Kako lahko spremenim svojo situacijo, kako lahko spremenim svoje partnerstvo, izboljšam svoj odnos, začnem živeti drugačno življenje? Mogoče nas motijo stvari, mogoče smo nezadovoljni, nesrečni, mogoče celo trpimo.

Prvi korak je, da se vprašamo, kako smo sploh prišli do sem, kjer smo sedaj? Predstavljajte si, da greste na pot in nimate pravega zemljevida. Hodite po občutku, zdi se vam, da ste na pravi poti, stvari so vam na začetku domače, potem pa postaja vedno bolj čudno. Postajate sumničavi, začnete se počutiti neudobno, v srce se naseli dvom in imate občutek, da ste zašli in se izgubili.

In potem vprašate: “Kje sploh sem?” In vodič vas vpraša: “Kam pa ste želeli priti?” To sta najbolj pomembni vprašanji, kam smo želeli oz. kam želimo in kam smo dejansko prišli. Na poti in v življenju, v partnerstvu in drugih odnosih, v poslu in osebnem življenju.

Pomembno je, da razumemo, da je tisto, kamor smo prišli, tisto, kar se nam je zgodilo, samo rezultat. Moj odnos se je ohladil, s partnerjem se ne razumeva, ne govoriva, nisva srečna, ne vidiva vizije, ni več privlačnosti, nisva navdušena nad življenjem. Vse to je samo rezultat, mesto, kamor smo prispeli. In to tega mesta, do tega rezultata smo prispeli po poti. Če smo zašli in prispeli na destinacijo, ki jo nismo želeli, dobili rezultat, ki ga nismo pričakovali, moramo ponavadi iti del poti nazaj, na izhodiščno točko, do tam, kjer smo začeli našo pot. Včasih je to najtežje sprejeti. Iz Ljubljane se odpravim v Portorož in potem pristanem v Novem mestu. Najprej moram nazaj do Ljubljane in potem naprej proti Portorožu, seveda z novimi smernicami in novim razumevanjem, ki ga pred tem nismo imeli, drugače bi že prvič prišli do Portoroža.

Portorož je rezultat, do katerega pridemo po poti. Brez poti ni destinacije, ni rezultata. Naša sreča, naše zadovoljstvo, naša ljubezen, naša nesreča, naše nezadovoljstvo, naši slabi odnosi, naš razpad našega partnerstva, naše trpljenje, naša osamljenost, so naši rezultati, ki so nastali zaradi naše hoje po pravi ali napačni poti. In to našo pot najlažje imenujemo Energija.

Energija je tista, ki razvija naše življenje. Naše misli, naša čustva in naša dejanja ustvarjajo našo energijo. Če želimo spremeniti naše rezultate, moramo spremeniti našo energijo.

Kako lahko spremenim svoje partnerstvo? Spremeni svojo energijo!
Kako lahko izboljšam svoj odnos? Spremeni svojo energijo!
Kako lahko spremenim svoje življenje? Spremeni svojo energijo!
Kako lahko postanem bolj srečen in izpolnjen? Spremeni svojo energijo!
Kako lahko zaslužim več denarja, zamenjam službo? Spremeni svojo energijo!
Kako lahko živim bolj izpolnjeno življenje? Spremeni svojo energijo!

Naša Energija je odvisna od naših programov, podzavestnih programov, ki nas obnašajo, določajo način kako doživljamo stvari, kako reagiramo, se odločamo. Programe imamo na področju odnosov, partnerstva, športa, posla, financ, umetniških sposobnosti. Te programe smo dobili ob rojstvu, oblikujejo pa se skozi naše življenje, nanje vplivajo naši starši, okolica, naši vrstniki, mentorji, znanje in informacije, ki jih dnevno sprejemamo. Če želimo spremeniti svoje življenje, se moramo energijsko reprogramirati.

Kako se torej spremeni naša situacija, naše življenje?

Na začetku imamo energijo, programe, ki nam dajejo rezultate, ki nam niso všeč. Programe in energijo spreminjamo s pomočjo energijske terapije. Ta je sestavljen iz Energijskega Reprogramiranja in Energijskega zdravljenja. Preko tega se začnejo spreminjati naši programi, začnemo se energijsko zdraviti, postanemo močnejši, na stvari začnemo gledati drugače, začnejo se spreminjati naši odzivi. Bolj, kot se spreminja naša energija, bolj se začnejo spreminjati naši rezultati, bolj se spreminja naše življenje.

Na začetku imamo zamero, mogoče bolečino, začnemo razumevati situacijo, začnemo se zdraviti.
Partner nam gre na živce, poveča se naša toleranca, sprejemanje partnerja.
Naša komunikacija nas pogosto meče iz tira, začnemo razumevati in čutiti našega partnerja.
Čutimo prepad med nama, oddaljenost, ne sprejemanje, zopet se začne prebujati toplina, začneva se zbliževati.
Utrujena sva od vsega, pogosto napačno odreagirava, postaneva umirjena, potrpežljiva in z več energije.
Ne vidiva smisla, nimava motivacije, v naju se prebudi novo upanje, vidiva žarek upanja, zopet se začneva prebujati. Poveča se želja po partnerju, bližini, intimnosti in ljubezni. Naše partnerstvo se prebudi in dobi novega zagona.

Similar Posts