Samo trenutek, partner mi je nekaj prinesel, je sredi najinega treninga dejala Mateja. Kaj ni mogel počakati, da končava?  Pa sem mu povedala, da rabim mir.
 
Ni problema, sem rekel. Pa se sedaj to pogosto dogaja, da pride za tabo, sem jo vprašal.
 
Kar pogosto, včasih ga imam že vrh glave, ko leze za mano, je dejala Mateja.
 
Pa vendar je to super rezultat Mateja, sem ji dejal. Samo poglej, kakšen napredek!
 

Osebna rast, na pravilen način, vedno prinese rezultate!

Dobra dva meseca nazaj sva začela reševati odnos in vidva sta bila zelo odtujena. Partner je hodil po svoje, bili so še drugi problemi. Stvari se premikajo.
 
To samo pomeni, da si spremenila svojo energijo, postala si bolj sproščena, privlačna. To je ogromen rezultat.
 
Partner je začel hoditi za tabo, ker je začutil, da imaš drugačno energijo.
 
Seveda je tu še veliko dela, da se zopet nazaj oblikuje odnos, da se naučita drugačnega odnosa, da potem tudi partner začne delati na sebi in se tudi on energijsko dvigne.
 
Seveda je še nekaj dela, vendar sem resnično vesel za vse te spremembe.
 
 

Kako rešiti partnerstvo, če sta partnerja odtujena?

Dostikrat dobim vprašanje, kako rešiti partnerstvo, če sta partnerja odtujena, če se je izgubila iskrica, če ni več interesa.
 
Vse to samo pomeni, da je zmanjkalo energije. Zmanjkalo energije nam in zmanjkalo našemu partnerstvu.
 
Pri Energijskem treningu je ključ Energija. Seveda dobite novo znanje in razumevanje, ki ga potrebujete za spremembo in seveda delamo na spremembi podzavestnih programov in jih nadomestimo s takšnimi, ki vas podpirajo.
 
 

Trije ključi Energijske Transformacije

Prvi ključ je energijsko zdravljenje poškodb, ki so nastale v toku našega življenja in zaradi katerih smo bistveno bolj občutljivi in se odzivamo bolj intenzivno na vse, kar se nam dogaja. Ko se pozdravimo in ojačamo, lahko delujemo in rešujemo situacije brez čustvene prizadetosti in ranjenosti. Zopet dobimo življenje pod kontrolo.
 
Drugi ključ je odstranitev energijskih blokad. Ko zmanjšamo njihovo moč in v situacijah ne eksplodiramo več nekontrolirano, se zavedamo, kaj in zakaj se nam dogaja, smo je naša komunikacija bistveno lažja, lahko se dogovorimo in držimo dogovorov, ni več potrebe, da se ves čas pazimo, kaj in kdaj bomo partnerju nekaj povedali in rekli.
 
Tretji ključ pa je sama regeneracija energije. Dokler imamo dovolj energije, smo lahko potrpežljivi, tolerantni, držimo fokus. Ko pa nam energije zmanjka pa svari vse prevečkrat uidejo izpod kontrole. Del Energijskega treninga je regeneracija kreativne energije, ki nam pomaga, da zopet pridemo do prvotnega stanja in se z več energije in potrpežljivosti veliko lažje soočamo in rešujemo situacije, ki se nam pojavijo v življenju.
 

Preden lahko Spremenite svoje Partnerstvo, ga morate Pozdraviti!

In mogoče je ravno danes pravi dan, da začnete!

Similar Posts