Menu Close
miran_linkedin

Miran Peterman

Certificirani Energy Success Coach (Energijski trener za uspeh), Trener, Transformacijski trener, mentor, življenjski in motivacijski trener, predavatelj, bivši profesionalni kolesar, mojster borilne veščine WonHwaDo.

Karmen Logant

Certificirani Energy Success Coach (Energijski trener za uspeh), Trener, Intuitivni in transformacijski trener, Rei ki mojstrica, EFT izvajalka, nekdanja planinska vodnica, tekačica na 21 km, ljubiteljica psov in vsega lepega.

karmenFB2019
eli_opt

Eli (Shih Tzu)

Team Happiness Manager, mali pasji angelček, kosmati terapevt v stresnih trenutkih, prinašalka veselja in zabave. 

PS. večino časa trdo dela 😉

eli_opt2

Dobrodošli 🙂

Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla.

Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča.

Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.

Znanje in informacije je danes najlažje dobiti. Zato obstajata internet in Google. Tisto, kar potrebuješ , pa so sposobnosti. Sposobnost, da vidiš jasno sliko, da dobiš prave odgovore, ko jih potrebuješ in da se znaš regenerirati in imaš vedno dovolj energije. In tukaj ti lahko pomagam.

Če se nahajaš v situaciji, da ne veš kako in kaj, nimaš pravih odgovorov in hočeš več energije, večje rezultate ali preboj na področju osebne rasti, partnerstva ali posla, ti lahko pomagam.

Jaz imam sposobnosti s katerimi ti lahko pomagam in tudi ti imaš te sposobnosti, samo niso razvite in natrenirane.

Moj način dela oziroma način treninga je, da ti pomagam do cilja, dobil boš odgovore, znanje in energijo, to pomeni, da ti pomagam do rešitve situacije ali doseženega cilja in ti po poti pomagam razviti tvoje sposobnosti.

Vem, da iščeš odgovore in iščeš rešitve in vem, da jih potrebuješ. Vendar ni to tisto, kar rabiš. Potrebuješ sposobnosti, s katerimi boš vedno lahko rešil svojo situacijo in našel pot do cilja. Saj poznaš tisto, ali hočeš ribo, ali pa se hočeš naučiti loviti ribe?

Vabim te na kratek brezplačni pogovor, kjer bova pogledala tvojo situacijo, prav tako pa ti bom predstavil korake, po katerih lahko tudi ti razviješ svoje sposobnosti in postaneš svoboden. Na pogovor se prijaviš tukaj ( KLIKNI >>in prijavi se zdaj. Se že veselim najinega srečanja.