Kateri so faktorji, ki odločajo o tem, kako velike rezultate dosegamo v življenju?

Lahko rečemo, da je Rezultat=znanje+energija.

Seveda je to posplošena formula, ki znotraj vsebuje bistveno več.

 

Rezultat je odvisen od našega znanja, razumevanja, načina razmišljanja, našega pogleda na situacijo ter naše energijske kapacitete

Rezultat je odvisen od našega znanja, razumevanja, načina razmišljanja, našega pogleda na situacijo ter naše energijske kapacitete, ki pa je zopet odvisna od količine energije, ki jo imamo ter blokad, ki nas ovirajo, da lahko rezultat dosežemo.

Pa tudi to je pospološena formula, ki gre lahko še bistveno bolj v globino. Pa vendar.

Poglejmo si formulo bolj konkretno. Najlažje je na financah, ki jih lahko štejemo, primerjamo in analiziramo.

Če trenutno zaslužite 1.000 eur, potem je to nivo vašega znanja in kapacitete energije.

Če trenutno zaslužite 2.000 eur, potem je to nivo vašega znanja in kapacitete energije.

Če trenutno zaslužite 5.000 eur, potem je to nivo vašega znanja in kapacitete energije.

Če trenutno zaslužite 10.000 eur, potem je to nivo vašega znanja in kapacitete energije.

Če trenutno zaslužite 100.000 eur, potem je to nivo vašega znanja in kapacitete energije.

Če (še) ne zaslužite (vpišite številko), morate za (vpišite številko) povečati svoje znanje in kapaciteto energije.

Mogoče nikoli še niste razmišljali na tak način, pa vendar je to naša realnost.

Če gremo zopet malo globlje, potem ugotovimo, da znanje in razumevanje ter način razmišljanja skoraj nikoli niso problem. Lahko jih dobimo, razvijemo in se jih naučimo.

 

Problem je Energija.

Naša omejitev je Energija. Naj razložim.

Na prvem mestu je to sama kapaciteta Energije. Nekdo ima kapaciteto Energije ekvivalentno 1000 Eur, 2000 Eur, 5000 Eur in tako naprej. Če je naša kapaciteta Energije, to je kapaciteta, s katero se rodimo, premajhna, ne moremo doseči rezultata, ki ga želimo.

Potem pa so tu naše blokade. Kažejo se kot strahovi, dvomi, pomanjkanje poguma, velike vizije, sposobnosti delovanja pod pritiskom. Te blokade so predvsem odvisne od zdravja naših notranjih Energijskih organov.

Lahko imamo veliko vizijo, si želimo, se izobražujemo, trdo delamo, vendar, če nas ne podpirajo naši Energijski notranji organi, če je naša energija razpršena, če je polno blokad, ne moremo doseči rezultata, ki ga želimo.

To so stvari, ki jih lahko raziskujemo in analiziramo v vsakodnevnem življenju. Zakaj je nekdo uspešen, dosega takšne rezultate in zakaj se nekdo trudi in mi stvari ne uspevajo.

Pravijo, “samo nebo je meja”. V Dubaju piše, “nebo dejansko ni naša meja”. Vse to je skoraj res.

Edina naša meja je naša kapaciteta Energije. In dobra novica je, da je mogoče to kapaciteto Energije povečati in ojačati naše Energijske notranje Organe, z Energijskim Treningom.

 

Energijski Trening je najbolj napreden sistem dela Osebne Rasti

Energijski Trening je najbolj napreden sistem dela Osebne Rasti, ki združuje Energijske tehnike s klasičnimi tehnikami osebne rasti in povezuje oba svetova.

Rezultat je skupek znanja in Energije. Na žalost večina ljudi raziskuje in razvija samo prvo. In na žalost se ti vrtijo v krogu, upajo in iščejo še eno knjigo, še eno delavnico in še eno informacijo, ki jim bo pomagala do rezultata.

Bil sem tam in delal to. Deset let nazaj sem imel eno večjih zbirk motivacijskih programov, marketinških tehnik, treninga prodaje, 1TB vsega skupaj na računalniku. Kar precej za tisti čas.

Ni mi pomagalo. Ves čas sem delal na sebi, se izobraževal, pa nisem mogel narediti preboja.

Potem pa sem se spoznal s treningom Energije in vse se je spremenilo.

Brez Energije ne moremo ničesar. Z Energijo pa vse to, kar imamo v sebi in vse naše znanje dvigne do nove dimenzije. PS. Za več informacij mi pošljite sporočilo.

Similar Posts