Rada bi, da bi bilo moje partnerstvo kot nekoč, je dejala Maja. Da bi se zopet znala pogovarjati, da se ne bi morala ves čas paziti in razmišljati kaj rečeva, da ne bova narobe razumljena.

Zadnje čase se kar precej kregava, je še dodala. Naveličana sva drug drugega in precej napeta.

Včasih se skregava, potem sva nekaj dni tiho in nato se zopet lepo vse pogovoriva. In čez nekaj dni spet po starem. In tako se vrtiva v krogu.

Razumem, sem ji dejal. Kaj pa mislite, da je šlo narobe?

Ne vem. Mislim, da se že dolgo nisva pošteno, res iskreno pogovorila. Da lahko brez skrbi poveva kaj misliva, je odvrnila.

Pa mislite, da bo pomagalo, sem jo vprašal.

Včasih nama je to delovalo, veliko sva se pogovarjala in skoraj vse sva se dogovorila, sedaj pa se je nekam izgubilo, je razočarano odvrnila.

Pa mislite, da je res delovalo, sem jo vprašal.

Kako to mislite, je začudeno vprašala.

 

Razumevanje in doživljanje partnerstva, komunikacija in naši programi so kot znanje jezika.

Poglejte, razumevanje in doživljanje partnerstva, komunikacija in naši podzavestni partnerski programi so kot znanje jezika. Ali ga znate ali pa ne. Ali pa na pol.

Če znate francosko, se lahko pogovarjate z mano in s komerkoli, ki razume francosko. Zveni logično, kajne?

In če ste znala francosko pred petimi ali desetimi leti, potem znate tudi danes. Razen, če niste znala ali pa ste samo mislila, da znate.

Na to nisem niti pomislila, je dejala Maja.

 

Na začetku, ko pridemo v partnerstvu skupaj, imamo veliko pričakovanj, energije in potrpežljivosti.

Na začetku, ko pridemo v partnerstvu skupaj, imamo veliko pričakovanj, energije in potrpežljivosti. Razumeti moramo, da vedno prideta skupaj partnerja iz podobnega energijskega nivoja in razumevanja življenja. Tukaj skoraj ni izjeme.

Na žalost nas nihče v resnici ni naučil kaj je srečno partnerstvo, kakšno vizijo in pričakovanja moramo imeti za naše partnerstvo. Nihče nas ni naučil partnerske komunikacije.

Na začetku, ko pridemo v partnerstvu skupaj, imamo veliko pričakovanj, energije in potrpežljivosti. In ta energija in potrpežljivost pokrijeta naše “pomanjkljivosti”. Znamo poslušati, prisluhniti, potrpeti in razumeti.

Sčasoma pa postajamo vedno bolj (stari) mi. In vedno manj je potrpežljivosti in vedno manj je energije. Ni res, da je sedaj kaj drugače, kljub temu, da se z leti tudi malenkost spremenimo, drugače je to, da se sedaj stvari vedno bolj kažejo. Naše razlike, naš karakter, naše neznanje.

 

Ni res, da je sedaj šlo nekaj narobe. Sedaj so se stvari samo pokazale.

Ni res, da je sedaj šlo nekaj narobe. Sedaj so se stvari samo pokazale. To je bil šok pred leti tudi za mene!

Po drugi strani pa vse to naše napačno ravnanje in reagiranje energijsko poškoduje nas in našega partnerja. Te poškodbe in energijske blokade se s časom vedno bolj nabirajo in večajo in postajamo vedno bolj občutljivi. Včasih reagiramo in se burno odzovemo že za male stvari.

Razumem, da bi rada, da bi bilo zopet vse kot nekoč. Vendar.

Še bolje bi bilo, da sedaj postavita nove prave temelje za vajin odnos.

Ključ do srečnega partnerstva je, da se spremenijo naši podzavestni programi in pozdravijo energijske poškodbe. To se najhitreje zgodi s pomočjo posebne močne energijske frekvence na Energijskem treningu. Čas ne celi ran, Energija pa jih.

Kako pa naj spremenim moje programe, je vprašala Maja.

Težko. To je podobno vprašanje kot, kako naj se naučim sama Francoščine. Lahko se, vendar je bistveno hitreje, če najdete nekoga, ki jezik obvlada in vam pomaga.

 

Naše podzavestne programe je potrebno odkriti in jih zamenjati z novimi.

Najprej je treba te programe odkriti in jih zamenjati z novimi, ki vam bodo pomagali do srečnega in izpolnjenega partnerstva. Če bi te programe lahko zamenjala sama, bi jih že in ne bi iskala pomoč.

Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, uspešna in samostojna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo.

In danes je dan, ko se lahko odločite, da začnete znova, s pravimi temelji na pravi način!

Similar Posts