Ali delate v življenju resnično to, kar si želite? Ali kdaj pomislite, kako bi bilo, če bi imeli drugačno službo, služili denar in delali stvari, ki so bistveno drugačne, kot tiste, katere delate sedaj?

Če je odgovor da, potem po vsej verjetnosti ne živite svojega potenciala.

Vaša sposobnost je mogoče, da si zapomnite številke, ste dobri v računanju in ste se zato odločili za poklic ali delo računovodje, v resnici pa si želite ukvarjati se z umetnostjo. Mogoče želite slikati, postati igralka.

Ogromno ljudi je na podlagi svoje sposobnosti sprejelo varno odločitev, ker jim je strah, mogoče mnenje staršev ali okolice preprečil, da bi se odločili in sledili svojemu srcu.

V mladosti sem se ukvarjal s športom in moja želja je bila nadaljevati v tej smeri tudi študij. V tistih časih si po končani fakulteti za šport imel v glavnem možnost postati učitelj telovadbe, ja precej sem že v letih, hehe, osebnih trenerjev še ni bilo in sem moral najti drugačne možnosti.

Opciji sta bila strojna in elektro fakulteta in nekateri moji strici, ki so študirali elektro, so bili malo “čudni”, zato sem pristal na strojni fakulteti. Po dveh letih študiranja strojništva pa sem odšel v svet raziskovat življenje.

Začel sem se ukvarjati z Energijo in razvil intuitivne sposobnosti. Intuitivno lahko dobim odgovore na vprašanja glede situacije strank, ne glede na področje. Lahko dobim odgovor s področja osebne rasti, partnerstva ali kreativnosti. To je moja sposobnost. Zadnje čase sem v glavnem svetoval in pomagal strankam na področju reševanja partnerstva.

Moja sposobnost pa ni moj potencial. Moj potencial je, da v življenju želim doseči svoj Potencial in da pomagam to doseči in živeti tudi drugim. In moje življenje je hkrati raziskovanje, kako lahko moje sposobnosti spremenim in zaživim svoj potencial.

Kaj pa je vaš potencial? Potencial je lahko vaša sposobnost, ki jo še niste razvili, pa vendar globoko v srcu čutite, da bi jo želeli živeti, mogoče celo služiti z njo, se ji posvetiti.

Ne pustite, da vaš potencial umre v vašem srcu, želeč in hoteč, da se enkrat razvije.

Mogoče je danes tak dan, da ga spustite na plan.

Similar Posts