Pred nekaj dnevi sem se pogovarjal z Matejo, uspešno podjetnico v zgodnjih petdesetih letih.

Miran, vi se ukvarjate z Energijo, je dejala. Povejte mi, čutim, da mi zmanjkuje Energije, počasi se me loteva izgorelost, kaj naj naredim?

Slišala sem veliko nasvetov, spremenila sem že svoj življenjski slog, skoraj vsak dan se gibljem, več časa posvetim počitku in spanju, bolj zdravo se hranim, pa vendar. Še vedno se počutim utrujeno.

Vem, vsi mi svetujejo, naj zamenjam službo. Verjamem, da bi bila to rešitev. Kar nekaj mojih znancev je to že storilo, pa vendar. Zaenkrat za mene to ne pride v poštev.

 

Ni potrebno izgoreti, biti utrujen, če delaš stvari na pravi način.

Všeč mi je delo, vse, kar imam, sem si trdo prislužila, uživam v izzivih. Vem, denar ni vse, to mi vsi pravijo, pa ne gre samo za denar. Počutim se izpolnjeno, ne bi se želela še posloviti. Ogromno stvari je, ki bi jih rada dosegla.

Popolnoma vas razumem, sem odgovoril. Obstaja rešitev. Sam sem se nekdaj ukvarjal z vrhunskim športom. Veliko treniral. Ljudje napačno razumejo. Ni potrebno izgoreti, biti utrujen, če delaš stvari na pravi način. V vrhunskem športu je vse kombinacija treninga in regeneracije. Na koncu dneva pa je vse Energija.

Vedeti morate par stvari glede Energije. Prvo je to, da se ljudje rodimo z omejeno količino, kapaciteto Energije, ki jo v toku življenja porabljamo. Energijo pa lahko razdelimo na življenjsko in kreativno.

Življenjsko energijo potrebujemo zato, da živimo, da funkcioniramo, se gibljemo. In to Energijo lahko regeneriramo preko hrane, spanja, športa, počitka in meditacije.

 

Kreativno Energijo potrebujemo, da kreiramo, delamo rezultate

Potem pa je tu kreativna Energija, ki pa jo potrebujemo, da kreiramo, delamo rezultate, ustvarjamo kapital. Ljudje, ki imajo veliko kreativne Energije so kreativni, imajo veliko idej, so uspešni, znajo prepričati ljudi, so atraktivni.

Ljudje, ki imajo več kreativne energije, lahko delajo na večjih projektih, vodijo več ljudi in zaslužijo več denarja. Več, kot imaš kreativne energije, večje rezultate lahko kreiraš.

Problem je v tem, da imamo z leti, ker jo dnevno porabljamo, še posebej zaradi stresnega dela in načina življenja, vedno manj kreativne energije. To lahko dnevno opazimo in občutimo pri sebi in ljudeh okrog sebe.

Če želite še naprej opravljati svoje delo, za kar potrebujete več energije ali tudi če želite zaslužiti več denarja, za kar rabite povečati kapaciteto kreativne energije, vam priporočam tehniko Energijskega pretoka. S tehniko se energijsko napolnite in pozdravite poškodbe, ki so nastale od stresa in vsakodnevnega hitrega tempa življenja.

 

Ni vam potrebno zamenjati službe, če se naučite Energijskega pretoka

To je vsekakor dobra novica. Ni vam potrebno zamenjati službe, iskati nove karierne rešitve. Dvajset do trideset minutna dnevna rutina vam bo pomagala, da se napolnite in regenerirate in sčasoma zopet delujete na starem nivoju. Z rednim prakticiranjem pa se vaša energijska kapaciteta lahko še poveča.

Ni se vam treba odpovedovati svojim željam, sanjam in ciljem. Ta tehnika je meni spremenila življenje, pomagala je številnim mojim strankam, da so povečale svoje prihodke, nekatere tudi med 500 in 1000 Eur dodatno, mesečno. Vse to je super, najbolj pomembno pa je, da lahko dosežete svoje sanje in dosežete jih z bistveno manj truda in več energije.

PS. Za več informacij me kontaktirajte.

Similar Posts