“V partnerstvu imam ves čas občutek, da se vrtiva v krogu. Nekaj časa je vse v redu, potem pa se nama začnejo stvari nabirati. In potem je naenkrat vsega preveč in izbruhneva. Enkrat eden in enkrat drugi. Potem imava včasih tihe dneve. Nato se pogovoriva. Poskusiva rešiti in greva naprej. Vendar ne traja dolgo, da se zopet ujameva in ponoviva zgodbo. Malo sem že utrujena od vsega tega.”

“Naveličana sem, da moram ves čas paziti, kaj mu lahko rečem, kdaj mu lahko rečem in kako mu lahko rečem. Če ne pazim, je ogenj v strehi. Včasih se me mora paziti tudi on. Zakaj ne morem biti to, kar sem, zakaj ne morem biti samo jaz, sproščena in svobodna”

“Vsake toliko časa, se nama stvari naberejo. In potem sva nasekana drug do drugega in kar ne vem, kaj nama je, kaj se dogaja. Nekaj časa traja in potem se stvari umirijo. Ni tako hudo, da ne bi mogla živeti, vendar me zadnje čase vedno bolj moti. Zakaj ne moreva ves čas imeti harmoničnega odnosa?”

 

V partnerstvu imamo vzpone in padce. Pa je to res (potrebno)?

V partnerstvu imamo vzpone in padce. Večina parov sprejeme to kot nekaj normalnega. To je pač del odnosa, del ljubezni, pa je res?

Pa je res normalno, da se moramo paziti, kako se obnašamo, kaj in kdaj lahko nekaj rečemo, kdaj je pravi čas, da se nekaj pogovorimo? Zame ni. In resnično nikomur ne privoščim takšnega partnerstva. Bil v podobnem in pobegnil ven iz njega.

Najprej pa poglejmo zakaj se to sploh dogaja!

 

V partnerstvo vstopimo nepripravljeni, z nejasnimi pričakovanji

V partnerstvo ponavadi vstopimo nepripravljeni, z nejasnimi pričakovanji, omejenim znanjem o partnerstvu, preteklo prtljago in velikokrat energijsko poškodovani zaradi preteklih izkušenj. Zaradi tega stvari ne tečejo, kot bi želeli.

Naše odnose, komunikacijo in vse, kar se nam dogaja, gledamo skozi prizmo teh izkušenj. To pomeni, če smo imeli slabo izkušnjo v preteklosti, potem pričakujemo, da se bo nekaj podobnega ponovilo.  Po drugi strani pa Energijsko akumulirana energija preteklih izkušenj čaka v našem telesu kot tempirana bomba, da jo nekdo sproži, ko nam “stopi na žulj” in takrat nekontrolirano eksplodiramo.

Problem so tudi energijske poškodbe, ki so ob tem nastale, zaradi katerih smo bistveno bolj občutljivi in besede in odnose doživljamo bistveno bolj intenzivno, kot bi bilo normalno.

 

Zakaj smo obsojeni na vzpone in padce, na vrtenje v krogu?

Ko smo spočiti, imamo dovolj energije, fokusa, interesa, volje, imamo lahko sebe in svoje odzive pod kontrolo in potem še kar gre. Živimo kolikor normalno življenje. Ko pa se stvari naberejo, ko smo utrujeni, nam zmanjka energije, se nam zniža toleranca, potem pa se vedno težje izogibamo in izognemo konfliktom. In takrat poči. Ponavadi se uspemo po takšnih situacijah pogovoriti in na novo dogovoriti. In gremo nov krog. Pa vendar.

Ker smo se samo dogovorili, nismo pa nič spremenili, smo obsojeni na vzpone in padce, na vrtenje v krogu in ponavljanje situacij.

Če želimo rešiti partnerstvo, če se želimo izogniti vzponom in padcem, moramo spremeniti naše podzavestne programe, ki nas vodijo v takšne situacije. Sprostiti moramo akumulirano energijo preteklih izkušenj in pozdraviti energijske rane, da zmanjšamo občutljivost. Prevetriti moramo naša pričakovanja in naše razumevanje partnerstva in se uskladiti s partnerjem.

 

Kako vam lahko pomagam? Imam posebno sposobnost, da čutim energijo izza vaših vprašanj in situacije in energijsko vidim sliko vaše situacije, vidim, kaj in zakaj se nekaj dogaja ter intuitivno dobim odgovore za rešitev. Na ta način lahko bistveno hitreje pridete do pravih korakov, odgovorov in usmeritev, ki jih potrebujete za transformacijo vašega partnerstva.

Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, samostojna in uspešna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo. In mogoče je danes dan za nov začetek!

Similar Posts