Če želimo najti smisel v življenju in v našem partnerstvu je zelo pomembno,

da imamo jasne vrednote in, da imata partnerja enake vrednote.

.

Vrednote so kot temelj na katerem vse gradimo.

Naše partnerstvo.

Naše življenje.

Naš posel.

.

Nama z Miranom je zelo pomembno:

1. da imava pravi **smisel v življenju.** Ko sva ga odkrila (in to pomagava tudi najinim študentom), je le-ta postal najina motivacija.

2. da ves čas **rasteva in se razvijava**. To pomeni, da si zadajava cilje (osebne, partnerske, poslovne), ki naju dajejo v pogon, v rast, v učenje, in v razvoj. In v tem res uživava.

3. **delo** je za naju vrednota. Nisva ena tistih, ki bi verjela, da se z nič vložka, takšnega ali drugačnega dobi res, kaj vrednega. Delava in razvijava delovno etiko. Rada delava, ker naju to bogati. In ker imava rada rezultate, oz. sadove najinega dela.

4. **povezanost s sabo in z višjo silo**. Za naju zelo pomembno biti v stiku s silo, ki je večja od nas. (lahko jo imenujete Energija, Bog, Univerzum…) In hkrati s samim sabo. Božanski občutki.

5. **šport in zdrava prehrana.** Oboje je na urniku vsak dan. Ker je prav tako pomembno, kaj damo vase, da ohranjava svojo energijo svežo, akumulatorje pa polne. No, slednje nama jih pomaga ohranjati in še večati energijska tehnika “energijski pretok”.

6. **branje knjig.** Tudi to je vsak dan na sporedu. Bereva knjige iz katerih se lahko, kaj naučiva. Od osebne rasti in posla.

7. **molitev in meditacija.** Ki je veliko več kot le to. Gre za način, kako se povežemo z višjo silo, Energijo, Bogom, Stvarstvom…in dobimo odgovore, ki jih potrebujemo (to tudi učiva na najinem Energijskem treningu).

.

Vse to najino življenje in najin odnos ohranja svež in zanimiv.

Ker se vedno učiva, drug drugega izobražujeva. In se imava vedno, kaj za pogovarjati.

.

 

p.s. Kakšne so pa tvoje/vajine vrednote?

 

Similar Posts