Menu Close

Zakaj so moški pr**ci?

Zakaj so (vsi) moški taki prasci, je vprašanje, na katerega občasno naletim. Pa poglejmo.

Za začetek se absolutno ne strinjam, da so vsi, so pa res nekateri, ravno tako pa tudi nekatere ženske. Pa to ni tako bistveno. Recimo rajši, da so moški in ženske na različnih nivojih, obnašanja, komunikacije, razumevanja življenja in vizije.

Je pa tukaj vprašanje, ki pa je bolj pomembno kot to. Do njega pa bomo prišli malo kasneje.

Koliko je vreden avto, ki se ves čas kvari?

Recimo, da nam nekdo reče: “Zakaj se vsi avti tako kvarijo?” Legitimno vprašanje.

Najprej pa bi osebo vprašal, koliko je vreden ta avto, ki se ves čas kvari. Načeloma se kvarijo poceni avti, slabo vzdrževani. Malo denarja, malo muzike, pravimo pri nas.

Če želiš boljši avto, potrebuješ investirati vanj več denarja in potem ni nobenih problemov. Seveda pa moraš denar imeti. Če nimaš denarja, moraš postati boljši, uporabnejši, vrednejši za tržišče, podjetje, ki te nagradi z več denarja in potem imaš lahko boljši avto. Avto, ki čudovito deluje in se ne kvari.

 

Če ves čas naletimo na neke čudne partnerje, pomeni, da kupujemo avte brez vrednosti!

Precej podobno je v partnerstvu in odnosih nasploh. Če ves čas naletimo na neke čudne partnerje, če so okrog nas vprašljivi ljudje, enostavno pomeni, da kupujemo poceni avte brez vrednosti.

Če želimo srečati boljše partnerje, če želimo biti v družbi ljudi, ki so polni spoštovanja, ljubezni, zaupanja in imajo vizijo za življenje, potem moramo mi postati boljši. Začeti moramo bolj spoštovati sebe in druge, se imeti radi in začeti razmišljati bolj pozitivno.

Vprašanje ni zakaj so moški prasci ali zakaj so ljudje negativni, ampak zakaj jaz srečujem takšne partnerje in sem v družbi takšnih ljudi. Zato!

To pa ne pomeni, da mora pri tem tudi ostati. Ljudje se lahko spremenimo, zrastemo, razvijemo, se preselimo, lahko postanemo boljši, bolj ljubeči in bolj pozitivni.

Ljudje, ki pa so trenutno okoli nas, pa nam samo kažejo kje smo. In če nam to ni všeč, se lahko spremenimo.

Včasih ljubiti nekoga pomeni, da ga zapustiš

In včasih ljubiti nekoga pomeni, da ga zapustiš, se ne družiš več z njim in si najdeš novo okolje.


Podobne objave