Kaj je sploh osebna rast? Definicija pove, da je to rast osebnosti. Delam na sebi, rastem in se razvijam.

In če rastem in se razvijam, se to mora nekje videti, mora biti nek rezultat.

Različni ljudje osebno rast različno dojemajo in različno izvajajo. Lahko rečemo, da imamo razpon od hobi osebne rasti, do ljudi, ki se zavedajo, da je rast njihovega podjetja, partnerstva in njihovega življenja odvisna od njihove osebne rasti.

 

Osebna rast, če jo delamo pravilno, nam mora dati konkretne rezultate!

Če delam na sebi, boljši, kot postajam, boljše mora biti moje življenje, boljše mora biti moje partnerstvo, odnosi in boljša mora biti moja finančna situacija.

Mene osebno zanima osebna rast, ki prinaša konkretne rezultate, ne samo boljšega občutka in počutja.

Zato se učim in spremljam uspešne ljudi, ki imajo in so dosegli “vse”. Moji mentorji imajo čudovito partnerstvo, ljubeče družine, delajo na sebi. Večina jih zjutraj meditira, pomembna jim je telesna vadba in fizični izgled, ukvarjajo se s športom, so uspešni v poslu. Večina jih ima tudi svoja osebna letala.

Imajo motivacijo, duhovno naravnanost, etične odnose, doprinašajo družbi. Do denarja so prišli na etnični način, verjamejo v trdo delo, verjamejo, da vedno obstaja pot in je vse mogoče doseči na pravi način. Niso utrujeni, niso izgoreli, pregoreli in niso naveličani.

 

Uspeh je igra razvoja, kaj želimo doseči in kdo želimo postati.

Uspeh je zanje igra, ki je ne igrajo zaradi denarja, čeprav jim je denar izziv in merilo uspeha. Igrajo jo zaradi igre, zaradi razvoja, zaradi tega, kaj želijo doseči in kdo želijo postati.

Včasih dobim vprašanje. Ne niso iz Slovenije, če boste take iskali pri nas pod Alpami, čeprav imamo tudi pri nas veliko dobrih vzgledov.

To je tisto, kar me zanima. Kako doseči svoj Potencial na vseh področjih mojega življenja. Osebnem področju, partnerstvu in financah.

Vem, da to ni za vse. In vem, da to ne zanima vsakega. Svoje članke pišem in preko svojega Energijskega Treninga pomagam tistim, ki to pa hočejo in jih zanima.

 

Dve vrsti ljudi, ki jim zakoni uspeha niso všeč

Na žalost obstajata dve vrsti ljudi, ki se dostikrat javljajo, komentirajo pod članke, ki jim te stvari niso všeč.

Prvi so tisti, ki so imeli takšne želje, so poskušali in niso našli poti. Na poti do cilja so pregoreli, postali utrujeni in razočarani. Namesto, da bi priznali, da jim pač ni uspelo, so začeli razglašati, da so pomembnejše druge stvari. Zagotovo so, če tako želijo.

Druga skupina so ezoteriki in “naredi-samci”. Prvi verjamejo, da bo vesolje samo poskrbelo zanje, da je vsega v obilju, da rabijo samo pravo frekvenco in energijo. Vse dobiš in nič ne rabiš sam narediti. Pa še znanje bi moralo biti brezplačno.

Pokažite mi nekoga, ki je postal uspešen brez trdega dela. Razen tistega, ki prodaja znanje o “manifestiranju brez truda”. Zasluži on, ki prodaja meglo, plačajo pa naivne stranke. Nihče še ni zaslužil milijonov z meditacijo, razen tistega, ki prodaja tečaje meditacije ali pa napiše knjigo.

Da se razumemo, tudi sam meditiram in delam tehnike manifestacije, ki me vodijo in pomagajo do naslednjega koraka, ki pa se imenuje “dvigni rit in pojdi v akcijo”!

Potem pa so “naredi-samci”, ki hočejo in morajo vse narediti sami. Nihče ne zmore namesto njih, moč je v njih samih in nihče jih ne more nič naučiti in jim pomagati.

 

Kdo želite postati? Kaj želite doseči?

Vprašajte se, kaj želite, kakšne so vaše ambicije, kdo želite postati, kaj doseči, kaj izkusiti? In potem boste videli, kako lahko pridete do tega!

Na Triglav se lahko odpraviš sam v soboto popoldne, če pa želiš na Mount Everest, pa potrebuješ ekipo, ustrezne priprave, nasvet nekoga, ki je že bil tam. Projekt, ki je popolnoma drugačna “žival”, kot pravijo Američani.

Kaj želite, Triglav ali kaki popoldanski griček ali Himalajo?

Zakaj delate osebno rast? Za boljše počutje ali boljše počutje in večje rezultate?

Osebna rast ni nekaj, kar delaš popoldne ali zvečer, ko imaš nekaj časa.

Osebna rast je del življenja, osebna rast je življenje.

In če je življenje, potem ima smisel, da je plodovito!

Similar Posts