V življenju imamo toliko sreče, koliko jo lahko prenesemo! Imamo toliko denarja, kolikor ga lahko prenesemo!

Vem, razumem, sliši se srhljivo in veliko ljudi tega ne more sprejeti.

Seveda hočem biti srečna, pripravljena sem sprejeti vso srečo, ki jo ima zame pripravljeno vesolje! Kako to misliš, da ne prenesem sreče, denarja? Naj me vesolje kar po-testira!

Vesolje nas testira, vsak dan in vsak dan dobivamo priložnosti, ki nas vodijo do večje sreče.

Vesolje nas testira, vsak dan in vsak dan dobivamo priložnosti, odpirajo se nam koraki, ki nas vodijo do večje sreče. Samo mi jih ne opazimo, ne prepoznamo jih kot take, ne začutimo priložnosti.

Do sreče nas ločijo določeni koraki in eden izmed teh je TEST. Test vere ali zaupamo vesolju, ali zaupamo življenju, ali zaupamo procesu. Test ali si upamo skočiti v mrzlo vodo, test ali se upamo od-ločiti  od starega, poznanega, udobnega.

Gospa je prišla k meni po nasvet. S partnerjem že nekaj časa nista več intimna, on se je malo “ohladil”, ona pa ima še vedno željo po ljubezni, romantiki, intimnosti, …

Razložil sem ji vzroke, povedal kako deluje energija, opisal kako lahko rešiva odnos, dogovorila sva se za Energijsko Terapijo. Gospa je začutila novo upanje, bila je hvaležna in vesela. Nato pa …

 

Če nismo srečni, se mogoče bojimo sreče!

Joj, Miran, kaj pa, če bo on hotel preveč, kaj pa, če jaz tega ne bom zmogla. In se je zaprla.

Dogovorila sva se za dodaten klic. Ne dvignila telefona, ni mi odgovorila na moj email. Razložil sem ji preko emaila, da je do tega njenega “strahu” da bo postal preveč poskočen, še precej dolga, dolga pot, pa ne pomaga. Strah pred srečo je prevelik. Kakorkoli se že sliši to.

Moj partner si želi nove službe, mene pa je strah, kaj naj naredim, da mu pristrižem krila, me je vprašala druga stranka.

 

Strah je tisti, ki nam velikokrat prepreči, da se odločimo za uspeh in srečo.

Partner je želel širiti podjetje, zahtevalo bi investicijo in najino življenje bi se popolnoma spremenilo, mi je povedala gospa. Mene pa je bilo strah in sem vztrajala, da naj ne gre v projekt. Partnerju je še sedaj žal in potem dogodku se je najin odnos ohladil, postala sva kar odtujena. Kako lahko to rešim, me je še vprašala.

Pogledala sva situacijo, naredila plan in dal sem ji rešitev. Ni se odločila, ker jo je bilo strah. Strah sprejeti določitev, ki bi lahko rešila njo, njeno partnerstvo in njun družinski posel. Strah pred srečo in življenjem.

Nekaj let nazaj je gospa želela vplačati moj trening. Dvakrat je zamudila delovni čas banke, nato pa je zbolela. Želela je spremeniti svoje življenje, postati srečna, vendar ji nek stari del nje, podzavestno ni dovolil. Sama je manifestirala ovire, bolezen, razloge, ki so bili “logični” zakaj ji ni namenjeno.

Pred kratkim me je zaprosila za pomoč gospa, katere partner je bil pod kontrolo svoje mame. Mamo je poslušal, njo pa zanemarjal. Povedal sem ji, da mora zamenjati svojo energijo, postati notranje močnejša, moški vedno sledi močni ženski, da potrebuje energijski trening  in lahko bo spremenila situacijo.

Čez nekaj dni sva se slišala. Kako bo, jo vprašam.

Mislim, da se moram jaz spremeniti. Da bom lahko sprejela, da je mama močnejša od mene in bom s tem lahko živela.

Njen poraz vnaprej, me je krepko zatresel.

Skozi leta coachinga sem doživel, pokvarjene avtomobile, izlitje vode v kopalnici, račune za hitrost, napačno parkiranje, nenadne stroške, vse stvari, ki so jih ljudje podzavestno sami manifestirali, da jim ni bilo treba narediti pravega koraka.

Bila je želja po spremembi, drugačnem življenju, potem pa je prišlo nekaj vmes, “zmanjkalo” je sredstev in “logično”, da ni bilo mogoče, da investirajo v spremembo.

Problem je samo v tem, da so vse te ovire, prepreke, dodatne stroške, odlive denarja, ljudje manifestirali sami. Podzavest jim ni dovolila, da se spremenijo, da živijo srečo.

Naša podzavest nam ne dovoli, da bi bili srečni!

Navajeni smo žalosti, navajeni nesreče, navajeni, da nas ljudje ne spoštujejo in hkrati nas je strah, kakšno bo življenje na drugi strani mavrice, kakšno bo življenje polno sreče.

Če hočemo biti srečni, se moramo znebiti nesreče, če hočemo biti veseli, se moramo znebiti žalosti, če hočemo biti pogumni in uživati življenje, se moramo znebiti strahu, ki je v nas.

Naša podzavest je ta vratar, ki nas čuva in ne spusti naprej. Tukaj smo varni, zaščiteni, v svoji nesreči in trpljenju. Kdo ve, kaj nas čaka tam, neznano kje, kjer še nismo nikoli bili.

Na koncu pa še kratek TEST.

Si tudi vi želite več življenja, ljubezni in več sreče?

Res? Kako močno?

Ste pripravljeni vložiti tisočaka, če vam lahko garantiram, da vam lahko pokažem pot do sreče, čudovitega partnerstva?

Pri denarju se vse neha, pravite. Ali pa vse začne!

Denar je samo test, ki je najcenejši. Lažje je plačati, kot pa potem res delati na sebi. Verjamem tudi, da že delate, vendar, če nimate tega kar si želite, delate narobe! In potrebujete pomoč in znanje. Jaz sem ga, zato lahko sedaj pomagam.

Vem, razumem. Strah nas je, ko gre denar od nas. Pa v resnici nas je strah samo, ker ne zaupamo življenju, ker ne zaupamo, da bo prišlo še več denarja, da bo prišlo še več sreče.

Če nisi srečna, se mogoče bojiš sreče. Kakorkoli noro se že sliši. Tvoja podzavest ti ne dovoli sreče.

Če nisi srečna, se moraš odločiti in skočiti. Skočiti po pomoč. In nato naprej po korakih.

In mogoče je ravno danes pravi čas za tak korak.

Similar Posts