Menu Close

Kako se lahko ženska v partnerstvu osvobodi na pravi način?

Velikokrat naletim na situacijo, kjer je ženska v partnerstvu v podrejenem položaju. Včasih partner z njo nespoštljivo ravna, včasih mu ustreza, da je odvisna od njega.

Želja vsake take ženske je, da se osvobodi in osamosvoji. Pogledali bomo kakšna je prava pot, ki prinaša rezultate in srečo.

Večina žensk, začne delati na sebi, bere knjige, začne se udeleževati delavnic, mogoče se odloči za tudi za svetovanje. Kaj moramo pri vsem tem paziti, da odnos zaradi tega ne postane še slabši, kar je precej pogost pojav?

Ko ženska začne delati na sebi, postane močnejša, bolj samozavestna in odločna. Hkrati pa dobi novo znanje, začne videti in opaziti stvari, ki so narobe in jih je potrebno spremeniti v odnosu.

 

Ko ženska postane močnejša in bolj samozavestna, se velikokrat ujame v past.

Vse to je super in v redu. Pa vendar tukaj leži past. Ženska v tej fazi vse prevečkrat postane zadirčna in začne partnerja kritizirati. Postavlja se zase, porečete. Seveda, obstaja pa več poti, po katerih lahko to doseže. In ta zagotovo ni prava.

Če začnete doma revolucijo, ki je krvava, potem zagotovo pride do žrtev. Partnerju, ki je bil prej nespoštljiv do nje, se postavi po robu, kar je normalno. Pa vendar. Razumeti moramo, da se partner obnaša do nje zaradi tega, ker tudi sam ne čuti svoje vrednosti, ker je nesamozavesten, ker je prestrašen in šibek. Tega mu ne povejte. Svoje moči nima po naravni poti, zato svojo vrednost in sprejemanje išče na napačen način.

Če se mu postavite po robu, pride do konflikta. Ženska se osvobaja, vendar naš cilj ni samo osvobojena ženska, ampak srečno in ljubeče partnerstvo. Razen, če je zadeva že tako daleč, da želite oditi iz partnerstva in niste več pripravljena vlagati in reševati odnosa.

Ženska, ki postane močnejša, hkrati postane tudi trda.

Ženska, ki postane močnejša, hkrati postane tudi trda. Zaradi tega na tak način partnerstva ne moremo rešiti.

Pri Energijskem pristopu, ki ga delam na Energijskem treningu, ženski najprej pomagam, da pozdravi energijske poškodbe, zaradi katerih je občutljiva in velikokrat odreagira. Pomagam ji, da regenerira svojo energijo, kar bo potrebovala za svoj novi način delovanja. Hkrati pa delava tudi na tehnikah komunikacije, novi viziji samega partnerskega odnosa in samega razumevanja partnerstva. Učim jo, kako ravnati z moškim. Moški smo kot medvedki, samo na prave gumbe morate znati pritisniti. Če pa medveda razjezite, pa rezultat ni vedno najboljši.

 

Ko delamo z energijo, ženska postane močna in hkrati nežna

Ko delamo z energijo, ženska postane močna in hkrati nežna, odločna in samozavestna in hkrati mehka. Zna se postaviti zase, postaviti meje, komunicirati svoje zahteve in želje na način, da se moški ne počuti ogroženega in prizadetega. Ker je pozdravila svoje rane preteklosti, se lahko z moškim pogovarja na miren in odločen način, njegove pripombe, ki so jo prej prizadele, je ne ranijo več in lahko na subtilen način pomaga svojemu moškemu, da tudi on začne na drugačen način gledati na situacijo in se začne spreminjati.

Samo nežna in močna ženska lahko spremeni svoje partnerstvo.

Samo ženska z dovolj energije lahko mehko vztraja, dokler ne doseže svojega cilja. In samo takšna ženska je resnično osvobojena!

PS. Za več informacij o Energijskem treningu in spreminjanju partnerstva pa me kontaktiraj.


Podobne objave