se učimo drug od drugega in se podpremo. 

Vabim te na čudovito popotovanje, raziskovanje in pot do novih rezultatov!

PS. Za dodatna vprašanja me kontaktirajte na info@miranpeterman.com ali najhitreje kar preko telefona 040 416 792! Resnično vabljeni!

– – – – –

Teden odpravljanja Energijskih Blokad


Torek 26.5.
2015 ob 19.00
– Odpravljanje Energijskih Blokad na kreativnosti, poslu in financah (60-90 min)

Sreda 27.5.2015 ob 19.00
– Odpravljanje Energijskih Blokad na partnerstvu in odnostih (60-90 min)

Četrtek 28.5.2015 ob 19.00
– Odpravljanje Energijskih Blokad Energije (60-90 min)
(pomanjkanje energije, motivacije, momenta)

Prispevek: 1o Eur/delavnico
Darilo ob udeležbi na vseh treh delavnicah – prejmeš
brezplačno udeležbo na 3 jutranjih skupinskih treningih!

PPS. Po prijavi prejmeš na svoj email navodila za udeležbo!

– – – – –

[si-contact-form form=’16’]