Če berete tole, verjamem, da hočete več!

miran young_opt

Rodil sem se pred več, kot pol stoletja in vse se je začelo dokaj srečno in uspešno. Bil sem resnično priden otrok. Kasneje sem sicer ugotovil, da nisem bil priden, ampak prestrašen in poln krivde, pa pustimo ta za malo kasneje.

V šoli sem bil vse čas odličen. Moja mama je bila ponosna name. Bil sem tak, kot si je želela. Pri desetih letih sem začel s treningom tekmovalnega kolesarstva. Uspehi so se nadaljevali. Bil sem med najboljšimi v svoji kategoriji v takrat še bivši Jugoslaviji.

Imel sem velike cilje, želel sem nekaj doseči v življenju. Vedel sem, kaj hočem in vse mi je bilo jasno. In stopal sem po poti. Kar sem si zastavil, mi je uspelo. Vedno sem našel najboljše študentsko delo, denar ni bil nikoli problem. Pri osemnajstih letih sem si kupil oranžni Mini Moris.

Ko planiraš življenje in ima življenje druge plane!

Odšel sem na Fakulteto za strojništvo, kar je bilo za nekoga razumskega in logičnega, logična izbira. Prvo leto je bilo odlično. In potem se je zgodilo. Nisem iskal, pa me je našlo. Prišel sem v stik z mednarodnim študentskim gibanjem, ki je proučevalo vrednote, družino in smisel življenja.

Prej razumski, sem začel spoznavati svojo čustveno plat. Študij mi je postal nepomemben, odkrivati sem začel svoje poslanstvo. Naslednjih deset let sem preživel znotraj tega duhovnega gibanja, ki se je izkazal za precej več, kot samo študentski in aktivno deloval. Raziskovali smo duhovnost, religije, smisel življenja, družine. Potoval sem, študiral in predaval po Evropi. V tem času sem resnično spoznal in izkusil duhovni (energijski) svet, angele, vodnike, molitev, razumel kako deluje, zakone, ki mu vladajo, kar me zagotovo dela enega večjih praktičnih poznavalcev tega področja.

miran lesson_opt
miran whd_opt1

Če hočeš obvladati svet, moraš najprej obvladati sebe

V tistem času sem začel tudi s treningom borilne veščine Wonhwado. Veščino sem več kot deset let tudi poučeval v Ljubljani. Udeleževal sem se treningov v Avstriji, Nemčiji, Irski, Estoniji, Koreji in Japonski. Že nekaj let sem nosilec najvišjega mojstrskega pasu v Evropi (Chung-Hwa) in svoje izkušnje iz področja treninga borilnih veščin uspešno prenašam v trening Osebne rasti.

Znanje brez energije, ti ne prinese rezultatov

Pri osemindvajsetih sem odprl svoje podjetje, fotokopirnico, tiskanje majic in oblikovanje. Moja prva služba, brez delovnih izkušenj sem se podal na avanturo. Bila je poučna. Finančno mi ni šlo. Študiral sem marketing in prodajo, delal na osebni rasti, ves čas poslušal motivacijske mentorje Tony Robbinsa, Brian Tracy, Zig Ziglar-ja, imel sem 1TB raznih spletnih programov, znanja malo morje, pa vendar. Spoznal sem, da je znanje brez Energije samo informacija. To je bilo precej težko obdobje.

V težki finančni in partnerski situaciji, v kateri sem se nahajal, sem našel rešitev. Trening Energije, ki mi je pomagal, da sem se dvignil. Naučil sem se energijsko napolniti in povečati energijsko kapaciteto.

miran dubai_opt
miran tezave_opt

Ko misliš, da si že na konju, ti vesolje pošlje naslednjo lekcijo

Stvari so se začele razvijati. Zgledalo je dobro. In potem se je moja mentorica zapletla z investitorji, posel in izobraževanje, v katerega sem kar nekaj investiral, se je ustavil. Ostal sem praktično na cesti, z velikim kreditom na glavi in samski. Ostalo mi ni drugega, da se preselim nazaj v gnezdo, domov k očetu. Finančno v minusu, mi je pomagal oče, da sva se skupaj prebijala z njegovo penzijo. Enkrat pozimi nama je celo zmanjkalo olja za kurjavo in sva bila nekaj dni v mrazu. To je bilo še težje obdobje.

Ko ne moreš nižje, najdeš pot navzgor

Bil sem precej na koncu. Nekajkrat sem pomislil na najhujše. Na dan so privreli strahovi, nekateri niti niso bili niti moji, kar sem odkril čez nekaj časa. Ugotovil sem, da mi manjka še en košček sestavljenke. Najti ključ kako pozdraviti in osvoboditi svojo preteklost, slabe izkušnje in poškodbe.

pot navzgor_opt
miran teaching_opt

Metoda E.S.C.

Študiral in raziskoval sem tehnike, metode in zame nič ni delovalo. Na koncu sem razvil metodo, ki me je dvignila in sestavila. Metoda E.S.C. ti pomaga, da pozdraviš preteklost in postaviš temelje za prihodnost. Pomaga ti, da vzdržuješ fokus, motivacijo, dvigneš energijo, da lahko spremeniš svoje življenje, izboljšaš in obnoviš partnerstvo, dosežeš poslovne rezultate in uresničiš svoje sanje. To je metoda treninga, ki jo dnevno uspešno uporabljam in prenašam naprej na naslednje rodove mojih študentov, obenem pa je to ena najbolj naprednih metod Osebne Rasti na svetu.

Tudi ljubezni in partnerstva se moraš naučiti

Pred leti sem bil v Partnerstvu, kjer sva se skoraj pobila. Za mirno ločitev sva potrebovala odvetnika.

Bil sem v Partnerstvu, kjer sva v štirih letih štirikrat šla narazen in štirikrat skupaj. Vrtela sva se v krogu in nisva znala naprej. Na koncu sva šla narazen.

Bil sem v Partnerstvu, kjer je navzven vse zgledalo čudovito in bi večina ljudi ostala skupaj. Ugotovila sva, da imava različne interese in ne bova mogla drug drugega resnično osrečiti. Zato sva šla narazen.

Sedaj sem v Partnerstvu, ki je čudovito. Skupaj gradiva najino poslanstvo. Živiva svoje sanje in drugim pomagava zgraditi čudovito Partnerstvo!

miran karmen1_opt
miran poslanstvo_opt1

Verjamem, da nič ni naključje!

Imel sem sanje, želel sem več. Velikokrat sem se spraševal, kaj sem zagrešil, kaj sem narobe delal, da mi gre vse narobe. Verjamem, da v življenju ni naključij. Verjamem, da moja pot ni bila samo za mene. Izkušnje, ki sem jih dobil, metoda treninga osebne rasti (Metoda E.S.C.), ki sem jo razvil, ko zame nič ni delovalo. Verjamem, da je moje poslanstvo, da jo prenašam naprej in pomagam tudi drugim, da zaživijo svoje Sanje in Uresničijo svoj Potencial.

Brezplačni pogovor je na nek način spoznavno srečanje po telefonu, kjer mi vi opišete svoj izziv (situacijo, problem) in svoje razmišljanje glede tega, jaz pa vam predstavim moj pogled in korake, po katerih lahko pridete do želene spremembe (cilja, rezultata). V kolikor vas v nadaljevanju potem zanima, da vam pri tem pomagam, pa se dogovoriva za dodatni klic, kjer pa se pogovoriva o načinu in podrobnostih sodelovanja.