Menu Close

Kaj te poganja?

Kaj je tisto, kar te poganja v življenju, kaj je tisto zaradi česa se zjutraj zbujaš in si motiviran/a, da greš novim uspehom naproti? Zakaj želiš napredovati, delati na sebi, dosegati nove rezultate, doprinašati svetu? Kaj te poganja?

Večino ljudi, na žalost poganjata strah in bolečina. Strah, da ne bo še slabše, strah, da ne bodo brez denarja, bolečina, ko se poslabšajo odnosi, ko ni več intimnosti, ko partnerstvo začne razpadati, ko se vrtijo v krogu in spoznajo, da tako več ne gre, da nima smisla nadaljevati na isti način, … Za transformacijo, spremembo življenja, pomoč, mentorstvo se odločijo, ko ni nobene druge možnosti, ko ne zmorejo več, ko res ne gre več.

Druga skupina so ljudje, ki jih zanima napredek, hočejo več, želijo se razvijati, ker jih to navdušuje. Želijo postati uspešni, razviti svoj potencial, pustiti pečat v svetu, ga spreminjati na bolje, zaslužiti veliko denarja, razvijati svoje sposobnosti. To so ljudje, ki jih poganjata napredek in razvoj. Hočejo več in hočejo postati več!

In kdo si ti, kaj pa tebe poganja? In kaj bi želel/a, da te poganja?


Podobne objave