Danes želim z vami podeliti pismo, ki sva ga dobila od stranke, v katerem opisuje izkušnjo sodelovanja z nama. ✨

Draga Karmen in Miran!

Kako doživljam delo z vama in kaj prejemam od vaju? Zelo dragoceno mi je, da nudita couching v paru. Ogromno mi dajeta z zgledom vajine povezanosti, sodelovanja in komuniciranja.
S tem mi omogočata celovito vodstvo. Celovito v smislu, da sem podprta tako iz ženske strani kot iz moške. Oba mi dajeta varnost in podporo, ki pa ju drugače doživljam.

Pri tebi Karmen se počutim kot v materinem objemu – nežno, ljubeče, brezpogojno sprejeto in iz tega objema sem pripravljena slišati stvari, ki jih je težko slišati in si jih priznati.
Čutim tvoje močno vodstvo, tvoj jasen notranji steber na katerega se pripenjam in se hkrati učim ob tem graditi svojega – nežnega, ljubečega, mehkega a hkrati trdnega in stabilnega, ki ga življenjski viharji ne uničujejo, ampak utrjujejo.
S tabo je raziskovanje mojih globin postalo manj strašno, strah pa se spreminja v radovednost.

Miran, ob tebi se počutim kot ženska, ki res ne rabi biti v vlogi žrtve in ki jo opogumljaš in vodiš, da stoji na poti kreatorja svojega življenja.
S svojimi izkušnjami in delom na sebi mi odpiraš nove teme, nove poglede, seznanjaš me s stvarmi, za katere nisem niti vedela, da obstajajo.
Priznati ti moram, da sem se na začetku v mislih precej borila s tabo. Sem potrebovala kar nekaj časa, da sem možgane prepričala, da nisi moj oče in da tvoje besede lahko slišim kot vodstvo in ne kot kritiko.
Sedaj čutim varnost, zmorem slišati tvoje usmeritve in si dovolim raziskovati ranljivo žensko, spuščati okove obrambe in si dovoliti biti nežna in sočutna.

Dajeta mi močno ogledalo, ki mi kaže podobe mene iz različnih zornih kotov. Spreminjata mi življenje od znotraj navzven in me vodita k širšemu pogledu.
Hvaležna sem vama za vso oporo, za vodstvo in za jasne ter direktne usmeritve. Hvaležna sem vama močno tudi za to, da imam močnejšo in bolj redno povezavo z Virom.
Z vajino pomočjo postajam boljša verzija sebe, sprejemam svoje nepopolnosti in se krepim v hvaležnosti.

Vse dobro vama želim!
K.

Similar Posts