Danes zjutraj sem se skoraj polulal v hlače. Šlo je za las. 

Delal sem na računalniku in imel sem občutek, da moram na stranišče. Delal sem še naprej. Bil sem v flowu. 

Potem pa je postal pritisk premočan.

Odšel sem do stranišča, kjer pa je ravno moja draga pospravljala. 

Ljubica, moram na stranišče, sem ji rekel. 

Počakaj malo, samo še do konca pospravim, je odgovorila. 

Ljubica, moram na stranišče, sem ponovil. Sedaj je bil pritisk že tako močan, da sem se začel znojiti. 

Končno sva se uskladila in sem se uspel olajšati. Zakaj pa nisi prej mislil, me je vprašala. 

Dobro vprašanje. Vendar prepozno. Tema za kdaj drugič. 

Moški in ženske razmišljamo in doživljamo stvari drugače. Če ostanemo pri naravnih potrebah …

Z drago se voziva po avtocesti. Rečem ji, moram na WC in zavijem pri prvem izhodu na črpalko. 

Draga mi reče, ko boš imel priliko, mi ustavi, moram na WC. Kako nujno pa je, jo vprašam. Kake dvajset minut do pol ure ni nobenega problema, pravi. Popolnoma drug svet. 

Naj povem še en primer. Ženska vpraša moškega, ki ji je všeč ali bi šel z njo v petek popoldne na pijačo. Odgovori ji, da ne bi. Kaj to pomeni?

Večina žensk to vzame kot zavrnitev, razmišlja, da moškemu ni všeč, da ga je narobe vprašala in še kaj bi se našlo. V resnici pa ji je moški dal odgovor samo za petek popoldne in čisto nič drugega. 

Seveda, če bi bil gentelman, bi jo lahko on povabil v soboto ven, vendar, če bi bil on gentelman, ne bi ona njega rabila vabiti. To pa je že druga zgodba. Ostanimo rajši samo pri razlikah. 

Moški smo v bistvu zelo enostavni za upravljanje, treba je samo poznati prave prijeme. Smo kot medvedki. Če medvedka počohaš na pravem mestu, zadovoljno zabrunda, če pa ga špikneš na nepravo mesto, pa je lahko nevarno. 

Moški in ženske smo različni, govorimo različna jezika, stvari različno doživljamo. Edini problem je, da nam tega nihče ni povedal in nas nihče ni naučil. No edini. Poleg drugih. 

Če na tem področju potrebujete pomoč, vam lahko z mojo drago pomagava. 

V partnerstvu je pomembno, da vemo in znamo kako, še bolj pa je važno, da vemo, kam gremo, kakšna je naša vizija in naše poslanstvo. In ko to postane del nas, je prvi del precej lažje rešljiv. 

Čudovito in podporno partnerstvo je lahko največja spodbuda in podpora, ki jo imamo v življenju. Ko veš, da imaš nekoga, ki ti stoji ob strani, te podpira, spodbuja in motivira in s tabo deli najlepše trenutke. 

Zato je vredno, da takega zgradite!

Similar Posts