“Jaz sem dobra, jaz sem najboljša, vse je v redu, vse je v redu”, je mantra presenetljivo veliko ljudi, ki začnejo delati na sebi. To je past pozitivne psihologije. Kaj se dogaja?

Vsak izmed nas se je že znašel na dnu, glede svoje samozavesti, samopodobe, razočaranj, komunikacije v partnerstvu, … Vse to se nam dogaja zaradi naših napačnih podzavestnih programov, ki smo jih dobili v toku življenja.

Ko se znajdemo na dnu, se seveda poskušamo dvigniti. Naletimo na pozitivno psihologijo in si začnemo ponavljati “Vse je v redu, Jaz sem dobra” in podobne mantre. Kar seveda ni slabo. 

Prvi rezultat je, da se dvignemo. Kar seveda ni slabo. 

Drugi rezultat tega pa je, da začnemo živeti v svojem navideznem svetu, kjer dejansko nismo več sposobni videti svojih napak. Začeli smo spreminjati svoja prepričanja, nismo pa se dotaknili svojih programov. 

Preden začnem delati s stranko imamo brezplačni pogovor. (Mimogrede, vabljeni!) 

Presenetljivo veliko ljudi pride k meni po pomoč. Vendar, ko se začnemo pogovarjati “je vse v redu”, oni so v redu, imajo rezultate, partnerstvo ni slabo, delajo na sebi že veliko let in so ogromno naredili”. 

Ok, super. Zakaj pa so se potem oglasili po pomoč? 

Gre zato, da so v procesu, ko so se dvigovali iz težke situacije padli v past pozitivne psihologije, začeli ponavljati pozitivne afirmacije in zatiskati oči pred negativo, pred dejansko situacijo. 

Pozitivna psihologija pomeni, da greš na vrt in si zatiskaš oči; “ni plevela, ni plevela!” Plevel je in z njim se je treba soočiti in ga očistiti. Najprej pa ga je treba videti. 

Verjamem, da smo vsi dobri. Vendar, če imamo napake, NE POMENI, DA SMO SLABI!

Če nimamo rezultatov in vseh stvari pod streho, NE POMENI, DA SMO SLABI. In tukaj je problem. 

ČE SE NEKAJ SLABEGA DOGAJA V NAŠEM ŽIVLJENJU, ŠE NE POMENI DA SMO MI SLABI.

Ljudje začnejo živeti v navideznem svetu, kjer je vse v redu, v resnici pa ni vse v redu in se s tem ne znajo sprijazniti in ne znajo soočiti. 

Če želimo spremeniti naša prepričanja, moramo spremeniti naše podzavestne programe. 

Moramo jih spremeniti, pozdraviti energijske poškodbe in namestiti nove programe. 

Ko se spremenijo naši programi, se spremeni naša vibracija, se spremeni naše življenje. 

Življenje postane čudovito, ko postane čudovit naš pogled na življenje. 

Če se nekaj slabega dogaja v našem življenju, še ne pomeni, da smo mi slabi. Rodili smo se, razvili smo napačne programe, ki jih moramo sedaj zamenjati! Vse je v redu!

Moja sposobnost je, da energijsko vidim program, ki vas blokira, pozdravim energijske poškodbe, ki so nastale zaradi tega programa in stari program zamenjam z novim, ki vas podpira! 

Da si lahko ranljiv, moraš biti močan. 

Da si lahko priznaš napake, moraš biti močan. 

Da lahko prosiš za pomoč na svoji poti in si priznaš, da ne znaš vsega sam, moraš biti močan. 

Stopi v svojo moč!

Similar Posts