Ali se zavedaš pomembnosti tega, kar se dogaja pod tvojo “streho”?

Ali kdaj pomisliš, da tvoje misli in tvoji občutki res kreirajo tvoje življenje. Pa ne govorim o zakonu privlačnosti, čeprav to je. Ali se zavedaš pomembnosti tega, kar se dogaja pod tvojo “streho”?

Naša čustva, mentalno stanje, naše misli, naša energija, so področje, ki ga dejansko najbolj podcenjujemo v življenju. Ko nam je težko, smo razočarani, žalostni, prestrašeni, zaskrbljeni, ko ne najdemo rešitve, ko se vrtimo v krogu, kakšni so ponavadi naši zaključki?

Bom že rešil, bom že našel pot, do tega moram priti sam, nihče drug mi ne more pomagati, sam moram najti rešitev. Zveni poznano? In potem se vrtimo v začaranem krogu, trpimo in vendar prepričani, da je vse, kar se dogaja na našem mentalnem, miselnem in čustvenem področju naša domena in moramo najti rešitev sami.

Kaj pa, ko zbolimo, izgubimo službo, se nam poruši partnerstvo, nam grozi ločitev, nas doleti finančna izguba, podjetje gre v stečaj? Takrat pa se zbudimo in začnemo mrzlično iskati rešitev. Sedaj gre zares, kdo mi lahko pomaga, na koga se lahko obrnem?

Zakaj se budimo in začnemo iskati rešitev ŠELE, ko se nam zgodijo takšne stvari? Zakaj nismo poiskali pomoči takrat, ko smo opazili, da se slabo počutimo, da nam je drastično padla motivacija, da smo brez energije, da so naše misli večino časa negativno nastrojene, nam niha čustveno razpoloženje, smo preveč pogosto razočarani, celo jezni, ne moremo pregnati skrbi in smo večino čas napeti?

Kaj je bilo prej Jajce ali Kura? Ali naše misli res kreirajo naše življenje? Ali pomislimo, da naše misli in čustvena stanja kreirajo naše življenje samo, ko pomislimo na zakon privlačnosti?

To je zakon privlačnosti! Fiziki, računalničarji, strojniki in ostali strokovnjaki, se bodo strinjali, da če je napaka v programu sistema, prej ali slej pride do napake sistema in porušitve. Če je v programu napaka, so izdelki neuporabni, če je v programu napaka, nam računalnik daje napačne rezultate.

In vendar. Smo pripravljeni reševati naše zdravje, naše partnerstvo, naše finance, naše odnose, naše življenje, šele, ko se pojavijo fizične manifestacije, fizični rezultati naših misli, naših čustev, našega doživljanja, naše energije. Prej pač ni časa in ni denarja za take stvari. Bomo že nekako rešili. Še vedno smo. Ali pa tudi ne.

Jajce ali kura? Smo slabo razpoloženi in razdraženi, jezni, razočarani, ker smo zboleli, ker nas je zapustil partner, ker se je v službi zgodilo to in to ali se je to in to zgodilo, ker smo bili slabo razpoloženi in razdraženi, jezni in razočarani?

Vprašajte Programerje!

Prazniki, konec leta, obletnice, so čas, ko se za hip ustavimo in zamislimo. Čas analiz, takšnih in drugačnih. Prvi namig je, da se vprašamo ali naši programi brezhibno delujejo in ali mogoče potrebujejo servis, spremembo programa, odpravo napake, reset, nove nastavitve, serviserja. In to je hkrati tudi čas daril, takšnih in drugačnih. In drugi namig je, da začnemo razmišljati o drugačnem darilu. Darilu zase! Podari si novo priložnost, podari si nove programe in novo razumevanje, podari si nove temelje, podari si novo življenje, podari si delo z mentorjem, ki ti lahko pomaga do vsega tega. In to lahko postane tvoja najboljša odločitev in najboljše darilo, zate!

Similar Posts