Dostikrat podcenjujemo, kaj je možno doseči v enem letu, dostikrat podcenjujemo sebe, da smo tega zmožni, dostikrat mislimo, da smo prestari, nimamo časa, nimamo pravega znanja. Vse je mogoče, vse je mogoče na vseh področjih našega življenja.

Ni enostavno, tega nisem rekel, vendar, če imaš jasen cilj, sistem dela, ki deluje, ves čas spremljaš in meriš rezultate in imaš podporno okolje, potem ni druge možnosti, kot, da dosežeš cilj.

Prvi korak je, da se odločiš, da to hočeš. Večina se boji odločiti, ker ne pozna korakov kako potem naprej, kako do cilja. Dragi moji, kako do cilja ni pomembno, pomembno je, da se odločiš in potem najdeš nekoga, ki ti pomaga, da prideš do cilja. Zato ste tu, samo odpreti se morate, vprašati, prositi za pomoč in podporo. In potem vse stvari stečejo. Pridejo pravi ljudje, prave informacije, stvari se poklopijo.

S športom se ukvarjam že 40 let. Skoraj ni dneva, da ne treniram. Že dolgo sem si želel, da uredim še to področje mojega življenja, da pridem zopet nazaj do postave, ki sem jo nekoč že imel, imel parkrat vmes, pa je nisem mogel obdržati. Vedno se je nekaj zgodilo. Največkrat čas, stres in druge obveznosti. Lansko leto pa sem si zadal cilj in stvari so se začele poklapati in so stekle.

Danes se počutim bolje, kot že dolgo in vse skupaj je rezultat energijskega, mentalnega in fizičnega dela na sebi. Vse je možno. Leta in okoliščine so samo informacija, ki jo moramo vključiti v plan. Odločite se, odprite se, vprašajte in prosite za podporo in boste stopili na pot vaše preobrazbe.

Similar Posts