woman1

KDO SI TI?

 • imaš dovolj starega življenja,
 • dovolj poskušanja in vrtenja v krogu,
 • dovolj tega, da ti vedno nekaj zmanjka do rezultata,
 • si naveličan/a biti naveličan/a,
 • hočeš prevzeti nadzor nad življenjem,
 • povečati svoj fokus in motivacijo,
 • verjameš, da lahko daš več od sebe?

“Študiral sem vso dosegljivo motivacijsko literaturo, dnevno poslušal mp3 posnetke (Tony Robbins, Jim Rohn, Stephen Covey, John Maxwell, Bob Proctor, Zig Ziglar,..) in kljub temu nisem mogel narediti preboja. Ves čas je bila borba. S partnerko sva se pogosto prepirala, obtoževala in na koncu ločila.” (Miran Peterman – Moja zgodba)

woman2a

SI PREDSTAVLJAŠ?

 • da sam/a kreiraš svoje življenje,
 • da te ni strah za denar in prihodnost,
 • da imaš jasno vizijo in dosegaš svoje cilje,
 • si motiviran/a in organiziran/a,
 • veš, kam greš. Slediš svoji intuiciji, vedno najdeš pot,
 • imaš dovolj prostega časa zase in svoje najdražje,
 • si zadovoljen/a, srečen/a in izpolnjen/a!

“Iskal sem tehnike, metode, s katerimi sem se pobiral, sestavljal in postajal močnejši. Imel sem intuitivno vodstvo, vedno sem v pravem času naletel na pravega mentorja, se udeležil delavnice, treninga. Tako sem korak za korakom spremenil svoja prepričanja in svoj pogled na življenje.

Danes lahko rečem, da sem resnično hvaležen, da živim svoje poslanstvo – strankam pomagam pri njihovi osebni preobrazbi. Uživam pri svojem delu, veselim se vsakega novega dneva, dosegam zastavljene cilje, imam veliko energije, našel sem svoj mir, fokus, vizijo. Blagoslovljen sem s srečnim in izpopolnjujočim partnerstvom.” (Miran Peterman – Moja zgodba)

POMAGAM TI…

woman3

 • Pomagam ti oblikovati tvojo vizijo. Kaj je tisto kar resnično hočeš? Mogoče sploh ne upaš več na glas pomisliti, da še vedno lahko uresničiš svoje sanje.
 • Naredila bova praktičen načrt tvoje osebne rasti. Načrt, ki deluje in ki te motivira. Načrt, kateremu lahko slediš tudi takrat, ko ti primanjkuje časa. Načrt, ki postane Urnik in del tvojega življenja.
 • Pogledala bova tvoja prepričanja. Tisto, kar v življenju verjameš, se uresniči. Sam kreiraš svoje življenje. Kako spremeniti tista prepričanja, ki so te pripeljala do nezadovoljstva?
 • Kaj ti stoji na poti, da ne živiš življenja v polnosti? Negativne blokade, pretekle izkušnje, potlačena čustva. Ni dovolj, da kontroliraš svoje misli. Tisto, kar manifestira rezultate, je tvoja vibracija.
 • Kako te podpira tvoja okolica? Kljub temu, da imaš jasen cilj, voljo, motivacijo, zagon, nisi obkrožen z okoljem, ki te podpira, zato zelo težko prideš do rezultata. Kateri so ključni faktorji, ki jih ne smeš spregledati?
 • Če hočeš napredek, moraš delati. Kaj pa če delaš napačne stvari in kaj če delaš prave stvari na napačen način?
 • “Kdor ne planira uspeha, planira neuspeh.” (Winston Churchill). Uspeh je vedno rezultat pravilnega planiranja. In tukaj ne boš sam/a. Mentorstvo je skupno potovanje do rezultata. Ko zaupaš, ko veš, da imaš podporo, spodbudo, motivacijo, odgovore, ki jih potrebuješ in najbolj pomembno, nekoga, ki ti pokaže stvari, ki jih sam/a ne vidiš, pokaže novo pot, ko stara ne deluje, ti stoji ob strani in ti pomaga, da shodiš in postaneš samostojen/a.

“Moje poslanstvo je, da pomagam vsem, ki imajo dovolj starega življenja, da (zopet) postavijo Sebe na Prvo Mesto, zgradijo svoj Uspeh in zaživijo svoje Sanje.”

“Ni lepšega kot, ko ti stranka reče: Ne morem verjeti, koliko sva uspela narediti v enem mesecu. Sem mislil, da bom za to potreboval celo leto” (Miran Peterman)

woman4

KAKO POMAGAM?

Coaching poteka preko spletne konference oz. telefona, kar je praktično. Spremembe se dogajajo tebi v tvojem okolju, ne pri meni v pisarni. Delava po programu, praktično, življenjsko, del programa pa izvajaš doma sam/a in se na ta način učiš samostojnosti. Na spremembo gledam celostno, program dela prilagodiva tvoji situaciji.

“Kmalu potem sem se udeležila seminarja za osebno rast in na njem sem bila izmed 140 oseb izžrebana za nagrado osebnega coachinga. (Tako se je začelo. Odločila sem se za nadaljevanje treninga. op.p.)

Dobila sem mentorja, delala sem, brala knjige, pisala, se udeleževala delavnic in seminarjev. Na novo sem postavljala svoje življenje. Na novo definirala vrednote, odnose, mojo odgovornost, moj prispevek. Učila sem se, kako najti notranjo moč in kako razumeti, kaj se dogaja v partnerstvu. Zakaj se nekaj dogaja.
Učila sem se ljubiti sebe, ter kaj pomeni ljubiti partnerja. Kaj je partnerski odnos.

Postala sem srečna ženska. Zadovoljna. V sebi čutim moč in veselje. Moje življenje je takšno, kot sem si ga vedno želela. Zgradila sem takšen odnos do sebe in drugih, da lahko v njih resnično uživam. Spoznala sem, da je mogoče ustvariti življenje, v katerem lahko uživam in sem preprosto srečna.” (Karmen Logant)


TVOJ NASLEDNJI KORAK…

Verjamem, da ni naključje, da bereš te vrstice in verjamem, da si nekdo, ki hoče več. Vabim te, da se prijaviš na “Pogovor z Miranom”. Pogledala bova tvojo situacijo, pomagal ti bom sestaviti vizijo za spremembo in osebno rast za naslednjih 6 mesecev in naredila bova konkreten, praktičen plan. Pogovor je brezplačen in brez obveznosti. Prijaviš se spodaj!

Prijavljam se na “Pogovor z Miranom”!

* obvezno

Ime in priimek:*

Email:*

Kontaktna GSM številka:*

Skype (opcija - če ga imaš):

Kateri so trenutno tvoji največji izzivi, cilji?*

Kakšna je tvoja trenutna situacija?*

Kaj si do sedaj v zvezi s tem že poizkusila narediti?*

Na katerih področjih bi želela, da ti pomagam?*

Z oceno od 1-10 označi koliko si želiš spremembe in ali si za dosego svojih ciljev pripravljena vložiti svoj čas, denar in energijo?*

Sporočilo:

Z uporabo tega obrazca se strinjate s splošnimi pogoji o varstvu osebnih podatkov (link >>)

PS. Po prijavi boš preusmerjen/a na stran, kjer boš rezerviral/a svoj termin za najin pogovor!