Vedno sem si želel biti uspešen. Vendar mi ni šlo vse po planu.

Začel sem svoje podjetje. To je bila moja prva zaposlitev.

Požiral sem znanje in se naučil vsega, kar sem lahko. Poskušal sem se prebiti.

Vendar ni šlo.

Iskal sem in bil obupan. In končno našel pot. Ko je učenec pripravljen, pride učitelj. Odkril sem trening Energije.

Poglejmo enostavno formulo. Naš Rezultat = Znanje (mindset) + Energija.

V preteklosti sem vlagal v svoje znanje, razumevanje in informacije. Vse to pa ne deluje brez Energije. Si predstavljate, da bi imamo v garaži najboljši avtomobil na svetu, vendar brez goriva. Nikamor se ne moremo peljati.

Na enak način je Energija gorivo za naše Rezultate.

V življenju imamo “življenjsko energijo” in “kreativno energijo”. Življenjska energija je tista, ki jo potrebujemo za obstoj, življenje, delovanje. Kreativna ali spolna energija pa je tista, ki jo potrebujemo za doseganje rezultatov in služenje denarja.

Rodimo se z omejeno količino energije. Življenjska energija je tista, ki jo lahko regeneriramo s spanjem, hrano, počitkom in meditacijo. Kreativno energijo pa je veliko težje regenerirati.

Za doseganje rezultatov potrebujemo kreativno energijo. Kadar kreativne energije nimamo dovolj, za doseganje rezultata porabimo našo življenjsko energijo, zaradi česar postanemo utrujeni, izčrpani in nato izgoreli.

Moja energijska inštruktorica se je od svoje kitajske mojstrice chi-gonga naučila posebne tehnike za povečanje naše kreativne energije.  

Pravijo, da je nebo meja. V Dubaju rečejo, da niti nebo ni meja. Ne bo držalo. Edina omejitev je naša kapaciteta kreativne energije.

Naučil sem se regenerirati kreativno energijo s pomočjo Energijskega pretoka,  posebne energijske meditacije in moje življenje se je začelo spreminjati.

Energijski pretok je meni edina znana metoda, ki nam pomaga regenerirati in povečati našo kreativno energijo.

In to je popolnoma spremenilo moje življenje.

Imel sem svoje sanje in jih poskušal uresničiti. Ni mi šlo. Mislil sem, da ne vem dovolj, da nimam dovolj spretnosti in da nimam pravih informacij.

Vse to sem dobil, a še vedno nisem mogel narediti preboja.

Vse se je spremenilo, ko sem spoznal svet Energij. To je bilo resnično največje odkritje v mojem življenju.

Predstavljajte si svojo energijo. Nekateri ljudje imajo večje, drugi manjše baterije z energijo. Vse se počasi praznijo.

Potem pa odkrijete, kako postati baterija, ki jo je mogoče ponovno napolniti. Kadarkoli si želite.

Nova energija je napolnila moje življenje, moje odnose in moj posel.

In zdaj je postalo moje poslanstvo, da to čudovito metodo delim tudi z vami.

Pomagal vam bom, da naredite nov Začetek in uresničite vaš Potencial! Postanete srečni, bogati in zgradite čudovito Partnerstvo z E.S.C. metodo.

Similar Posts