Želim, da je moj partner do mene bolj obziren, spoštljiv in me ne kritizira ves čas. Želim, da bi se z njim lahko pogovorila in da se lahko stvari dogovoriva.

Kaj naj mu rečem, kako naj mu to povem, kako naj to dosežem?

Ne gre za besede, ne gre zato, kako mu nekaj povemo, gre za to s kakšno energijo nekaj povemo ali pa vprašamo.

Vsi imamo izkušnjo, da se različni ljudje različno obnašajo do drugih ljudi

Vsi imamo izkušnjo, da se različni ljudje različno obnašajo do drugih ljudi. Lahko pogledamo kjerkoli, v gostilni, na blagajni. Gospa na blagajni bo do nekoga spoštljiva, zopet drugega bo skoraj spregledala.

Ali pa moški, ki je nespoštljiv do svoje partnerke, je pa spoštljiv in obziren do sodelavcev s službi. Ste že to kdaj opazili? Zakaj gre?

 

Naša vibracija, ki jo oddajamo in jo začutijo drugi ljudje, odloča o tem, kako se drugi vedejo do nas.

Kako lahko to vibracijo spremenimo?

Naša vibracija je odvisna od naših podzavestnih programov in naših prepričanj. Program, ki nam ne služi, moramo identificirati in ga zamenjati s takim, ki nas podpira. Praktično gre za notranji dialog, ki ga imamo zavestno ali nezavestno sami s sabo v trenutku med tem, ko se nam nekaj zgodi in našim odzivom.

Najhitreje lahko svojo vibracijo spremenimo, če začnemo delati z nekom, ki zna čutiti Energijo.

Najhitreje lahko svojo vibracijo spremenimo, če začnemo delati z nekom, ki zna čutiti Energijo. Nekaj časa nazaj sem delal z gospo, katere mož je bil nespoštljiv do nje. Nespoštovanje je vedno v paru in na nek način je bila tudi ona nespoštljiva do njega, le tega se ni zavedala.

Začela je zavestno kontrolirati svoje odzive in situacije se je zelo izboljšala. Povedala mi je, da se sedaj ne odziva več na moževo pritoževanje in je tiho. Bila je tiho, pa vendar sem še vedno čutil določeno mero njene energije nespoštovanja. Njene misli o njemu so oddajale vibracijo. Ona pa je mislila, da je že vse v redu. Njen partner se je še vedno občasno negativno odzival na njeno (negativno) energijo in dokler se to še dogaja, še nismo dovolj naredili na sebi.

Ko resnično spremenimo svojo energijo, oseba na drugi strani “nima več dovoljenja“, da se na nespoštljiv način obnaša do nas. To je prvi korak. Naslednji pa je, da pozitivno začnemo vplivati (če želimo in imamo interes seveda) na to osebo in se ta oseba začne spreminjati.

Similar Posts