Kontaktira me Simona, da bi ji pomagal pri reševanju njenega partnerstva. Vedno naleti na napačne moške. 

Pogovoriva se, kaj se dogaja, malo ji razložim zakaj se ji to dogaja in obljubi, da bo razmislila o treningu. 

Čez nekaj dni mi javi, da ji njena intuicija govori drugače in se ne bo odločila za sodelovanje. Ni problema. Pa vendar. 

Zagotovo si ne želim delati z nekom, ki ne čuti, da bi delal z mano. Zagotovo tudi moj način ni za vsakogar. Predvsem je precej direkten in povzroči hitro spremembo in rezultate, česar pa se veliko ljudi boji. Pa to je druga zgodba.

 

Kako deluje intuicija?

Poglejmo torej, kako deluje intuicija. Intuicija je povezava z našimi vodniki in angeli. 

Naši vodniki in angeli so na približno istem nivoju, kot smo mi sami. Torej imajo tudi oni velikokrat napačne informacije, nam dajejo napačne nasvete. 

Bolj, kot se razvijamo mi, bolj se razvijajo tudi oni in na ta način nam naša intuicija daje vedno bolj točna navodila. 

Simona je uporabljala svojo intuicijo in ji je zaupala. Pa vendar. Kako to, da jo je njena intuicija (večkrat) pripeljala do napačnega partnerja? Kako to, da jo je njena intuicija, intuicija, ki jo ona dnevno uporablja, pripeljala v težave? 

Kako je to mogoče? Se kdaj vprašate? Odgovor sem vam dal že zgoraj. 

Mogoče je to za nekoga nekaj novega, mogoče celo šokantnega. Mogoče ste celo razočarani, ker ste mislili, da je vaša intuicija, vaše vodstvo, nezmotljivo. 

Če bi bilo to res, bi bili mi vsi srečni, živeli s pravimi partnerji, našli prave službe in imeli dovolj denarja. Pa na žalost ni tako.

 

Vse v življenju raste in se razvija

Vse v življenju se razvija, razvijamo se mi, razvija se vesolje in razvija se duhovni svet. Razvijajo in rastejo tudi naši vodniki. 

Zato pa imamo mentorje in coache. Da nas vodijo. Intuicija mojega mentorja je natančnejša, kot moja, zato se učim od njega in zato me vodi. In hkrati z mano se razvijajo vodniki in moja intuicija, moja povezava z njimi. 

Nekateri duhovni sistemi poznajo iniciacijo, to pomeni, da te tvoj učitelj inicira, ti pomaga na nov nivo, kjer dobiš novega vodnika. 

Kako torej lahko uporabljamo svojo intuicijo? Intuicijo poslušamo, vendar, dokler še nimamo konstantnih rezultatov, ki si jih želimo, navodila intuicije preverjamo pri svojem mentorju. 

In ko so navodila, ki jih dobivamo mi sami, enaka kot jih za nas dobiva mentor, potem smo na dobri poti!

Poslušajte intuicijo in se učite. Bodite čudoviti!

Similar Posts