POVZETEK VIDEA:

Ali lahko z delom na sebi rešimo tudi naše partnerstvo, je bilo vprašanje, ki sem ga dobil pred kratkim. Slišala sem in prebrala, da če delaš na sebi, če se spremeniš, se spremenijo ljudje in svet okoli tebe in na ta način rešiš tudi svoje partnerstvo. Pa je to res?

 

Ko delaš na sebi, se spremeni tisto, na čemer delaš!

Ko delaš na sebi, se spremeni tisto, na čemer delaš! Če na fitnesu treniraš noge, se spremenijo noge, če treniraš roke, postanejo močnejše roke. Enako je pri osebni rasti. Če delaš na komunikaciji, se izboljša tvoja komunikacija, če pa delaš na razumevanju in razvijanju partnerstva, pa se spremni in razvije tvoje partnerstvo.

Osebna rast pomeni ponavadi delo na sebi na področju samozavesti, samozavedanja, motivacije, fokusa, ponavadi tudi večjih rezultatov na sebi. In ponavadi ne vsebuje raziskovanja in spreminjanja partnerske komunikacije, pričakovanj v partnerstvu, vizije in vrednot partnerstva, blokad in podzavestnih programov, ki se v partnerstvu aktivirajo.

 

Delo na partnerstvu vsebuje delo na sebi, obratno pa ponavadi ni res.

Zato je veliko ljudi presenečenih, ker delajo na sebi, njihovo partnerstvo pa ne napreduje in se ne spreminja. Delo na partnerstvu vsebuje delo na sebi, obratno pa ponavadi ni res. Če delamo na sebi in želimo spremeniti svoje partnerstvo, moramo delati tudi na področju partnerstva!

Similar Posts