Menu Close

Kaj narediti, ko se partner nespoštljivo obnaša do tebe?

Kaj naj naredim, ker se moj partner nespoštljivo obnaša do mene, je vprašanje, ki ga precej pogosto dobim.

Kaj lahko naredim, kaj naj mu rečem, kako naj mu rečem, kako naj se pogovorim z njim, da bo pokazal več spoštovanja?

Pred kratkim sem začel delati s stranko, ki se je nedavno razšla s svojim partnerjem. Dokler sta bila še skupaj, je bil partner še znosen, ko pa sta se preselila narazen, pa je pokazal svoj ranjeni jaz.

Bil je zadirčen, ves čas jo je poniževal, se izmišljeval, ni se držal dogovorov in vse skupaj v zelo nesramnem in nespoštljivem tonu.

 

Lahko poskusimo z različnimi pristopi, tehnikami komunikacije, načinom pogovora, vendar večina teh stvari ne deluje.

Seveda, lahko poskusimo z različnimi pristopi, tehnikami komunikacije, načinom pogovora, vendar večina teh stvari ne deluje.

Stranki, imenujmo jo Mojca, sem povedal: “Tvoj bivši partner je poslovnež, zagotovo se v družbi in v odnosu do poslovnih partnerjev zna obnašati, drugače ne bi bil uspešen. To pomeni, da se do tebe tako obnaša, ker se lahko. Ker na nek način energijsko to dopustiš. Seveda so tudi okoliščine razhoda, razočaranje in malo zamere iz obeh strani, ki k temu doprinesejo.”

 

Ko spremeniš odnos do sebe, ko spremeniš svojo vibracijo, se stvari spremenijo.

Mojca je pridno trenirala, delala domačo nalogo, delala na sebi, na svoji novi viziji življenja in stvari so se počasi začele spreminjati.

Najprej je začela omejevati njegove klice, obiske, prej je namreč klical in se pojavil, vedno, ko si je zamislil.

Bolj, ko je postajala energijsko močnejša, bolj se je spreminjal njegov odnos. Postajal je spoštljivejši, bolj razumevajoč, počasi se je dalo z njim vedno več dogovoriti.

Ko spremeniš svojo energijsko frekvenco, enostavno drugi ljudje nimajo več dovoljenja, da se do nas obnašajo na tak način. Bolj, kot ceniš svoje življenje, bolj tudi ostali okoli tebe, začnejo ceniti tebe.

 

Večina žensko odločitev, “da bo drugače” sprejme samo na besednem nivoju!

Napaka, ki je večina žensk naredi je, da te odločitve “sedaj bo pa drugače” in “tega ne bom več dopuščala” sprejmejo samo na čustvenem in besednem nivoju. Sem se odločila in mu bom povedala svoje, skoraj nikoli ne prinese dobrih rezultatov. Še več, večinoma naleti na velik odpor.

Vsi poznamo zgodbo, ko je sodelavka napredovala in postala naša šefica. Najprej je takoj želela narediti red in pokazati, da bo sedaj drugače. In naletela na odpor. Novo pozicijo si je morala zaslužiti in se razviti vanjo.

Če želimo, da ljudje okoli nas spremenijo odnos do nas, moramo spremeniti svojo energijsko vibracijo. V mojem Energijskem Programu za Partnerstvo delamo na spreminjanju miselnosti (mindsetu), zdravljenju energijskih poškodb ter spreminjanju kapacitete energije. To pomeni, da začnete drugače delovati in spremenite svojo energijsko vibracijo in na ta način resnično spremenite svoje življenje in odnos, ki ga imajo ljudje okoli vas.

Življenje je Energija. In če želimo drugačne rezultate, moramo spremeniti svojo Energijo.

In mogoče je danes prav tak dan, za tak korak!


Podobne objave