“Zadnje čase opažam, da sem velikokrat prizadeta, ko mi moj partner nekaj reče. Stvari se me kar preveč dotaknejo in začenjam se počutiti neprijetno, ko sem v njegovi bližini,” je dejala Mateja.

“Na začetku najine veze se mi to ni dogajalo, sedaj pa se mi zdi, da me vedno več stvari moti. Opazila sem, da se je tudi on na nek način pogreznil vase. Manj se druživa, včasih se mi zdi, da se kar izogibava drug drugega,” je dodala.

“Kaj lahko narediva? Kako se lahko zopet odpreva drug drugemu, se poveževa, če je to pravi izraz?” je vprašala.

“To se kar pogosto dogaja,” sem jo potolažil. “Pa vendar se ne potrebujete s tem sprijazniti, obstaja pot. Veliko parov namreč na žalost to sprejme kot novo realnost. Ljubezen se je pač ohladila, navadila sva se drug na drugega in potem začnejo na nek način živeti drug mimo drugega. Pari se z leti “naučijo” kako se obnašati drug do drugega, kaj lahko rečejo, da ne bo kaj narobe, sprejmejo stvari takšne kot so in nihče se ne želi več spreminjati. Tako kot je, je pač v redu, kdo pa sploh živi kako drugače, to je realnost, intimnost, ki ju je prej povezovala, je sedaj bolj poredko na urniku, vedno nekaj pride vmes, tako pač je,” sem povedal.

“Ja vem, poznam, kolegice velikokrat govorijo o tem in je postalo kar nova norma. A mene kar zmrazi ob tem, da je to preostanek mojega življenja in se s tem ne bom sprijaznila. Kako lahko pozdraviva to najino partnerstvo?” je zanimalo Matejo.

“Odlično vprašanje, vesel sem, da se borite,” sem ji odvrnil. “Najprej poglejva zakaj je do tega sploh prišlo.

Na začetku, ko se spoznamo, imamo do partnerja veliko potrpežljivosti in tolerance, pazimo se kakšen imamo odnos, kaj govorimo. V novem odnosu imamo veliko energije, kar je posledica zaljubljenosti. Ko smo nekaj časa skupaj, pa postanemo mi stari, partnerstvo postane nekaj samoumevnega in na dan prihajajo naši stari vzorci komunikacije in partnerskega odnosa. In ker je vsak odnos v bistvu izmenjava Energije, začnemo energijsko drug drugega poškodovati. Te poškodbe se počasi nabirajo, dokler zaradi vedno večjih ranic in odrgnin ne postanemo vedno bolj občutljivi, vedno bolj se odzivamo in reagiramo. Stvari se nas bistveno bolj dotaknejo, kot če ne bi bili poškodovani.

Seveda ne smemo pozabiti, da v partnerstvo ali pa katerikoli drug odnos, ne pridemo nepopisan list papirja. Vsi imamo že svoje izkušnje od prej, izkušnje z našimi starši, okolico, vsi imamo zaradi vseh teh odnosov že polno poškodb, ranic in odrgnin, katere prinesemo v novo razmerje. Temu rečemo “prtljaga”, v resnici pa so energijske poškodbe in blokade, ki shranjene v našem telesu kar čakajo na nek sprožilec, da se aktivirajo. Pravimo, da nam nekdo “stopi na žulj”. Več, kot imamo takšnih poškodb, bolj občutljivi smo na vse v novem odnosu in bolj intenzivno se odzivamo. Partnerstvo, kot najbolj intimen odnos, je še toliko bolj intenziven in pušča za sabo še večje posledice.

In potem gremo v novo partnerstvo. Seveda rečemo, da bo “sedaj vse drugače” in da ne bomo več delali istih napak. Mogoče celo spremenimo odnos do sebe, nadgradimo svoje razumevanje partnerstva, vendar moramo razumeti, da če nismo energijsko odstranili svojih blokad in pozdravili svojih ranic, se bodo le te slej ali prej zopet pojavile in povzročile bolečino.”

“Ravno to se je meni zgodilo,” je povedala Mateja. “Nekaj let sem bila v partnerstvu in potem, ko ni šlo več sem se odločila, da ne bom več delala takšnih napak. Začela sem delati na sebi in raziskovati odnose, vendar nisem razumela takrat, da moram poškodbe iz moje mladosti in prejšnjih odnosov pozdraviti energijsko. Sedaj želim narediti pravilno.”

“Super, vesel sem za vas,” sem ji rekel. “Če želite pozdraviti svoje odnose, morate najprej pozdraviti sebe, pozdraviti sebe energijsko. Svojim strankam pomagam preko Energijske Partnerske Terapije (E.P.T.). Ta je sestavljena iz Energijskega Reprogramiranja in Energijskega zdravljenja. Energijsko zdravljenje je zdravljenje in celjenje energijskih poškodb, ki so nastale v času našega življenja in zaradi katerih ne moremo “normalno” funkcionirati. Pri zdravljenju se ravno tako obnovi naša energija, kar nam da novega zagona.

Drugi del terapije pa je Energijsko reprogramiranje naših podzavestnih programov, prepričanj o partnerstvu in življenju, zaradi česa je do poškodb tudi prišlo. Poteka v močni energijski atmosferi in je zaradi tega učinkovitejše od klasičnih metod spreminjanja prepričanj, ker istočasno poteka tudi energijsko zdravljenje.

Ko se Energijsko pozdravite in Energijsko Reprogramirate, se vam izboljšata partnerska komunikacija in partnersko razumevanje. Poveča se vam medsebojna privlačnost in želja po intimnosti, bolj se ujamete in zbližate z vašim partnerjem. Vaše partnerstvo se prebudi in dobi novega zagona.”

“Super, hvala vam, ” je odvrnila Mateja. “Vse se sliši tako logično in komaj čakam, da začnem s Terapijo!”

Želiš prebuditi svoje partnerstvo? Pošlji mi email na info@miranpeterman.com, da se dogovoriva za kratek klic in pogledava, če je E.P.T. pravi program zate in če se bova ujela, se bova potem kar dogovorila za termin terapije ter čim prej začela. Kontaktiraj me še danes, vsak dan, ko odlašaš, te stane več tvoje SREČE in LJUBEZNI!

Similar Posts