Nikjer ni pravih moških, takih, ki jih zanima osebna rast. Srečujem same poročene. Vsi bi samo, saj veš tisto od mene. Rajši sem sama, kot pa, da moram zopet ukvarjati z nekom in skrbeti za še enega malega otroka.”

Je res tako hudo, res ni pravih moških? Zakaj je lažje biti sam? 

“Končno lahko zadiham. Ne želim še enkrat ponavljati istih zgodb, iti skozi enake situacije. Želim si nekoga, ki bi me lahko sprejel takšno, kot sem, pa ga ne najdem.”

Res, jih ni, pravih partnerjev? Ali pa jih samo ni v naši frekvenci?

 

Tisto, kar smo pritegnemo v svoje življenje

Tisto, kar smo, tisto, kar vibriramo, pritegnemo v svoje življenje. In ko tega ni v našem življenju, je težko razumeti, da je z nami nekaj narobe, da smo sami manifestirali našo situacijo. 

Z nami ni prav nič narobe, mi smo v redu, vsaj načeloma. Pa vendar. Mogoče napačno razmišljamo, mogoče imamo napačna pričakovanja, mogoče ne razumemo odnosov, mogoče ne znamo dovolj partnerske komunikacije. 

 

Zakaj se je vesolje zarotilo prosti meni?

Vem, ni enostavno. Kako se lahko to meni zgodi, čeprav si želim več? Zakaj se to dogaja meni, ki sem iskren, pošten, želim biti srečen in iščem ljubezen? Si želim preveč? Se je vesolje zarotilo proti meni?

Pred leti sem bil v Partnerstvu, kjer sva se skoraj pobila. Za mirno ločitev sva potrebovala odvetnika.

Bil sem v Partnerstvu, kjer sva v štirih letih štirikrat šla narazen in štirikrat skupaj. Vrtela sva se v krogu in nisva znala naprej. Na koncu sva šla narazen.

Bil sem v Partnerstvu, kjer je navzven vse zgledalo čudovito in bi večina ljudi ostala skupaj. Ugotovila sva, da imava različne interese in ne bova mogla drug drugega resnično osrečiti. Zato sva šla narazen.

Sedaj sem v Partnerstvu, ki je čudovito. Skupaj gradiva najino poslanstvo. Živiva svoje sanje in drugim pomagava zgraditi čudovito Partnerstvo!

 

Dajte si še eno priložnost

Kaj se je spremenilo v tem času? 

Kot prvo sem zgradil jasno sliko, kaj si želim od partnerstva in kakšno partnerstvo si želim. 

Naučil sem se partnerske komunikacije, naučil, kako poslušati, kako komunicirati. 

Naučiti sem se moral, kaj so prava pričakovanja, kaj dejansko lahko pričakujem od odnosa, česa ne morem in kaj moram biti pripravljen sam prispevati v tak odnos. 

In kot skupek vsega tega, sem dobil jasno sliko, kdo in kaj moram sam postati, da lahko v svoje življenje pritegnem takšno partnerko in zgradim takšno partnerstvo. 

Če še nimate partnerstva, kot si ga želite, če ste obupali, ste sprijaznili, da vam pač ni namenjeno, da ni pravih moških in da niste rojeni pod srečno zvezdo, imam za vas izziv. 

Dajte si še eno priložnost! Če je uspelo meni, ki sem bil dvakrat poročen in dvakrat ločen, kljub temu, da sem si iskreno želel zgraditi ljubeč odnos in mi je vse šlo narobe, potem bo tudi vam. Ne glede koliko ste stari.

Seveda, če boste upoštevali prave korake in jih delali na pravi način. In tukaj vam lahko pomagam. 

 

Novega partnerstva (in novega življenja) ne morete zgraditi na star način, s starim razumevanjem in starim delovanjem. 

Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, samostojna in uspešna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo.

Prvi korak je, da postanemo takšni posamezniki. 

In potem bo naša vibracija v naše življenje pritegnila tisto, kar vibriramo. 

D.N. (Domača naloga): Napišite si na list papirja, kaj si želite od partnerstva in kakšna oseba bi morali postati, da lahko imate takšno partnerstvo. 

PS. V kolikor čutite, da so vaša pričakovanja mogoče napačna, niso skladna s partnerjevimi in jih ne znate uskladiti, ali pa ne veste, kako postati takšna oseba, pa me lahko kontaktirate in vam pomagam. 

Similar Posts