Rada bi vedela ali imava z mojim partnerjem kako dušno pogodbo, je vprašala Tina. S partnerjem sva na tem, da se odločiva ali greva narazen ali ostaneva skupaj in bi mi ta informacija pomagala, je še dodala.

Vi mi zagotovo lahko poveste, ker znate komunicirati z vodniki, kajne, jo je zanimalo.

Razumem Tina, sem ji odgovoril. Razumem vašo skrb in vprašanje. Pa poglejva.

Dušna pogodba ali dušni dogovor lahko obstaja, to je pač nekaj, kar se duše dogovorijo preden se rodijo.

Vse te stvari so res in obstajajo. Pa poglejva ali nama to v tem trenutku pomaga.

Lahko med vama obstaja pogodba ali obljuba, vendar, če je vidva ne znata ali ne želita držati, vama to nič ne pomaga.

Pogodba lahko pomeni, da vaju nekaj vleče skupaj, kar si mogoče sama ne znata razložiti. Vse to je res, tako deluje energija. Pa vendar.

Ključ partnerstva je spoštovanje in pričakovanje. Partnerja spoštuješ in imaš do njega neka pričakovanja. In on do tebe. Potem so tu še skupne vrednote, vizija, znanje o partnerstvu. Vse to je zelo pomembno.

Če tega ni oziroma ne deluje, vam ne pomaga nobena pogodba. Še zemeljskih se ne znamo in zmoremo držati.

Poglejte. Zadnje čase se ogromno ljudi ukvarja z duhovnostjo in energijo. Dobivajo sporočila, uvide, vizije in razne razlage. Nivojev je ogromno in niso vsi povezani z najvišjim nivojem, kot imajo občutek.

Moja izkušnja in razumevanje je sledeče. Resnica je zelo enostavna. To je ljudem težko sprejeti. Koraki življenja, uspeha, sreče in ljubezni so zelo enostavni. Zato jih ljudje težko sprejmejo. Ne more biti res, je preveč enostavno. Kaj pa, če je?

Vedno, ko slišim globoke razlage, razne nivoje, pete, šeste, sedme dimenzije, bolj, kot je komplicirano, bolj se obrnem in grem mimo. To NISO visoki nivoji. To je duhovno kompliciranje, kamor lahko zaideš in se zgubiš. Ljudje to kupujejo. Visoki nivoji so PREPROSTI!

Ljudje kupijo “sporočila iz onostranstva” od mrtve babice za velik denar in so srečni, niso pa pripravljeni vložiti vase, v svoj razvoj, v svojo prihodnost, svojo partnerstvo in svoje življenje. Ker je treba nekaj narediti, ker je treba delati, konkretno.

Gospod, kako mi kažejo zvezde, ali bom dobila službo, bom srečala partnerja, so pogosta vprašanja. Seveda boste, če boste kaj naredila, če boste poslala kako prošnjo, naredila nekaj na sebi, da boste postala zanimiva za partnerje.

Ne razumite napačno. Energija je pomembna. ZELO pomembna. Pomembno je s kakšno energijo pošljemo prošnjo, kakšno energijo oddajamo, če želimo novega partnerja. Energija so zakoni, ki jih moramo razumeti in živeti, če želimo dobiti rezultat.

Brez prave ENERGIJE ni rezultata. Brez pravega ZNANJA in RAZUMEVANJA življenja ni rezultata. In razumeti in živeti moramo OBOJE.

PS. Želiš narediti korak naprej v življenju, izboljšati partnerstvo, postaviti prave temelje za uspeh. Lahko ti pomagam. Za več informacij me kontaktiraj.

Similar Posts