Še nikoli se nisem počutila tako osamljeno, mi je na pogovoru zaupala Mateja. Imava vse, kar sva si kdajkoli želela, lahko rečem, da sva uspešna, pa vendar. Bojim se, da sva izgubljava drug drugega.

S partnerjem ne najdeva časa drug za drugega, ne vzameva si časa zase. Nimam želje po romantiki, izogibam se intimnosti. Za intimnost sva preveč utrujena.

Pogrešam najin smeh, pogrešam sproščenost v odnosu, pogrešam najine trenutke. Pogrešam igrivost v odnosu, ne znava več uživati, ne znava se več imeti lepo.

Ne znava več razveseliti drug drugega, odtujila sva se. Želim si nekaj več. Partner prihaja pozno iz službe, ves čas ima svoje obveznosti.

Oddaljila sva se, ne čutiva se več povezana. Nehala sva dajati drug drugemu, nehala sva delati stvari drug za drugega. Oba si na nek način želiva več, pa ne veva kako, počutiva se zataknjena in tako živiva iz dneva v dan.

Je res to začetek nekega konca?
.

Začetek konca ali začetek novega začetka, je naša odločitev!

Odvisno. Lahko pa je to začetek novega začetka, sem ji dejal. Veliko parov pride do te točke; večina se jih na žalost sprijazni in tako živi dalje, nekaj pa se odloči in hoče drugačno življenje. Poskušajo se pogovoriti in narediti nek nov začetek. Kar je odlična poteza in nekaj čas deluje.

Problem je v tem, da se je skozi leta nabralo veliko stvari, ki jih ne moreš, kar tako spremeniti, z enim pogovorom.

Žena ni stroj, ki jo popraviš (se pogovoriš) in zategneš par vijakov in je potem vse v redu. Ženske pa tudi zmotno zaključijo, če so one predelale in so pripravljene iti naprej, je za moškega tudi vse v redu. Če moški nič ne reče, potem še ne pomeni, da se strinja in je z njim vse v redu. PS. Pa ne ga sprašujte ga, če je to res, ker vam ne bo tega povedal. Zato sem vam jaz.

 

Če hočemo narediti nov začetek, moramo pozdraviti rane preteklosti.

Če hočemo narediti nov začetek, moramo pozdraviti rane preteklosti. Razrešiti čustveno, energijsko in jih zaceliti.

Za nov začetek je treba precej potrpežljivosti in energije. Ko se začetni zagon nove odločitve porabi, gremo prehitro na stare odzive, stare načine in zopet drvimo v smer odkoder smo ravno prišli. Na žalost je to nekaj, kar večina parov preveč podcenjuje. Naredijo nov začetek, nekaj časa je v redu in potem zdrsnejo nazaj in večina jih sploh ne opazi, dokler ni prepozno in se soočijo z novim razočaranjem.

Za nov začetek je potrebno imeti podporo.

Za nov začetek je potrebno imeti podporo. Najprej nekoga, ki te lahko vodi, ti svetuje korake, ti pomaga pri razreševanju in zdravljenju preteklosti. Za nov začetek potrebuješ dovolj energije, da lahko delaš na sebi in slediš procesu, ki te vodi v partnerstvo, ki je drugačno, kot prej, odnos, ki ga razvijaš in traja.

V mojem Programu Čudovitega Partnerstva, ti nudim vse to. Pomagam ti narediti prehod za vzpostavitev novega odnosa in ponovnega zbližanja. Novega smisla odnosa in vizije. In nov začetek je lahko bližje, kot si predstavljaš!

PS. Za več informacij mi pošlji sporočilo.

Similar Posts